Devrek Mesire Alanı Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Devrek Mesire Alanı Tanıtım Toplantısı

Devrek ilçesinde yapımı planlanan A Tipi Mesire Alanı Yöresel Ürün Pazarı, Baston Müzesi, Tarihi Devrek Evleri ve Lezzet Lokantası tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

25.06.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek ilçesinde yapımı planlanan A Tipi Mesire Alanı Yöresel Ürün Pazarı, Baston Müzesi, Tarihi Devrek Evleri ve  Lezzet Lokantası tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Ali Kaban, valilik toplantı salonundaki toplantıda, kentte göreve başlamasının ardından son Devrek'e doğa kültür parkı ile Baston Müzesi yapmayı planladıklarını söyledi.

Hışıroğlu mevkisinde bulunan bir alana  A Tipi Mesire Alanı Yöresel Ürün Pazarı, Baston Müzesi, Tarihi Devrek Evleri ve  Lezzet Lokantası yapmak için yola çıktıklarını ifade eden Kaban, şöyle konuştu:

"Projenin bu noktaya getirilmesi ilgili arkadaşların çabasıyla oldu. İl Genel Meclisimiz ve üniversitemiz bize destek verdi. Proje kapsamında bastoncuların ve bastonların öne çıkarılması hususunda anlaştık. Bastoncular çarşısı yapılmadan diğer faaliyetlerimiz yarım kalır ve tanıtımla ilgili düzenlemelerde sıkıntı yaşardık. Burada bastonu tanıtacak bir festivali yapılması güzel bir şey olacak.  Burası bastoncuların bulunduğu çarşının yanı sıra gezilebilecek bir alan olacaktır. Devrek'te bulunan bu yer çok değerli bir alandır. Bastoncularımız her şeyin merkezindedir. Mesire alanımızda yöresel ürün alanı, pak ve gezi yolları, restoran, midilli parkı, dinlenme yerleri bulunacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Devrek Mesire Alanı Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement