Devrek Sp'den, Erbakan'ı Anma Programı - Son Dakika
Yerel

Devrek Sp'den, Erbakan'ı Anma Programı

Devrek Sp\'den, Erbakan\'ı Anma Programı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı tarafından “Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Milli Görüş Belediyeciliği” adlı konferans düzenlendi.

28.02.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, Saadet Partisi (SP) İlçe Teşkilatı tarafından "Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Milli Görüş Belediyeciliği" adlı konferans düzenlendi.

Dün akşam düzenlenen konferans öncesi, vefatının 3. yıldönümü nedeniyle Merkez Yeni Cami'de merhum Necmettin Erbakan için mevlit okutuldu. Daha sonra Devrek Atatürk Kültür Merkezi'ndeki anma programına geçildi. Programda konuşmacı olarak katılan Tarihçi Yazar Ekrem Şama, "Bugün burada Erbakan Hoca'mızın vefatının 3. yıldönümü nedeniyle sizlerle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Erbakan'ın nerelerden ışık aldığını, hangi hocaların dizinin dibinde yetiştiğini, Hoca'mızın en önemli icraatlarından birisi olan İslam Birliği'nin kurulması, D 8'lerin kurulması ve bu aşamada Hoca'mızın dünya üzerinde neler yaşadığını sizlerle paylaşmak istiyorum. İslam Birliği'nin gerekli olduğuna dair yaşadıkları bir takım olaylar var. ve önemlisi ise yaşanabilir bir Türkiye ideali. 1994 Türkiye'sindeki belediyelerin hali ile Milli Görüş'ün, Erbakan'ın işareti ile alınmış olan belediye başkanlıklarından sonra hizmet veren belediyeler arasındaki farkı birçoğumuz çok iyi bilmektedir. Türkiye'mizde soygunun, vurgunun, bir takım gayri meşru işlerin ve bir takım gayri meşru yaşantıların teşvik edilmesi, bunlar dolayısıyla da 1994 öncesinde olduğu gibi Cenab-ı Allah'ın rahmetinin kesilmiş olması bugün en büyük sorunumuzdur. Türkiye'de sularımızın azalmış olması, tarım ürünlerinin kıtlaşmış olması, dışarıdan tarım ürünü getirme mecburiyetinde olmamız, bereketin ortadan kalkmış olduğunu göstermektedir." diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Sp'den, Erbakan'ı Anma Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement