Develi'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Develi'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Develi\'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Develi’de Kaymakam Harun Başıbüyük Başkanlığında seçim güvenli toplantısı yapıldı.

06.10.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Develi'de Kaymakam Harun Başıbüyük Başkanlığında seçim güvenli toplantısı yapıldı. Toplantıya Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, MHP Develi İlçe Başkanı Adnan Köksal, diğer siyasi parti temsilcileri Develi Emniyet Müdürlüğü Büro amirleri katıldı.

Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük konuşmasında "Ülkemizde 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin Develi İlçesinde huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi amacıyla, seçim öncesi, seçim günü ve sonrasında kamu görevlileri ve güvenlik güçleriyle birlikte iradenin tarafsızlığını zedeleyici tutum ve davranışlardan kaçınılarak, siyasi partilerin ve adayların herhangi bir baskıya ve kısıtlamaya maruz kalmadan mevzuat çerçevesinde propaganda ve benzeri çalışmalar yapmaları sağlanarak seçmenlerin oylarını serbestçe kullanmaları yönünde gerekli emniyet tedbirleri en üst düzeyde planlanmaktadır. İlçe genelinde kamu düzeninin sağlanması, güvenlik ve asayiş hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için gerekli tüm planlamalar titizlikle uygulanmaktadır" dedi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, "Seçimlerin hür ve demokratik bir şekilde yapılması için güvenli bir ortamın sağlanması takdir edersiniz ki büyük bir önem arz etmektedir. Halkımızın iradesinin hiçbir baskı ve etki altında kalmadan hür bir biçimde sandığa yansıması için Kaymakamlığımız ve emniyet güçlerimiz bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, bu seçimlerde de her türlü güvenlik tedbirini alma konusundaki çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürmektedir. Halk iradesinin adil, şeffaf ve hür bir şekilde yapılan seçimler yoluyla tecelli ettirilmesi imkanı çağdaş parlamenter demokrasilerin en önemli özelliğidir. Haklı bir gururla ifade edebiliriz ki Develimiz çağdaş, medeni ilçelere de örnek olacak düzeydedir, sisteme ve uygulama tecrübesine sahiptir" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi'de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement