Devlet Hastanesinin Yüzde 15'i Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Devlet Hastanesinin Yüzde 15'i Tamamlandı

Devlet Hastanesinin Yüzde 15\'i Tamamlandı

Pursaklar Devlet Hastanesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

04.04.2016 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Devlet Hastanesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Son duruma göre hastane inşaatının yüzde 15'i tamamlandı. İnşaat alanını ziyaret eden Başkan Çetin, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Pursaklar'ın en büyük ihtiyacı olan 150 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık dört aydır çalışmalarını sürdüren yüklenici firma, 2017'de hastaneyi bitirip teslim edecek. Hastane inşaatını yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 3 bloktan oluşan hastane inşaatını gezdiren Kemal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Çetintürk, "Hastane inşaatımızın yüzde 15'i tamamlanmış durumda" dedi.

Çalışmaların iyi bir şekilde ilerlediğini belirten Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise "Hastane inşaatını sık sık ziyaret edip buradaki kardeşlerimizden bilgi alıyoruz. Çalışmaları yakından takip ediyorum. Soğuk hava şartlarına rağmen işçi kardeşlerimiz canla başla çalıştı. Şu anda inşaatın çok hızlı bir şekilde ilerlediğini görüyorum. İnşallah en kısa sürede tamamlanıp kıymetli hemşerilerimin hizmetine sunulacak. Rabbim kazadan beladan korusun. İşçilerimize kolaylık versin.Bizler Tebessüm Şehrimiz için ne söylediysek onu yaptık. Hiçbir zaman da yapamayacağımız bir işin sözünü vermedik. Nüfusumuz her geçen yıl artıyor. Nüfus artınca ihtiyaçlar da artıyor. Çok güzel projelerimiz var. Bunları birer birer hayata geçireceğiz. Bizler her zaman hemşerilerimizin taleplerine kulak verdik. Oturduk, birlikte istişare ettik. Eksikleri tespit edip, bunları giderdik. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Hep birlikte güzel ilçemizi geleceğe taşıyacağız" diye konuştu.

7 AMELİYATHANE OLACAK

11 mühendisin takip ettiği ve 300 işçinin çalıştığı hastane inşaatında polikliniklerin ince inşaatına başlandı. Pursaklar Devlet Hastanesi içerisinde Kulak Burun Boğaz (K.B.B), dahiliye, ortopedi, diyetisyen, kadın doğum, göz, genel cerrahi, cildiye, göğüs hastalıkları, nöroloji, kardiyoloji, psikiyatrı, 7 adet ameliyathane, 1 adet sezeryanhane, mescit, mutfak, yemekhane, çamaşırhane, laboratuvarlar, röntgen odaları gibi bütün bölümler yer alacak. Son zamanlarda kamu kurumlarında kreşlerin zorunlu hale gelmesiyle birlikte Türkiye genelindeki yeni yapılan hastanelere anaokulu projeleri de dahil ediliyor. Bunlardan biri olan Purskalar Devlet Hastanesi Projesi'ne anaokulu da dahil edildi. 3 blok olarak inşa edilen hastane, 5 ayrı binadan oluşacak. Hasta kabul kısmında anaokulu da bulunacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devlet Hastanesinin Yüzde 15'i Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement