Devrek İhl, 'Kalite Ödülü' Başvurusunda Bulundu - Son Dakika
Yerel

Devrek İhl, 'Kalite Ödülü' Başvurusunda Bulundu

Devrek İhl, \'Kalite Ödülü\' Başvurusunda Bulundu

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na ikinci kez kalite ödülü başvurusunda bulundu.

01.04.2014 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na ikinci kez kalite ödülü başvurusunda bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetim Sistemi kapsamında 'Okul' kategorisinde kalite ödülü için hazırladığı kurum raporu ile ikinci kez başvuruda bulunan Devrek Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü'nden inceleme ekibini misafir etti. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kahya öncülüğünde, Toplam Kalite Yönetimi Formatörü Burcu Kılıç, değerlendirme grubundan Abdulber Demirci, Engin Erenuluğ ve Firdevs Rahman'dan oluşan Milli Eğitim Kalite Kurulu, slayt sunum eşliğinde okul hakkında idarecilerden bilgiler aldı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Güldemir'in de bulunduğu incelemede, Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü İsmail Öztürk, okul aile birliği başkanı Hüdai Güreş ve İHL Derneği Başkanı İsmail Akça, okulun tarihi, yeni sentetik çim saha, verilen eğitimler, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerini paylaştılar.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kahya yaptığı açıklamada, "Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi kapsamında okullarımızdan ekip ve kurum dalında raporları aldık. İlçe ve il değerlendiricilerimiz yerinde incelemeler yaptılar. Alanlarında ilk üçe giren raporları sahalarında da incelemek, böylelikle rapora yansıtılmayan şeylerin yansıtılmasını sağlamak, fazlalıkları çıkarmak, eksiklileri gidermek, tamamlamak maksadıyla saha ziyaretlerine başladık. Geçen hafta Ereğli, Alaplı çevresini tamamladık, bu hafta da Devrek, Çaycuma ve merkez bölümlerini tamamladıktan sonra tüm tamamlanmış raporlarımızı Bakanlığımıza göndereceğiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek İhl, 'Kalite Ödülü' Başvurusunda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement