Devlet Hastanesine Silahlı Baskında Personelin Rahatlığı Dikkat Çekti - Son Dakika
Yaşam

Devlet Hastanesine Silahlı Baskında Personelin Rahatlığı Dikkat Çekti

Çanakkale'de hastanenin acil servisinde yaşanan silahlı baskın olayı kameraya da yansıdı ancak, görüntüde ilginç bir detay vardı.

30.07.2015 13:19  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de hastanenin acil servisinde görevli personeli tabancayla tehdit eden zanlı güvenlik görevlilerince yakalandı, olay anı kameraya yansıdı. Ancak kameradaki görüntülerde dikkati çeken, zanlının silahı doğruttuğu personelin rahatlığı oldu.

PERSONELİ TEHDİT ETTİ

Alkollü olduğu öne sürülen N.D. (43), elindeki ruhsatsız tabancayla Çanakkale Devlet Hastanesi'nin acil servisine girdi. Şüpheli, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı personeli tehdit etti.

Özel güvenlik görevlileri, bir anlık dalgınlığından faydalanarak N.D'yi etkisiz hale getirdi ve elindeki silahı aldı.

Polise teslim edilen şüpheli hakkında, "genel güvenliği tehlikeye düşürmek" ve "kasten yaralamaya teşebbüs" suçlarından yasal işlem yapılacağı öğrenildi.

Olay anı, servisteki güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde ise tehdit edilen personelin aşırı rahat, umursamaz tavrı dikkatlerden kaçmadı.

Devlet Hastanesine Silahlı Baskında Personelin Rahatlığı Dikkat Çekti
Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Devlet Hastanesine Silahlı Baskında Personelin Rahatlığı Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • kale: Ben canakkale de yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum nezaman devlet Hastanesine gittiysem elimdeki bileti yırtip atıp anadolu hastanesine gittim saatlerce sıra bekliyorsunuz sağlık çalışanları çok ilgisiz ordaki güvenlik ler tanıdıkları ni numara almasa bile muayene ettiriyor sende elinde biletle bekleyip duruyorsungüvenlik kaç para alıyor bizim sorunumuz değil işini yapmıyorlar oraya gelen halk stres atmaya gelmiyor acısı var ona göre muamele edilsin en güzelini romanlar yapıyor iki bağırıp çağırın ca işi hemen görülüyor özellikle acil servise bir müfettiş denetimi şart 46 0 Yanıtla
  • öyle: geri zekalılar elinde silah olan birisi öyle mi yakalanır diğerlerini riske atıyo mallar 17 3 Yanıtla
  • IĞDIR: Sayin Bahçeli senin bu savaşta kaybedecek bir şeyin yok zaten mhp birinci yapma gibi bir derdinde yok partiyi etrafında dönderip durursun baştan milyonların iradesiyle seçilmiş bir partiye saygı gosterseydin objektif karar verseydin meclis başkanlığını AKP ye hediye etmeseydin belki bunlar olmazdı yani bu kan senin üzerinde bulaşmış Halen geç deyil 6 8 Yanıtla
  • Gerçekci: Bence hastane personeli canından bezmis 13 0 Yanıtla
  • saffet: trajik komik, e ne yapsın adamlar her gün aynı terane 7 1 Yanıtla
  • hasan: pkk limi oda 1 7 Yanıtla
  • arda: Silaha ilk uzanan güvenlik polisliğe terfi ettirilmeli helal ona 6 2 Yanıtla
  • aydin52: Personel silahlı adama karsi umursamaz davranıyorsun sırada bekleyen vatandaşa karşı nasıl davranır. ... 2 3 Yanıtla
  • 06: Kamera şakası sanmislardir. 4 1 Yanıtla
  • ek: yalan haber mk:D sizin yapacanız haberin, 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Siirt'in Pervari ilçesinde trafik kazası: 3 yaralı
    23:22 Siirt'in Pervari ilçesinde trafik kazası: 3 yaralı

    Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Yukarıbalcılar köyünde meydana gelen trafik kazasında araç şarampole yuvarlandı ve 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü'nden Duygu Yüklü İftar Programı
    23:17 Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü'nden Duygu Yüklü İftar Programı

    Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü, çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği iftar programında bir araya geldi. Programda, çocuklara renkli uçan balonlar ve pamuk şekerler dağıtılarak minik misafirlerin yüzlerinde tebessümler oluşturuldu. İftarın ardından dualar eşliğinde bereketin paylaşıldığı anlar yaşandı. Müdür Veske, programa katılan herkese desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, gelecek yıllarda da benzer etkinliklerin düzenleneceğini müjdeledi.

  • Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı
    23:11 Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde kurusıkı tabanca ile oynayan 16 yaşındaki C.A. ve O.D., tabancanın ateş alması sonucu ellerinden yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralı çocuklar Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi
    22:56 Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi

    Muğla Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı kapsamında, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık'ın da katıldığı programda, şehitler için dua edildi ve konuşmalar yapıldı. Vali Akbıyık, şehit yakınları ve gazilerin önemine vurgu yaparak, onlara minnet ve şükranlarını iletti.


Advertisement