Devrek İmam Hatip Lisesi'nden 40. Yılında 40 Hatim Duası - Son Dakika
Yerel

Devrek İmam Hatip Lisesi'nden 40. Yılında 40 Hatim Duası

Devrek İmam Hatip Lisesi\'nden 40. Yılında 40 Hatim Duası

Devrek İmam Hatip lisesi tarafından 40. Yılında 40 hatim duası okundu.

30.09.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek İmam Hatip lisesi tarafından 40. Yılında 40 hatim duası okundu.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 40 yıldan bu yana faaliyetlerini sürdüren ve ilçede geçtiğimiz aylarda meydana gelen heyelan neticesinde kullanılmaz hale gelerek başka bir okulda eğitim öğretim yılına başlanan Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından 40 yıldan bu yana okulun çeşitli kademelerinde hizmet vermiş ve bu dünyadan ahrete intikal etmiş görevliler için öğrenciler tarafından hatim duaları okunarak ruhlarına hediye edildi.

Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü İsmail Öztürk,"2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı vatanımıza, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bugün bizler için farklı duygusal bir gündeyiz. 40 yıl önce Milli ve manevi değerleri önde tutarak çevresinde kaliteli eğitim verme amacıyla kurulan okulumuz binası 16 Temmuz 2015'de meydana gelen heyelan nedeniyle kullanılmaz hale gelmiş, devletimiz bizlere yeni binamız yapılana kadar Gazi Ortaokulu binasını tahsis etmiştir. 40 yıldır hizmet veren, binlerce öğrenci yetiştirilmesine vesile olan okulumuzun ve eklentilerinin yapılmasında emeği geçen tüm hayırseverlerimize, idareci ve öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyor, vefat edenlere ve tüm şehitlerimize ruhlarına gönderilmek üzere 40 hatim duası okunmuştur. Allah niyetlerimizi kabul etsin" diye konuştu.

Okul Aile Birliği ve DEİMDER Başkanı Erdoğan Ören ise,"40 yıldır hizmet veren okulumuzun yıkılması hepimizi derinden üzmüştür. Bugüne kadar orada hizmet veren büyüklerimiz için din görevlilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz 40 hatim okumuşlardır. Okulumuz yıkıksa da İmam Hatip ruhumuzu bizlere kazandıran büyüklerimizin gözleri geride kalmasın. Bugünkü şartlarda Allah'ın izniyle daha da güzel işler yapılır. Hiç kimse hiçbir şekilde asla karamsarlığa kapılmasın mesai saati gözetmeksizin daha güzel yarınlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek İmam Hatip Lisesi'nden 40. Yılında 40 Hatim Duası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement