Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 18.Gün - Son Dakika
Güncel

Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 18.Gün

Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 18.Gün

Develilier, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın emri ile Develi Cumhuriyet Meydanında "Darbeye Karşı Tek Yürek" sloganıyla demokrasi nöbetlerine devam ediyor.

02.08.2016 09:15  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz'da kalkışılan hain darbe teşebbüsü esnasında şehit düşmüş vatandaşlarımızın da anıldığı 18. Gün nöbeti, Çayırözü Cami İmamı Mustafa Zabın'ın Kuran ı Kerim tilavetiyle başladı.

Develideki darbeye karşı dik duruşun baş mimarlarından olan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptığı selamlama konuşmasını "Bu hain darbe teşebbüsünde şehit düşmüş kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, tüm hain ve zalimlerin tez zamanda hak ettikleri belaya çarptırılmalarını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dualarıyla sonlandırdı. Develi Kaymakamı Murat Duru ise konuşmasında Türk Milletinin özünde Çanakkale ruhunun her daim diri olduğunu vurgulayan bir selamlama konuşması yaptı. Erciyes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Nedim Kilci'nin slaytlar eşliğinde tarihi tecrübeleri aktardığı etkili sunumunun ardından İlçe Müftüsü Doç Dr. Şahin Güven ise 15 Temmuz hain darbe teşebbüsü ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdikten sonra şehit ve gaziler için yaptığı dua ile konuşmasını sonlandırdı. Almanya'nın Mainz Şehri yakınlarındaki Alzey gurbetçileri tarafından kesilen kurbanların ardından sona eren programda vatan nöbetçilerine Develi Belediyesi tarafından çorba ve çay ikramında bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 18.Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement