Deutsche Bank Doğru Yatırımın Sırlarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Deutsche Bank Doğru Yatırımın Sırlarını Anlattı

Deutsche Bank, mevcut ve potansiyel yatırımcıları Borsa İstanbul'da işlem gören yapılandırılmış ürünlerle ilgili bilgilendirmek amacıyla eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

17.12.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deutsche Bank 2014'te 16 ilde 700 yatırımcıya varant eğitimi verdi

2014 yılı boyunca 17 eğitim düzenleyen Deutsche Bank, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Hatay, Konya başta olmak üzere 16 ili dolaştı. Finansal piyasalarda önemli bir tecrübeye sahip Ali Perşembe tarafından gerçekleştirilen eğitimlerle 700 piyasa profesyoneli ve yatırımcıya ulaşıldı.

Mevcut ve potansiyel yatırımcıların türev ve yapılandırılmış ürünler ile ilgili bilgi sahibi olmalarını çok önemsediklerini belirten Deutsche Securities Türev Ürünler Müdürü Onur Akkaynak şunları söyledi:"Deutsche Bank'ın ilk varant ihracını gerçekleştirdiği 2010 yılından bu yana geçen sürede yatırımcıların gösterdiği yoğun ilgi sayesinde varant piyasası büyümesini sürdürüyor. Bu ilginin sürdürülebilir kılınması ve piyasanın büyümesini sürdürmesi için yatırımcıların türev ve yapılandırılmış ürünlerle ilgili bilgi sahibi olması büyük önem taşıyor. Bu kapsamda varant eğitimlerine büyük önem veriyor, Türkiye'yi il il dolaşarak piyasaya ilgi gösteren yatırımcıları bu ürünlerle ilgili bilgilendiriyoruz. 2015 yılında da düzenleyeceğimiz eğitimlerle daha çok yatırımcıya ulaşmayı hedefliyoruz."
Eğitim seminerlerinde finansal piyasalarda doğru yatırım kararları ve yatırımcı psikolojisi, varantlarda yatırım stratejileri, kaldıracın nasıl kullanılacağı gibi konular ele alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deutsche Bank Doğru Yatırımın Sırlarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement