Develi Belediyesi Araç Filosunu Genişletti - Son Dakika
Yerel

Develi Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

Develi Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

Büyükşehir yasasından sonra kasaba ve köylerin köy ve mahalle olarak ilçe belediyesine bağlanmasının ardından köy ve mahallelere daha verimli hizmet götürebilmek için, Develi Belediyesi 2015 yılında 1 greyder, 1 kepçe,1 lader,2 morglu cenaze taşıma aracı,1 çöp toplama aracı, elektrikli kaldırım süpürme aracı,1 dozer ve iki karla mücadele aracını toplamda 12 aracı bünyesine katarak araç filosunu genişletti.

09.12.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir yasasından sonra kasaba ve köylerin köy ve mahalle olarak ilçe belediyesine bağlanmasının ardından köy ve mahallelere daha verimli hizmet götürebilmek için, Develi Belediyesi 2015 yılında 1 greyder, 1 kepçe,1 lader,2 morglu cenaze taşıma aracı,1 çöp toplama aracı, elektrikli kaldırım süpürme aracı,1 dozer ve iki karla mücadele aracını toplamda 12 aracı bünyesine katarak araç filosunu genişletti. 2015 yılında belediyeye kazandırılan araçlar Develi Meydanı'nda Develi halkına tanıtıldı. Araç tanıtım programına Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, başkan yardımcıları ve birçok vatandaş katıldı. Programda Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar kısa bir konuşma yaptı.

Cabbar; "Daha güzel hizmet edebilmek için araç parkurumuzu, ekipmanınızı güçlü olması yönünde bir çalışmamız oldu. Bu doğrultuda da belediyemizin nelere ihtiyacı olduğu yönünde birtakım çalışmalarımız oldu. Yılbaşından itibaren bu eksiklerimizi gidermek adına elimizden geldiği kadar araç parkurumuzu genişlettik. Burada vatandaşlarımızın gördüğü gibi cenaze aracından iş makinelerine varıncaya kadar donanımlarımızı ve ekipmanımızı güçlendirdik. Son olarak da önümüz malum kış, kış şartlarında vatandaşlarımıza daha güzel hizmet edebilmek için 3 adet toplamda 1 milyon 200 TL tutarında kar küreyici kamyon aldık. Aynı zamanda kışın bu hizmeti verdikten sonra yazın da bu araçlarımızı kamyon olacak bize bağlanın mahallelerimizde ilçe merkezimizde kullanacağız. Biz Develiyi seviyoruz, Develi'ye en güzel şekilde hizmet etmek istiyoruz, çünkü vatandaşlarımız bunun en güzeline layık. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim anlayışımıza göre halka hizmet hakka hizmet anlayışı. Biz halkı memnun ettikçe Cenabı Allah'ın bize yardım edeceğine ve daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. Burada gördüğümüz araç parkurumuza kattığımız araçların Develimize hayırlı olmasını Cenab ı Allah'tan niyaz ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi Belediyesi Araç Filosunu Genişletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement