Devrek'te Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Devrek'te Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Devrek\'te Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Devrek İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ’Kutlu Doğum Haftası’ etkinliklerinde vatandaşlar maneviyatı doyasıya yaşamanın tadını çıkardı.

19.04.2015 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Kutlu Doğum Haftası' etkinliklerinde vatandaşlar maneviyatı doyasıya yaşamanın tadını çıkardı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftülüğü ve Devrek Belediyesi tarafından ortaklaşa program düzenlendi. Hamidiye Anadolu Lisesi Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlanırken, okunan Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile salonda bulunan vatandaşlar ve protokol maneviyatı doyasıya yaşamının tadını çıkardı. Etkinlik içerisinde davetlilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan kitaplar ve gül hediye edilirken, program ile ilgili kısa bir konuşma gerçekleştiren Devrek Müftüsü Mahmut Çakır, "Öncelikle uzak yakın demeden programımıza iştirak eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Görüyorum ki vatandaşlarımızın bu tür programlara ilgileri oldukça fazla ve bizlerde bundan memnuniyet duymaktayız. Bu programa desteklerini esirgemeyen tüm Devrekli esnaflarımıza, odalarımıza ve organizasyonda emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

2015 Yılı Diyanet İşleri Baklanlığı tarafından ana tema olarak belirlenen 'Sevgi, Saygı, Merhamet' adlı programda Bolu Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Yavuzyılmaz tarafından konferans verildi. Tertiplenen etkinliğe katkı verenlere müftülük tarafından teşekkür plaketleri verildi.

Düzenlenen etkinliğe; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, din görevlileri ve yüzlerce davetli katıldı.

Konuşmaların ardından Semazenler tarafından Sema gösterisi düzenlenirken, Peygamber Efendimizin hayatını anlatan sinevizyon gösterisi de davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Program ardından davetlilere Devrek Belediyesi tarafından etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunulurken, çocuklarda dağıtılan balonlarla oynamanın tadını çıkardı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek'te Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement