Devletin Şefkat Yüzü' Şarköy'e Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Devletin Şefkat Yüzü' Şarköy'e Veda Etti

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, tek kişilik kararname ile Kayseri’nin Talas ilçesi kaymakamı olarak atandı.

10.04.2015 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, tek kişilik kararname ile Kayseri'nin Talas ilçesi kaymakamı olarak atandı. Veda yemeğinde konuşan Güney, Şarköylülere teşekkür etti.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi kaymakamlığı görevinden, Şarköy Kaymakamlığı'na atanan ve 20 Eylül 2011 tarihinden bu yana görev yapan Zekeriya Güney'in yerine şu an için atama yapılmadı.

Kaymakam Zekeriya Güney ve eşi Ayşe Güney onuruna verilen veda yemeğine, Şarköy Belediye başkanı Süleyman Altınok, Şarköy Cumhuriyet Savcısı Mahmut Badıllı, yüksek okul müdürü Doç.Dr. Elman Bahar, Şarköy Garnizon Komutanı Yusuf Ziya Kahraman, Şarköy Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Şarköy ilçe Müftüsü Arif Yeşiloğlu, daire amirleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları başkanları ve mesai arkadaşları ile vatandaşlar katıldı. Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok yaptığı konuşmada, "Kaymakamımız üç buçuk yıl önce ilçemize atandı. Bu zaman zarfı içinde kendisiyle çalışma fırsatımız oldu. İlçemizde görev yaptığı süre içinde sorunları çözmemize yardımcı oldu hiçbir sorun yaşatmadı. Biz kaymakamımızı bir iki yıl daha ilçemizde görev yapar diye bekliyorduk. Bu görev sürecinde güler yüzüyle vatandaşlarımıza yardımcı oldu. Makam kapısı hizmet için hep açıktı. Kimseyi geri çevirmedi. Yasalar çerçevesinde elinden geleni vatandaş için kullandı. Şarköy'den büyük bir ilçeye gidiyor. Bu da bizleri sevindiriyor. Bu ilçede bir çok kaymakam görev yaptı. Böyle kalabalık bir veda yapılmadı. Böyle geceler duygulu olur. Duygulandım fazla konuşamayacağım. Benden yana ve belediyemiz adına hakkımız helal olsun. Kaymakamımız ve değerli eşleri gittikleri yerde Şarköy'de dostları olduğunu unutmasınlar. Ne zaman Şarköy'e yolları düşerse ağırlamaktan mutluluk duyarız. Kapımız her zaman açık misafir ederiz. Her şey gönlünce olsun, yolu açık olsun" dedi.

Kaymakam Zekeriya Güney de yaptığı konuşmada, "Buraya gelen herkes bizim dostumuzdur. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kamuda bu gibi görevler böyle yapılır. Üç buçuk yıl önce bu güzel ilçeye nasıl geldiysek öyle gidiyoruz. Biz görev yaptığımız süre içinde siz değerli dostlarımızdan iyilikler güzellikler gördük. Şarköy ilçesine görev yaptığım üç buçuk yıl içinde kimsenin siyasi görüşüne bakmadan etnik kökenine bakmadan herkesin gönlüne girmeye çalıştık. Devletin şefkatli yüzünü bütün vatandaşlara göstermeye çalıştık. Herkese eşit mesafede olduk kimsenin adamı olamadık. Görev yaptığım sürece Şarköy'den gönlüm rahat ayrılıyorum. Ben görev yaparken hep şunları düşünürüm, akşam kafamı yastığa koyunca rahat uyuyabiliyorsam en büyük mutluluk odur. Daha önce görev yaptığım yerlerde de böyleydi. Bundan sonrada böyle olacak. Şarköy'ü unutmak mümkün değil. Oğlumuz Oğuzhan ilk okula Şarköy'de başladı. Şimdi dörde gidiyor.Görev yaptığımız zaman içinde hiçbir olumsuzluk yaşamadık. Biz devlet memuruyuz Şarköy'e tayinimiz çıkmadan öncede bir çok yerde görev yaptık, başka bir yere tayinimiz çıktı. Bundan sonrada ülkemizin değişik yerlerinde görev yapacağız. Görev yaptığımız yerlerde hoş seda bıraka bildiysek, devletin şefkatli yüzü olabildiysek ne mutlu bize. Hakkınızı helal edin benden yana helal olsun. Kayseri'ye yolunuz düşerse bir eviniz olduğunu bir dostunuz olduğunu bilin. Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devletin Şefkat Yüzü' Şarköy'e Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement