Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi'ne Ödül Yağdı - Son Dakika
Yerel

Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi'ne Ödül Yağdı

Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi\'ne Ödül Yağdı

Milli Eğitim Bakanlığı Din öğretimi Genel Müdürlüğünce her yıl Zonguldak ve ilçelerinin Anadolu İmam-Hatip Liseleri arasında yapılan Hafızlık, Kuranı Kerimi Güzel Okuma ve Ezan okuma yarışmaları Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Büyük Anadolu Ereğli Otel Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

12.03.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanlığı Din öğretimi Genel Müdürlüğünce her yıl Zonguldak ve ilçelerinin Anadolu İmam-Hatip Liseleri arasında yapılan Hafızlık, Kuranı Kerimi Güzel Okuma ve Ezan okuma yarışmaları Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Büyük Anadolu Ereğli Otel Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Organize edilen yarışamaya Zonguldak, Devrek, Çaycuma, Kozlu, Ereğli ve Alaplı Anadolu İmam-Hatip Liselerinin öğrencileri katıldılar.

Yarışmada Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri bir birincilik ve iki ikincilik derecesi elde ettiler. Hafızlık dalında yapılan yarışmada Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencisi Yunus Yasin Ören birinci, Kuranı Kerimi Güzel Okuma dalında Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinden Muhammet Emin Verimli ve Ezan Okuma dalında da Enes Ören il ikinciliğini elde ettiler. Yarışmada birinciliği elde eden öğrenciye Ödülü Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay tarafından verilirken, birinci olan Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencisi Yunus Yasin Ören Zonguldak ilini Sakarya ilinde yapılacak olan 6.Bölge hafızlık yarışmasında temsil edecek. Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Müdürü İsmail Öztürk, Öğrencilerini tebrik ederek bölge yarışmasına katılacak öğrencisinin bölgedeki yarışmada da derece elde edeceğini ve iddialı olduğunu söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi'ne Ödül Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement