Dev Zirve İçin Geri Sayım Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Dev Zirve İçin Geri Sayım Sürüyor

Dev Zirve İçin Geri Sayım Sürüyor

Bu yıl 13'üncüsüne ev sahipliği yapacağı, İnsan Kaynakları Zirvesi için hazırlıklar tamamlanma aşamasına gelirken, dev organizasyonda Bursa, Türkiye'nin önemli isimlerinin buluşma adresi olacak.

13.05.2015 14:52  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PERYÖN Güney Marmara Şubesi'nin 12 yıldan bu yana; liderler, yöneticiler, insan kaynakları profesyonelleri ve insan yönetimine dair ilgi duyan herkesi buluşturduğu İnsan Kaynakları Zirvesi, her yıl farklı bir temayla katılımcıların karşına çıkarken, organizasyonun bu yılki ana teması "İnsanca" üzerine kurulu…

21-22 Mayıs tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan ve Türkiye'nin en büyük İnsan Kaynakları (İK) organizasyonlarından biri özelliğindeki dev zirvede; geleneksel İK yaklaşımlarının yerini alan yeni İK süreçleri, insan yönetiminin önemi, bugünü ve geleceği, yetenek yönetimi, İK ve sosyal medya, kurumsal koçluk sistemi gibi birbirinden çarpıcı konu ve içerikler gündeme taşınacak.

Ali Tınaz'ın sunumuyla renk katacağı organizasyonda; Gazeteci Fatih Portakal, Eğitimci Mehmet Kocabaş, İtalya'nın Bocconi Üniversitesi'nden İşletme ve İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı (MBA) alanında dünyanın en çok tanınan isimleri arasında yer alan Prof. Dr. Markus Venzin, Koç Üniversitesi'nden Psikolog Doç. Dr. Azmi Varan, Koç Mobbing Uzmanı Çağlar Çabuk ve Vodafone Türkiye'den İş Güvenliği Kıdemli Müdürü V. Ergün Tüzün gibi birbirinden kıymetli konuşmacılar da yer alacak.

"İK Sektörünün Kalbi Bursa'da Atacak"

Engelsiz Orkestra Kerim & Selim Altınok'un da sahne alacakları etkinlik ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydeden PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özçengel, organizasyonun kusursuz geçmesi adına hazırlıkları titizlikle sürdürdüklerini belirterek, insan kaynaklarına ilgi duyan herkesi, bu özel organizasyona beklediklerini ifade etti.

2 gün boyunca İK sektörünün kalbinin Bursa'da atacağını vurgulayan Özçengel, organizasyon süresince, sektöre yeni bir bakış açısı kazandırmak ve katılımcıların sektörel deneyimlerini arttırmaya yönelik oldukça faydalı konuların ön plana çıkarılacağını belirterek, etkinliğin önceki yıllarda olduğu gibi, bu yılda adından başarıyla söz ettireceğine inandığını kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dev Zirve İçin Geri Sayım Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement