Devrek Metem Yeni Projesi ile Görücüye Çıktı - Son Dakika
Yerel

Devrek Metem Yeni Projesi ile Görücüye Çıktı

Devrek Metem Yeni Projesi ile Görücüye Çıktı

Devrek’te faaliyetlerini sürdüren Devrek Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) yeni projesi ile görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

05.03.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek'te faaliyetlerini sürdüren Devrek Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) yeni projesi ile görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Daha önce yapmış olduğu AB projeleri ile 10 öğretmen ve 66 öğrencisini çeşitli ülkelerde proje çalışmasına gönderen Devrek Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, hazırlamış olduğu "Otomasyona Dayalı Sistemlerde Kalite Yönetimi ve Verimlilik" adlı AB Projesi ile yine gündeme geldi.

Geliştirilen proje ile ilgili bilgi eren Devrek Metem Müdürü Recep Kıysın, "Kaynağının Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus ve IPA İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı tarafından karşılandığı bu proje ile meslek liselerinde görev yapan ve kendini otomasyon konusunda yetiştirmek isteyen öğretmenler yurtdışında proje çalışmalarında bulunacaklar. Devrek METEM'in sahibi olduğu projenin diğer yurtiçi ortakları Çaycuma Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ile Amasya- Suluova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmuştur. Proje faaliyetleri üç aşamada yürütülecek olup 10 kişilik gruplar halinde ikişer hafta süre ile toplam 30 meslek öğretmeni Almanya, Belçika ve Avusturya'da proje faaliyetlerine katılacaklar. Bu proje sayesinde sanayinin vazgeçilmezleri arasında yer alacağı öngörülen "Otomasyon Teknolojileri" konusunda öğretmenlerimizin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Metem Yeni Projesi ile Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement