Devrilen Traktörün Altında Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Devrilen Traktörün Altında Can Verdi

Devrilen Traktörün Altında Can Verdi

İzmir’in Bayındır ilçesinde saman yüklü traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

21.03.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayındır ilçesinde saman yüklü traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

İzmir'in Bayındır ilçesinde, saman yüklü traktörün devrilmesi sonucu traktör sürücüsü Ümit Demir (23) hayatını kaybetti, traktörde bulunan Hüseyin Dural (54) ise hafif şekilde yaralandı. İddiaya göre, Ödemiş Yeniköy nüfusuna kayıtlı Ümit Demir, Hüseyin Dural ile birlikte Tire'de bulunan bir çiftlikten saman aldıktan sonra 35 D 9337 plakalı traktörle tekrar köyüne dönmek için yola koyuldu. Ödemiş Bayındır karayolu Pınarlı mahallesi yakınlarına geldiklerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle seyir halindeyken traktöre bağlı römorkun damperi açıldı. Aniden harekete geçen damper yüzünden devrilen traktörün altında kalan talihsiz genç olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazada hafif yaralanan Hüseyin Dural ambulansla kaldırıldığı Tire Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Acı haberi alan Demir'in yakınları ise kısa sürede ulaştıkları kaza mahallinde sinir krizleri geçirdi. Römork damperinin teknik bir arıza yüzünden kendiliğinden harekete geçtiği öne sürülürken, Bayındır Jandarması kazayla ilgili soruşturma başlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Devrilen Traktörün Altında Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement