Deus Ex: Manking Divided Satışa Çıktı - Son Dakika
Güncel

Deus Ex: Manking Divided Satışa Çıktı

Deus Ex: Manking Divided Satışa Çıktı

Büyük başarılara imza atan Deus Ex: Human Revolution'un devam oyunu olan ve çıkış öncesinde 100'den fazla ödül ve adaylık kazanan Deus Ex: Mankind Divided serinin seçim ve sonuç ilişkisine dayanan aksiyon RYO tabanlı oynanışını sürdürerek akıllarda kalan, etkileyici bir deneyim yaratacak.

23.08.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük başarılara imza atan Deus Ex: Human Revolution'un devam oyunu olan ve çıkış öncesinde 100'den fazla ödül ve adaylık kazanan Deus Ex: Mankind Divided serinin seçim ve sonuç ilişkisine dayanan aksiyon RYO tabanlı oynanışını sürdürerek akıllarda kalan, etkileyici bir deneyim yaratacak. Oyuncular bir kez daha artık tecrübeli bir gizli ajan olmuş Adam Jensen rolüne bürünecek ve en son teknoloji ürünü silahlara ve takviyelere erişebilecekler. Zamana karşı yarışan Adam dünya çapında bir komployu aydınlatmak için doğru yaklaşımları ve kime güveneceğini seçmek zorunda olacak.

Eidos-Montréal Stüdyo Şefi David Anfossi şu sözleri kaydetti: "Deus Ex oyun sektörünün en sevilen serilerinden biri ve bu oyun üzerinde neredeyse 10 senedir çalışıyor olmak hem büyük bir sorumluluk, hem de inanılmaz bir ayrıcalık. Deus Ex: Mankind Divided ile oyunculara sabırsızlıkla bekledikleri oyun deneyimini yaşatma amacı çerçevesinde seriyi yeni bir seviyeye çıkarmayı hedefledik."

Oyunda ayrıca yeni ve yenilikçi bir oyun modu olan Deus Ex: Mankind Divided – Breach de bulunuyor. Bu yeni mod ilk kez Deus Ex: Mankind Divided'ın oynanışına arcade bir yaklaşım sunacak ve oyuncuların benzersiz bir bulmaca-nişancı deneyimi yaşamalarını sağlayacak.

Deus Ex: Mankind Divided'ın PlayStation®4, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için çıkışına ek olarak, Deus Ex Universe® Deus Ex GO™, Deus Ex: Black Light, ve Deus Ex Universe: Children's Crusade ile serinin hikayesini de genişletiyor. Prima'dan Deus Ex: Mankind Divided – Strategy Guide, Titan Publishing'den The Art of Deus Ex Universe ve Razer'dan Deus Ex Universe aksesuarları ve Musterbrand'den Deus Ex Universe - Couture ile oyuncular Deus Ex Evrenine kendilerini daha da fazla kaptırabilecekler.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Deus Ex: Manking Divided Satışa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement