Devrim, Aydınspor 1923 ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Yerel

Devrim, Aydınspor 1923 ile Yollarını Ayırdı

Devrim, Aydınspor 1923 ile Yollarını Ayırdı

Aydınspor 1923’e geçtiğimiz sezon devre arasında Konya Anadolu Selçukspor’dan transfer edilen başarılı stoper oyuncusu Devrim Aksongur ile yollar ayrıldı.

10.06.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923'e geçtiğimiz sezon devre arasında Konya Anadolu Selçukspor'dan transfer edilen başarılı stoper oyuncusu Devrim Aksongur ile yollar ayrıldı. Tolga Doğantez'in öğrencisi olan Devrim'in yönetim ile anlaşamadığı ve Ankara ekibi Hacettepe ile anlaştığı öğrenildi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Aydınspor 1923 iç transferdeki çalışmalarına devam ediyor. Son olarak sezon sonu itibariyle sözleşmesi biten başarılı stoper Devrim Aksongur ile masaya oturan siyah-beyazlı yönetim anlaşma sağlayamadı. İkinci yarı gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Devrim Aksongur, Tolga doğantez döneminde Konya Anadolu Selçukspor'dan transfer edilmişti. Başarılı oyuncu defans oyuncusu Aksongur, Teknik Direktör Tarık Daşgün'ün göreve gelmesi sonrasında ilk on birin değişmez isimleri arasına girmişti. Stoperde Gökhan Sinanoğlu ile yakaladığı uyumla dikkat çeken ve soğuk kanlı oyun anlayışıyla savunmada güven veren Aksongur, taraftarın da beğendiği isimler arasında yer almıştı.

TÜM MAÇLARDA OYNADI

Sezonun ikinci yarısında geldiği Aydınspor 1923'te defansın adeta bel kemiği olan Devrim Aksongur, ligde oynanan 17 karşılaşmanın tamamında görev almayı başardı. Şans bulduğu tüm karşılaşmalara ilk on birde başlayan 26 yaşındaki başarılı oyuncu içeride oynanan Tuzlaspor ve deplasmanda oynanan Bucaspor karşılaşmalarında gol atma başarısı gösterdi. Öte yandan Siyah Beyazlıların Ziraat Türkiye Kupası macerasına da ortak olan Aksongur, bu kulvarda da 3 karşılaşmada forma şansı buldu.

TERCİHİ YİNE DOĞANTEZ

Aydınspor 1923'e Tolga Doğantez'in raporu doğrultusunda alınan Devrim, gelecek sezon için tercihini yine Doğantez'in takımından yana kullandı. Geçtiğimiz günlerde Ankara ekibi Hacettepespor ile el sıkışan teknik adam Tolga Doğantez, öğrencisini ikna ederek takımına almak için uzun uğraş verdiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrim, Aydınspor 1923 ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement