Devlet Yatırımları Vatandaşı Rahatlattı - Son Dakika
Yerel

Devlet Yatırımları Vatandaşı Rahatlattı

Devlet Yatırımları Vatandaşı Rahatlattı

AK Parti Muş İl Genel Meclis Üyesi ve Hasköy İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni Hüsamettin Altay, 2015 yılında ilçeye bağlı 17 köyde çok ciddi yatırımların yapıldığını belirterek, sıkıntılarının büyük oranda çözüldüğünü söyledi.

13.12.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş İl Genel Meclis Üyesi ve Hasköy İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni Hüsamettin Altay, 2015 yılında ilçeye bağlı 17 köyde çok ciddi yatırımların yapıldığını belirterek, sıkıntılarının büyük oranda çözüldüğünü söyledi. AK Parti iktidarı ile Muş ve Hasköy ilçesinde çok ciddi yatırımların yapıldığını belirten Hüsamettin Altay, 2016 yılı için de yatırımlardan umutlu olduklarını kaydetti. İlçeye bağlı Eşmepınar, Azıklı, Dağdibi, Karakütük, Elmabulak, Kağuktaş, Umurca, Sarıbahçe, Otaç, Böğürdelen, Yukarı Üçdam ve Gökyazı köyleri olmak üzere toplamda 12 köye kilitli parke taşlı döşendiğini ifade eden Altay, "12 köy halkımız çamurdan kurtuldu. Aşağı Üçdam, Umurca, Sarıbahçe ve Büvetli köy yolları için 1. ve 2. kat asfalt sathi katlama işi için konkasyon malzemesi temini ve nakli işi yapılarak tamamlandı. Dağdibi ve Otaç köylerimizin içme suyu inşaatı yapım işi başarılı bir şekilde yapılarak her iki köyümüzün de yıllardır yaşadığı su sıkıntısı giderilmiştir. Bununla beraber Büvetli köyümüzün de içme suyu onarım işi ihale edilerek gelecek yıl bu sıkıntı ortadan kaldırılacaktır. Eşmepınar, Yukarı Üçdam ve Koç köylerimizde sanat yapıları ile Aşağı Üçdam köyümüzde köy içinde kullanım amaçlı kutu menfez işi yapılarak hizmete sunulmuştur" dedi.

Hasköy ilçe merkezi ve Düzkışla beldesinde iki adet kapalı modern halı sahanın yapılarak gençlerin ve sporsever vatandaşların hizmetine sunulduğunu açıklayan Altay, "Büvetli, Koğuktaş ve Otaç köylerimizde doğal arıtma ile etrafında gerekli güvenlik önlemleri için tel ile örülmüştür. Bu hizmetlerin yanında ayrıca 100. Yıl Gazi, Yunus Emre, Eşmepınar ilkokulları ve Hasköy Anaokulu'nun birliğimizce bakım ve onarımları yapılarak eğitime desteklerde bulunulmuştur" ifadelerini kullandı.

3 yıl içerisinde eğitim, içme suyu, yol ve köy içi parke taşı çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamlamayı hedeflediklerini vurgulayan Altay, "Önümüzdeki 3 yıl içerisinde ilçemize bağlı tüm köylerimizin altyapı, kilitli parke taşı, içme suyu ve yol sorununun büyük bir bölümünü çözmek istiyoruz. 2016 yılı Köylere Hizmet Götürme Birliği kapsamında yapılacak olan hizmetleri de eklediğimizde, yatırımlarımızın büyük bir bölümü şekillenmiş olacaktır. Muş ilimiz ve özelinde Hasköy ilçemizde yapılan yatırımlardan dolayı başta hükümetimiz olmak üzere Sayın Valimiz Seddar Yavuz, AK Parti Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Şimşek, İl Genel Meclisimize, İlçe Kaymakamımız Hüseyin Göktürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ve tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devlet Yatırımları Vatandaşı Rahatlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement