Devrilen Kamyonda Sıkışan Sürücü Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Devrilen Kamyonda Sıkışan Sürücü Kurtarıldı

Devrilen Kamyonda Sıkışan Sürücü Kurtarıldı

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde devrilen kamyondaki 3 kişi yaralandı.

30.05.2016 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Akseki İlçesi'nde devrilen kamyondaki 3 kişi yaralandı. Aracın kabin bölümünde sıkışan sürücü ise itfaiyenin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Akseki'ye bağlı Güçlüköy yakınlarındaki Manayıt mevkiinde saat 08.30 sıralarında meydana gelen kazada, 40 yaşındaki Mehmet Kösedağ'ın kullandığı 06 JHP 66 plakalı ev eşyası yüklü kamyon virajda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Şarampole devrilen kamyonun sürücüsü Kösedağ, kabin bölümünde sıkıştı. Aynı araçtaki çocukları Sezai ve Mustafa Kösedağ ise araçtan çıktı.

İhbar sonrası olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Manavgat ve Akseki'den gelen ekipler sıkışan sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Sürekli bağırarak bacağının kurtarılmasını isteyen sürücü Kösedağ, özel aletler yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ambulansa alınan Kösedağ, çocuklarının da götürüldüğü Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Devrilen Kamyonda Sıkışan Sürücü Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement