Devrimci Karargah'ın Kafesinde Pilav Günü - Son Dakika
Güncel

Devrimci Karargah'ın Kafesinde Pilav Günü

Devrimci Karargah\'ın Kafesinde Pilav Günü

Devrimci Karargah Davası'nın iddianamesinde örgütünün buluşma yeri olarak değerlendirilen Mersin'deki Park Cafe'de pilav günü düzenlendi.

27.09.2014 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrimci Karargah Davası'nın iddianamesinde örgütünün buluşma yeri olarak değerlendirilen Mersin'deki Park Cafe'de pilav günü düzenlendi.

Mersin Dayanışma Platformu tarafından organize edilen etkinliğe merkez Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcı Yüksel Mutlu, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra yaklaşık bin kişi katıldı. Konuklara kavurma ve pilav dağıtıldı. Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ile birlikte Devrimci Karargah davasında sanık olarak yargılanan Necdet Kılıç, Mersin Dayanışma Platformu olarak 2004 yılından bu yana düzenledikleri dayanışma yemeğinin bu yıl 10'ncüsünü gerçekleştirdiklerini söyledi. Kılıç, "10 yıl boyunca her türlü engellemelere, oligarşinin operasyonlarına, karalamalarına rağmen bu yemeği gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. 2010-2012 yıllarında biz Devrimci Karargah davasında içerideyken yağmur, çamur, kar fırtına demeden bu yemeği gerçekleştirdi. Biz de şimdi, yağmura rağmen bine aşkın kişi ile bu yemeği yaptık. Bu dayanışma yemeğini bundan sonra da devam ettireceğiz" dedi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Devrimci Karargah'ın Kafesinde Pilav Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement