Devlete Banka Üzerinden Oynanan Oyun! - Son Dakika
Güncel

Devlete Banka Üzerinden Oynanan Oyun!

Dizinin dün akşam yayınlanan en çarpıcı sahneleri yine sosyal medyada büyük ilgi gördü.

04.02.2015 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ES Film ve Maya Film ortak yapımı, Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini yaptığı, Altuğ Küçük'ün senaryosunu yazdığı, TRT'nin kendi polisiye tutkunu fenomenlerini yarattığı, başarılı dizisi 'Filinta'da; 7. Bölümün finalini bağlayan Boris Zaharyas'ın (Serhat Tutumluer) zeki ve tehlikeli oyunları ve kahramanımız Filinta Mustafa'nın yine cinayetlerin ve olayların göbeğinde iz sürüp, onları zekası ve yeteneğiyle çözmesiyle heyecan dolu bir bölüm yaşandı.

Şehr-i İstanbul'da 'Uzun Tüfek' (Özcan Varaylı) lakaplı bir katilin işlediği 'Banker Cinayetleri'nin içinde kurşunun kendisine de denk gelerek yaraladığı Boris Zaharyas'ın, bu cinayetleri azmettiren kişi olarak hedefi, kurulacak Osmanlı Bankası ortaklığına ikna edemediği Banker Murad'ın üzerine çekti. Bu ince oyununun ve bankerlerin bir bir öldürülmesiyle kendini bir kez daha ele vermeyen Boris Zaharyas, Banker Murad'tan ortaklığını istememesinin intikamını onu kendi elleriyle boğarak aldı. Bunların yanı sıra bu cinayetleri planlayan babasının adamlarının eline düşen Lara Zaharyas'ı (Damla Aslanalp) Kadı Gıyaseddin (Mehmet Özgür) ve aşk yaşamaya başladığı Filinta Mustafa kendilerini namluların ortasına atarak kurtarırlar. Oyunların daha da tehlikeli hale geldiği ve Osmanlı'nın dirliğini istemeyen güçlerin peşindeki Filinta Mustafa, her bölümde kendi geçmişinin sırlarına, adaletin peşinde şehri tüm kötülüklerden korumaya devam edecekken gelecek bölümde 'Uzun Tüfek'in hedefinde yer alacak ve başka bir maceraya da yelken açacak..

Dizinin bu haftaki sürpriz ismi olan, 'Kurtlar Vadisi'nin 'Cerrahpaşalı Halit'i olarak tanınan Özcan Varnalı, 'Filinta'nın heyecan dolu temposuna usta oyunculuğunu katarak 'Uzun Tüfek' lakabıyla yer aldı. Dizinin final sahnesinde, ailesini kurtarmak isterken karısını kaza kurşunuyla vuran Varnalı, seyirciyle uzun bir aranın ardından buluştu. Dizinin bir diğer minik sürpriz oyuncusu da Padişah rolündeki Bülent Alkış'ın minik kızı Duru oldu. Padişah'ın kızı 'Neslihan' rolünde oynayan Duru'da sempatik, sevimli görüntüsüyle dikkatleri çekti.

Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Reshad Strik , Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ceren Yılmaz, Feyza Işık, Umut Kırcalı, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber gibi tiyatro, sinema ve dizi dünyasının sağlam oyuncu kadrosunu bir araya toplayan Filinta; 10 Şubat Salı akşamı 20.00'de TRT1'de…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Devlete Banka Üzerinden Oynanan Oyun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement