Devrek SP Teşkilatından Emekliler Dernegine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Devrek SP Teşkilatından Emekliler Dernegine Ziyaret

Devrek SP Teşkilatından Emekliler Dernegine Ziyaret

SP Devrek İlçe Teşkilatı Belediye Başkan Adayı Ramazan Dernek nezaretindeki ekibiyle birlikte Devrek Emekliler Derneğini ziyaret etti.

06.03.2014 12:13  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Devrek İlçe Teşkilatı Belediye Başkan adayı Ramazan Dernek nezaretindeki ekibiyle birlikte Devrek Emekliler Derneği'ni ziyaret etti.

Zonguldak'ın Devrek İlçesi SP teşkilatı Belediye Başkan adayı Ramazan Dernek nezaretindeki teşkilat üyeleri ile birlikte ilçede faaliyet gösteren Türkiye Emekliler Derneği Devrek Şubesi'ni ziyaret ederek 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde destek istediler. Belediye Başkan adayı Ramazan Dernek, SP İlçe Başkanı Hasan Öztürk ve beraberindeki partililerle birlikte Devrek Emekliler Derneği başkan ve yönetim kurulu üyelerinden 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde SP' sine destek sözü istediler. Teşkilat üyeleri ile birlikte Emekliler Derneği'ni ziyaret eden Ramazan Dernek, Başkan Hilmi Dede'den emeklilerin istek ve sorunları hakkında da bire bir bilgiler alarak sorun ve isteklerin 30 Mart'ta başkan olduktan sonra hemen çözüleceği sözünü verdi. Ziyaretle ilgili açıklama yapan SP Belediye Başkan adayı Ramazan Dernek," Malum seçim süreci başladı ve bizler için ayrı bir önemli yere sahip olan emeklilerimizi yerinde ziyaret ederek istek ve şikayetlerini dinledik ve kendilerinden yapılacak olan seçimlerde destek istedik. Gösterdikleri sıcak iğliden dolayı başkan ve yönetim kuruluna partim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek SP Teşkilatından Emekliler Dernegine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement