Devrek Tso Tarafından Yardıma Muhtaç Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Devrek Tso Tarafından Yardıma Muhtaç Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı

Devrek Tso Tarafından Yardıma Muhtaç Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı

(TSO) Devrek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapıldıZonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan TSO tarafından ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye mont ve ayakkabı yardımı yapıldı.

14.10.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(TSO) Devrek Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapıldı

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan TSO tarafından ihtiyaç sahibi 300 öğrenciye mont ve ayakkabı yardımı yapıldı. Devrek Ticaret ve Sanayi odasının katkılarıyla gerçekleştirilen ve ilçe ve beldelerde bulunan 17 okul müdürünün de hazır bulunduğu programda konuşan Devrek TSO Başkanı Ertan Cıvak,"Oda olarak eğitim bizim için en önemli konulardan birisi elimizden geldiği kadar bu camiaya destek vermeye çalışıyoruz. (TOBB) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen kıyafet ve ayakkabıları sizlere teslim etmek için burada toplanmış bulunuyoruz. Bundan sonrada Devrek TSO olarak her zamanki gibi özellikle eğitim alanın desteklerimiz devam edecektir. Bizden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Satılmış Tunçkaya'nın ayrıca bir talebi vardı 100 öğrencimizi Çanakkale'ye götürmemizi istediler bizde bu konuyu değerlendireceğimizin sözünü verdik kendilerine en uygun bir inşallah bir zamanda da Devrekli öğrencilerimizi Çanakkale ile buluşturmaya çalışacağız" diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya ise yaptığı konuşmada," Öncelikle her konuda eğitim alanına verdiklerinden dolayı TSO idarecilerine eğitim camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum. 17 okulumuzda toplam 300 öğrencimize mont ve ayakkabı yardımı yapıldı bu yardımları ulaştırırken idarecilerimizden ricam hiçbir öğrencinin diğerinden haberi olmalarını özellikle bu konuda sayın kaymakamım ve ben rica ediyorum lütfen duyarlı olalım. Sayın TSO başkanımdan da öğrencilerimize yönelik bir Çanakkale gezisi rica ettik kendileri bu konuyu en kısa zamanda değerlendireceklerinin sözünü verdiler bundan dolayı da Ertan Cıvak kardeşimize teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Tso Tarafından Yardıma Muhtaç Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement