Destici: "Pkk'yı Bitirmek İstiyorsanız Önce Kandil'i Yok Edeceksiniz" - Son Dakika
Güncel

Destici: "Pkk'yı Bitirmek İstiyorsanız Önce Kandil'i Yok Edeceksiniz"

Destici: "Pkk\'yı Bitirmek İstiyorsanız Önce Kandil\'i Yok Edeceksiniz"

Destici: "PKK'yı bitirmek istiyorsanız önce Kandil'i yok edeceksiniz"Can Mert ŞİMŞEK / ANKARA (DHA)- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Terörle mücadele ettiğinizi samimi bir şekilde millete göstermek istiyorsanız, önce Kandil'i yok edeceksiniz" dedi.

24.06.2016 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Destici: " PKK'yı bitirmek istiyorsanız önce Kandil'i yok edeceksiniz"

Can Mert ŞİMŞEK/ ANKARA (DHA)- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Terörle mücadele ettiğinizi samimi bir şekilde millete göstermek istiyorsanız, önce Kandil'i yok edeceksiniz" dedi.

Destici, partisinin Ankara İl Başkanlığınca Estergon Türk Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftarda, parti yetkilileri, gazete, televizyon, haber ajanslarının Ankara temsilcileri ve çok sayıda davetli ile bir araya geldi. İftarın ardından gündem ile ilgili bir değerlendirme yapan Destici, Türkiye'nin 32 yıldan beri terör örgütü PKK ile mücadele ettiğini ve hala bu mücadeleyi sonlandırılacak adımların atılmadığını hatırlattı. Ramazan ayında İslam coğrafyasında kanın durmadığına değindi.

"PYD'NİN ORTADAN KALDIRILMASI GEREKİYOR"

Terörle mücadelede etkili sonuçların alınması için yapılması gerekenleri dile getiren Destici, 'Terörle mücadele ettiğinizi samimi bir şekilde millete göstermek istiyorsanız önce Kandil'i yok edeceksiniz. Suriye'nin kuzeyinde kurulan PYD'nin ortadan kaldırılması gerekiyor. PKK'ya verilen dış desteğin kesilmesini sağlamalısınız. Ne ABD'ye ne İsrail'e ne Batı'ya ne de Rusya'ya ödeyeceğimiz bir bedel var. Devletimizin bütünlüğünü tehdit eden, milletimize gözyaşı döktüren bir örgüte hiç kimse destek veremez." dedi.

RAMAZAN'DA SEVİNCİN YANI SIRA HÜZNÜ DE YAŞIYORUZ

Ramazan'a rağmen İslam coğrafyasının birçok ülkesinde kan ve gözyaşının hakim olduğunu dile getiren Destici, "Ramazan'da sevincin yanı sıra hüznü de yaşıyoruz. Bu güzel günlere rağmen İslam coğrafyasında kan akıtılıyor. Emperyalist güçler, İslam devletlerinin başında bulunan devlet başkanları ile adının önüne İslam koyan terör örgütlerinin eliyle bu cinayetleri işliyorlar. Bu kadar acıya, büyük oyunlara, kana göz yaşına rağmen İslam dünyası uyanıp ayağa kalkamıyor, birliğini gerçekleştiremiyor." dedi.

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Destici: 'Pkk'yı Bitirmek İstiyorsanız Önce Kandil'i Yok Edeceksiniz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement