Devler Ligi Özetleri, R.Madrid Schalke Maçı Golleri (10 Mart Salı) - Son Dakika
Soğuk Haber News

Devler Ligi Özetleri, R.Madrid Schalke Maçı Golleri (10 Mart Salı)

Devler Ligi Özetleri, R.Madrid Schalke Maçı Golleri (10 Mart Salı)

Real Madrid Schalke maç özeti ve golleri. Madrid'de gol yağmuru. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçların özet görüntüleri ve R.Madrid Schalke mücadelesinin geniş özet görüntüleri.

10.03.2015 23:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi maç özetleri. Real Madrid Schalke 10 Mart maç özeti ve golleri. Şampiyonlar Ligi'nde Salı akşamı inanılmaz bir maç oynanadı. Real Madrid Alman temsilcisi Schalke'yi İspanya'da ağırladı. Gol yağmuru şeklinde geçen maçta turu atlayan taraf İspanyollar oldu. Maçın geniş özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıları haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkacak ilk iki takım, bu akşam belli olacak. Gecenin dikkat çekici mücadelesinde son şampiyon Real Madrid, Almanya'da 2-0 yendiği Schalke'yi konuk edecek. Maç, NTV'den ekrana gelecek.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, ilk maçta deplasmanda 2-0'lık skorla mağlup ettiği Schalke'yi bu kez kendi sahasında ağırlıyor.

Son şampiyon Real Madrid, bu maçı da kazanırsa turnuvadaki üst üste 11. galibiyetini alacak ve Şampiyonlar Ligi tarihinin üst üste en çok galibiyet alan takımı olacak.

MORALLER BOZUK

Cumartesi günü ligde Athletic Bilbao karşısında sürpriz bir mağlubiyet alarak liderliği Barcelona'ya kaptıran Real Madrid'de moraller bozuk. Teknik Direktör Carlo Ancelotti maç öncesi yaptığı açıklamalarda sorunları bir an önce çözmek istediklerini belirtirken, Schalke maçına en iyi şekilde odaklandıklarını söylemişti.

Bir önceki sezon turnuvanın aynı aşamasında yine Real Madrid ile karşılaşan ve rakibine toplamda 9-2'lik skorla boyun eğen Schalke cephesi ise turdan umutsuz.

RODRIGUEZ'İN SAKATLIĞI SÜRÜYOR

Real Madrid'de James Rodriguez'in sakatlığı sürerken, Carlo Ancelotti sakatlıktan kurtulan Luka Modric'in maça yedek kulübesinde başlayacağını açıklamıştı. Sergio Ramos'un durumunun ise maç sonunda belli olması bekleniyor.

Alman ekibinde ise Kevin-Prince Boateng cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Julian Draxler, Ralf Fahrmann, Jefferson Farfan ve Chinedu Obasi'nin sakatlıkları ise devam ediyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Soğuk Haber News Devler Ligi Özetleri, R.Madrid Schalke Maçı Golleri (10 Mart Salı) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement