Devrekliler Ak Partili Mustafa Semerci ile Devam Dedi - Son Dakika
Yerel

Devrekliler Ak Partili Mustafa Semerci ile Devam Dedi

Devrekliler Ak Partili Mustafa Semerci ile Devam Dedi

30 Mart’ta yapılan seçimlerde Devrekliler,” AK Parti ile devam” dedi.

31.03.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart'ta yapılan seçimlerde Devrekliler," AK Parti ile devam" dedi.

30 Mart'ta gerçekleştirilen seçimlerde Zonguldak'ın Devrek ilçesinde AK Partili Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mustafa Semerci tekrar belediye başkanı seçildi. Yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Parti'si (CHP) ve AK Parti arasında çekişmeli geçen oylamada AK Parti resmi olmayan sonuçlara göre 6763 oy alırken, CHP'li aday Songül Malkoç resmi olmayan sonuçlara göre 6412 oy aldı. 261 oy farkıyla Devrek Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Mustafa Semerci ve ekibi Cumhuriyet Alanında düzenlenen etkinlikte vatandaşlara hitap ederek kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Düzenlenen teşekkür mitinginde Cumhuriyet Alanında Devreklilere seslenen AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek," Öncelikle tüm engellemelere rağmen bizleri tekrar bağrınıza bastığınız için sizler çok teşekkür ediyorum. Bizler bunun asla tersini düşünmüyorduk neden? Çünkü şimdiye kadar verdiğimiz sözleri hep yerine getirdik ve asla boş vaatlerde bulunmadık. Sizlerde bunun bilincinde olduğunuz için bizleri tekrar bu göreve davet ettiniz Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonrada bize verdiğiniz bu kutsal görevi layıkıyla arkadaşlarımız ile birlikte el ele vererek en iyi şekilde yerine getireceğiz" dedi.

AK Parti Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise," Sizlere candan teşekkür ediyorum. Bundan evvel sizlere 3 yıl hizmet ettim ve sizler beni bu göreve tekrar davet ettiniz sizlerin oyları sayesinde tekrar geldiğim bu görevde bundan evvel olduğu gibi bundan sonra da aynı tempoyla arkadaşlarım ile birlikte Devrek'e ve Devreklilerin hizmetine amade olacağız. Seçim süresince sizlere verdiğimiz sözleri teker teker yerine getireceğiz bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı arkadaşlarım adına tüm Devrek halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Düzenlenen teşekkür mitinginde davul zurna eşliğinde yüzlerce vatandaş geç saatlere kadar eğlenirlerken, atılan havai fişeklerle de eğlenceye renk katıldı.

FE- - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrekliler Ak Partili Mustafa Semerci ile Devam Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement