AK Parti'li Belediye Başkanı, İzdivaç Programlarını Terör Eylemlerine Benzetti - Son Dakika
Magazin

AK Parti'li Belediye Başkanı, İzdivaç Programlarını Terör Eylemlerine Benzetti

Kayseri Develi Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Cabbar evlilik programlarını terör eylemlerine benzeterek RTÜK'e bu programların kaldırılması için başvuruda bulundu.

16.02.2017 13:57  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evlilik programları nedeniyle RTÜK'e yağan şikayetlere bir yenisi daha eklendi. Kayseri Develi İlçesi Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Cabbar, evlilik programlarını terör eylemlerine benzeterek televizyonlardaki evlilik programlarının kaldırılması için RTÜK'e yazı yazdı.

"EVLENDİRME PROGRAMLARI DA AİLE TEMELİNİ PATLATIYOR"

Kayseri Belediyesi'nin RTÜK'e gönderdiği yazıda, "Nasıl ki Kayseri'de, İstanbul'da, Gaziantep'te patlamalar sonrası şehitlerimize canımız yanıyor, içimiz acıyorsa yaptıkları yayınla, zihinleri körelterek aile temelini patlatmaya çalışan evlendirme programlarından da rahatsız olmalı, canımız yanmalıdır" denildi.

BELEDİYE MECLİSİ ORTAK KARAR ALDI

Develi'nin AK Parti'li Belediye Başkanı Mehmet Cabbar öncülüğünde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Radyo Televizyon Üst Kurulu'na evlilik programların kaldırılması talebiyle yazı gönderdi. Başkan Mehmet Cabbar, Belediye Meclisi'nin Şubat ayı toplantısında konuyla ilgili olarak AK Parti'li ve MHP'li Belediye Meclis üyelerinin ortak karar aldığını belirtti. Belediye Meclisi'nin bu konuda aldığı sözlü karar daha sonra yazıya döküldü ve RTÜK'e gönderildiği ifade edildi.

"TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜYLE MÜCADELE İÇERİSİNDEYİZ"

RTÜK'e gönderilen yazıda, "Develi Belediyesi yönetimi olarak terörün her türlüsüyle mücadele içerisinde olan devletimizin organlarının evlendirme programı adı altındaki bu kültür terörüyle de mücadele etmesini temenni ediyoruz. RTÜK tarafından ağır para cezalarına çarptırılan kanallar maalesef ki hiçbir şey olmamış gibi programlarına kaldığı yerden devam etmektedirler. Bu infialin daha da büyümemesi için para cezasının bir çözüm olmadığı ortadadır; dolayısıyla bu yayınların kaldırılması gerektiğine olan inancımızı RTÜK yetkililerine bildirir gereğinin yapılmasını arz ederiz" denildi.

MHP DE KONUYLA İLGİLİ YÖNERGE VERMİŞ KABUL EDİLMEMİŞTİ

Öte yandan Meclis Genel Kurulu'nda dün MHP'nin televizyonlardaki evlilik ve izdivaç programlarına ilişkin verdiği araştırma önergesinin görüşülmesi kabul edilmedi.

AK Parti\'li Belediye Başkanı, İzdivaç Programlarını Terör Eylemlerine Benzetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin AK Parti'li Belediye Başkanı, İzdivaç Programlarını Terör Eylemlerine Benzetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement