Destici: 'Peygamberimize Dil Uzatanı Kınarız' - Son Dakika
Güncel

Destici: 'Peygamberimize Dil Uzatanı Kınarız'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Fransa’da yapılan saldırıyla ilgili, “Nerede olursa olsun bizim Peygamberimize, kitabımızsa, inançlarımıza kim dil uzatırsa uzatsın onu en şiddetli şekilde kınar, bunu da en açık biçimde beyan ederiz” dedi.

18.01.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisi tarafından Sultanbeyli Atlas Konferans Salonu'nda düzenlenen panele katıldı. Panelde bir konuşma yapan Destici, Fransa’daki saldırıyı kınadığını belirterek, “Fransa’da bir saldırı gerçekleştirildi. Şiddet kimden karşı gelirse gelsin, terör kimden gelirse gelsin bunun karşısında olduğumuzu net olarak ifade etmek istiyoruz. Nerede olursa olsun bizim peygamberimize, kitabımızsa, inançlarımıza kim dil uzatırsa uzatsın onu en şiddetli şekilde kınar bunu da en açık biçimde beyan ederiz” dedi.

Türkmenlerle ilgili de bir açıklama yapan Destici, “BBP öyle bir siyasi partidir ki yanlış kimden gelirse gelsin onun karşısında doğru kimden gelirse onun da yanında olur. Televizyonda izledim, Kerkük’teki Türkmen kampını gösteriyor. Türkmen çocukları bu kışta ayakkabısız elbisesiz geziyor. İçecek su bulamıyor. Buradan Türkiye’yi yönetenlere sesleniyorum. Milyonlarca Suriyeliyi aldık. Onlara da sahip çıkalım. Türkmen kardeşlerimize yardım etmekten el uzatmaktan sizi geri bırakan nedir. Sırf adları Türkmen olduğu için mi onlara yeteri kadar el uzatılmıyor. Bu ayıp hepimizin ayıbı” şeklinde konuştu.

“BÜTÜN CEMAATLERİN HEPSİNE AYNI YAKINLIKTAYIZ”

Türkiye’deki cemaatlerin hepsine aynı yakınlıkta olduklarını kaydeden Destici, “Türkiye’de pek çok dini grup var, cemaat var. Millete hizmet eden, bu milletin evlatlarına ahlak öğreten, doğru olmayı öğreten, milli ve manevi değerlerimizi öğreten kim varsa hangi cemaat hangi tarikat hepsinin başımızın üstünde yeri vardır. Biz bütün cemaatlerin hepsine aynı yakınlıktayız. Hepsini severiz, hepsini sayarız. Bu cemaatlerin hepsinin bizim içimizde gönüllüleri vardır. 12 yıllık olumsuzlukların faturasını kimse kimseye kesmeye çalışmasın bir tane sorumlu vardır bu da iktidardır. 7 Haziran 2015 bizim için fırsattır” diye konuştu. 

Destici: \'Peygamberimize Dil Uzatanı Kınarız\'
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Destici: 'Peygamberimize Dil Uzatanı Kınarız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor
    17:48 Yeniden Refah Partisi 1 Milyon Üyeye Doğru İlerliyor

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Konya'da düzenlediği mitingde, Konya'da üye sayısının 32 bine ulaştığını ve Türkiye genelinde ise adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüdüklerini açıkladı.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement