Dha İstanbul Bülteni - 1 - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul Bülteni - 1

Dha İstanbul Bülteni - 1

1- ASKER EĞLENCESİNDE ÇIKAN TARTIŞMA CİNAYETLE BİTTİPompalı tüfekle vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

10.12.2016 08:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1- ASKER EĞLENCESİNDE ÇIKAN TARTIŞMA CİNAYETLE BİTTİ

Pompalı tüfekle vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL DHA

Ataşehir'de askere giden genç için yapılan eğlencede çıkan tartışmada bir kişi öldürüldü.

Olay saat 22.30 sıralarında Ataşehir Kayışdağı Mahallesi Yavuz Bey Sokak'ta meydana geldi. Bir gencin askere gitmesi nedeniyle sokakta düzenlenen eğlencede Cesim Mihyaz (28) ile kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mihyaz, tartıştığı kişi tarafından pompalı tüfekle yakın mesafeden ateş edilerek sokak ortasında vuruldu. Silah sesine olay yerine gelen Mihyaz'ın yakınları yarlıyı Ataşehir'de özel bir hastaneye götürdü. Yaralıya burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mihyaz, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralanan Mihyaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis olayın ardından bir çok adrese baskın yaptı. Baskın yapılan evlerin birinde bir pompalı tüfek bir miktar da sahte para ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Mihyaz'ın ölüm haberini alan yakınları hastanede sinir krizi geçirirken, polis zor sakinleştirildi. Ayrıca hastaneye çevik kuvvet polisi sevk edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Görüntü Dökümü:

---------------

-Yaralının ambulansa taşınması

-Olay yerinde bulunan boş fişek

-Olay yeri polisinin çalışması

-Hastane önünde sinir krizi geçiren Cesim Mihyaz'ın yakınları

-Olay da ölen Cesim Mihyaz'ın fotoğrafı

10.12.2016 - 02.45 Haber Kodu : 161210005

10.12.2016 - 03.34 Haber Kodu : 161210009

10.12.2016 - 04.45 Haber Kodu : 161210022

==================================

2- KAĞITHANE'DE TRAFİK KAZASI: 1'İ AĞIR 3 YARALI

Haber-Kamera: Hakan KAYA- Ali Kerem BENGİ/ İSTANBUL DHA)

Kağıthane Cendere Caddesi'nde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, yol kenarındaki kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralanırken, otomobildeki bira şişeleri ise dikkat çekti.

Kaza saat 04.00 sıralarında Cendere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içerisinde 3 kişinin bulunduğu İdris Pala yönetimindeki 28 AU 386 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak kaldırıma çaptıktan sonra takla attı. Kazada İsa Devranlı ağır, sürücü İdris Pala ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ise hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan İsa Devranlı ambulansla Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, diğer yaralılar ise ayakta tedavi edildi.

Öte yandan otomobilin içerisinde bulunan bira şişeleri ise dikkat çekti.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Kaza yapan aracın görüntüsü

-Sürücünün görüntüsü

-Araçta bulunan alkol şişesinden görüntü

-Sürücünün ambulansın içerisinde tedavisi

-Polis ve ambulansın görüntüsü

-Genel ve detaylar

10.12.2016 - 05.22 Haber Kodu : 161210024

=================================

3- MAVİ MARMARA DAVASI'NIN DÜŞÜRÜLMESİNE KARAR VERİLDİ

*Mavi Marmara gemisine saldırı davasının, Türkiye ve İsrail devleti arasında imzalanan tazminat anlaşması hükümleri uyarınca düşürülmesine karar verildi.

*İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararlarının kaldırılmasına ve kırmızı bültenlerin geri alınmasına da hükmedildi.

Haber: Özden ATİK/ İstanbul,

Gazze'ye insani yardım taşıyan Mavi Marmara gemisine yönelik 3 1 Mayıs 2010 yılında İsrail askerlerince düzenlenen ve 10 kişinin öldüğü saldırıya ilişkin dava karara bağlandı. Mahkeme heyeti oybirliğiyle Türkiye ve İsrail devleti arasında imzalanan 28 Haziran tarihli anlaşma hükümlerince davanın düşürülmesine karar verdi. Mahkeme, aralarında olay tarihinde İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashknazi'nin de bulunduğu 4 İsrailli sanık hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasına ve kırmızı bültenlerin geri alınmasına hükmetti.

İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, tüm şikayetçi ve avukatların duruşma salonunu terk etmelerinin ardından ara verildi. 45 dakikalık ara sonrasında yeniden başlayan duruşmada, sadece İsrailli askerlerin avukatları hazır bulundu. Savcı Hüseyin Aslan, davanın düşürülmesi yönündeki talebini tekrar etti.

ANLAŞMA GEREĞİNCE DAVA DÜŞÜRÜLDÜ

Daha sonra mahkeme heyeti kararını açıkladı. Oy birliğiyle verilen kararda, "İsrail devleti ile Türkiye Cumhuriyeti arasındaki anlaşmanın 4. maddesinin 2. cümlesiyle 'Her halükarda bu anlaşma İsrail'in, İsrail adına hareket edenlerin ve İsrail vatandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti veya Türk gerçek veya tüzel kişileri tarafından konvoy hadisesi ile ilgili olarak, kendilerine yönelik doğrudan ya da dolaylı olarak Türkiye'de yapılmış ve yapılacak her türlü hukuki ya da cezai talebe ilişkin her türlü sorumluluktan tamamen muaf tutulmalarını sağlayacaktır' hükmü dikkate alındığında kovuşturmaya engel şart getirildiği ve bu şartın gerçekleşmeyeceği anlaşıldığından mahkememizde görülmekte olan bu kamu davasının düşürülmesine" hükmedildiği belirtildi.

YAKALAMA KARARLARI KALDIRILMASINA

Heyet, İsrailli sanıklar hakkındaki yakalama kararlarının kaldırılmasına ve kırmızı bültenlerin geri alınmasına da karar verdi. Heyet kararında, itiraz yolunun açık olduğunu da hatırlattı.

==================================

4- DURUŞMAYI TERK EDEN AVUKATLAR: USUL KURALLARI İHLAL EDİLDİ

Haber-Kamera: Ümit TÜRK- Hayati KILIÇ İstanbul/ DHA

Mavi Marmara gemisine yönelik İsrail askerlerinin gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin görülen davada, avukatlar duruşma salonunu terk etti.

Gazze'ye insani yardım taşıyan Mavi Marmara gemisine yönelik 31 Mayıs 2010 yılında İsrail askerlerince düzenlenen ve 10 kişinin öldüğü saldırıya ilişkin davada, duruşma salonunu terk eden avukatlar dışarıda açıklama yaptı. Müşteki avukatlarından Yasin Şamlı, mahkemenin vereceği karara müdahale etme durumlarının söz konusu olmadığını belirterek, "Mahkeme ne karar verirse versin biz şuna inanıyoruz; Mahkemeler suç işleyenler hakkında beraat kararı da verseler, davanın düşme kararı da verseler, onlar hem hukuk nezdinde hem kamuoyu nezdinde mahkum olmuşlardır." dedi.

USUL KURALLARI İHLAL EDİLDİ

Mavi Marmara Gemisi'yle gidenlerin Gazze'deki insanlara yardım götürdüklerini dile getiren Şamlı, "Bunlar insanlığın vicdanını temsil ediyorlardı. Bu konvoyda müslümanlar, yahudiler, hristiyanlar, ateistler vardı. Ortak özellikleri vicdan sahibi olmalarıydı. Biz de onların haklarını savunmak için bu mahkemede elimizden geldiğince savunmaya çalıştık. Gelinen aşamada gördük ki, usul kuralları ihlal edildi. Dolayısıyla duruşma salonundan ayrıldık." diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

----------------------------

Yasin Şamlı'nın konuşması

Adliye önünde toplananlar

Adliye içinde sloganlar atanlar

Genel ve detay görüntüler

09.12.2016 - 19.00 - Haber Kodu : 161209193

================================

5- MAVİ MARMARA DAVASINDA TEKBİR GETİREREK SALONU TERK ETTİLER

Haber-Kamera: Özden ATİK-Ümit TÜRK/İstanbul,

Mavi Marmara davasinda bir müştekinin söz almadan konuşması üzerine Mahkeme Başkanı salondan çıkarılmasına karar verdi. Güvenliğin dışarı çıkmasını istemesi üzerine salonda gerginlik yaşandı.

Şikayetçi avukatları "Böyle yargılama olmaz" diyerek cübbelerini çıkararak salonu terk etti. Bu arada mahkeme heyetinin güvenliği için salona çevik kuvvet polisi çağırıldı. Salonda slogan atan müştekiler, tekbir getirip salonu terk etti.

Görüntü dökümü:

--------------------

-Adliye içinde slogan atmaları

09.12.2016 - 17.58 - Haber Kodu : 161209170

09.12.2016 - 18.53 - Haber Kodu : 161209192

===========================

6- DARBE KOMİSYONU, ATATÜRK HAVALİMANI'NDA 15 TEMMUZ AKŞAMI ÇALIŞAN PERSONELİ DİNLEDİ

Haber-Kamera: Murat ÇAKIR- Faik KAPTAN İbrahim YILDIZ/İSTANBUL,

FETÖ/PDY Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu başkanı ve üyeleri Atatürk Havaliman'na gelerek o akşam görevde olan personeli dinledi. TBMM 15 Temmuz ve FETÖ/PDY Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. Darbe Komisyonu üyeleri 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı uçuş kulesi, apron ve terminallerde yaşananları görevde olan Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş, Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürü Emre Erdoğan, kule yetkilileri, özel harekat polis amiri, dış hatlar amiri ve bazı görevli memurlarını dinledi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALIŞKAN TALİMATI TELEFONLA VERDİ

15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'nda darbeci askerlere yapılan operasyonla ilgili komisyon başkanı ve üyelerine açıklamalarda bulunan Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Emre Erdoğan, "6 asker şahsın kuleyi az önce girdiğiniz bu alana girdiğiniz kapıyı kilitlediğini ve buradaki faaliyete hakim olduğu bilgisinden sonra biz havalimanı farklı yerlerinden buraya intikal ettik. Bu sırada buraya gelen özel harekat personelimiz vardı. Her hangi bir operasyon talimatı alınmamıştı. Sayın Müdürümüz Mustafa Çalışkan telefonla beni bizzat arayarak durumu sordu ve konuya hakim olduğumuzu kapının kilitli olduğunu ve müzakere yaptığımızı arz ettim kendisine. Teslim olun dışarıda zaten askerlerin bulunduğu alanlarda hakimiyeti kırılmıştı. Kırılmanın ardından son nokta burasıydı. Özel harekatçılarımız talimat bekliyordu. Biz teslim olun mahiyetinde telkinlerde bulunduk. 15-20 dakika sonra İl Emniyet Müdürümüz telefonla beni aradı her ne olursa olsun operasyonu başlatın diye talimat oldu ve özel harekatçı arkadaşlarımız içeriye girdiler. Operasyon 2.15'de sayın müdürümüzün talimatı alınır alınmaz. Özel harekatçı arkadaşlarımız kapının önünde bir talimat bekliyorlardı. Müdürlerinden de bir talimat almış olabilirler ve bende arkadaşlar giriyoruz diye bir talimat verdim ve özel harekat polislerimiz iki dakika içinde askerleri ele geçirdik.

DOST OLMAYAN UÇAKLAR OLDUĞUNU SÖYLEDİM

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş, "Darbe girişiminin ardından kısa sürede Atatürk Havalimanı'na geldim. Yaralılar vardı. O sırada Cumhurbaşkanımız Atatürk Havalimanı'na indi ve yanına gittim kendimi tanıttım ve bana dedi ki '28 Haziran'da terör saldırısında nasıl kısa sürede burayı çalıştırdıysanız hemen hizmete açın' dedi ve yaralı vatandaşların yanına gitti onların başını okşadı ve bir şeyler söyledi. Ondan sonra konukevinin odasında dost olmayan uçakların olduğun söyledim bir süre sonra helikopterler üzerimizden geçiyordu" dedi.

SİLAHLARI CUMHURBAŞKANIMIZIN BULUNDUĞU ODAYA ÇEVRİLİYDİ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdür Yardımcısı Celal Özuğur darbe gecesi çekilen görüntüleri komisyon üyelerine teslim etti. Darbe gecesi evden yürüyerek havalimanına geldiğini belirten Özuğur, " İnsanlarla beraber yürüyerek havalimanı girişinde tanklar yolu kapatmıştı. Kuleye geldim sayın valim buradaydı içeri kabalalıktı. Cumhurbaşkanımızın inişine yakın bir zamandı insanlar burayı terk etmek istemiyordu. Cumhurbaşkanımızı alıp içeri girdiğimizde salona aldık ailesi başka salona geçtiler. O an dost olmayan helikopter üzerimizde belirleyince Cumhurbaşkanımızın odayı değiştirmesi için ikna ettik. Kuledeki Enver arkadaşımızla konuştu ve 'Niye indirmiyorsunuz' dedi. Enver de tanımsız hiçbir cevap vermiyor ve silahlı dedi. O zaman Cumhurbaşkanımızın ailesiyle diğer odaya geçtik yan odaya geçtik, camdan hepsini görüyorduk. Silahları da tam cumhurbaşkanının bulunduğu odaya çevriliydi. Cumhurbaşkanımız havalimanındaki operasyonu bizzat telefonumdan yönetti"

CUMHURBAŞKANI UÇAKTAN İNDİ ÜZERİMİZDEN F16 GEÇTİ

DHMİ Atatürk Havalimanı Baş Müdürü Şenol Albayrak ise, "Atatürk Havalimanı başmüdürü pistler tamamen karanlıktı. Valinin talimatıyla ışıkları açtırdık mümkün olan en uygun piste ve aprona uçağın park etmesini sağladık. Etraf on binlerce insan vardı. Oranında en emniyetli olanları düşündük. En sakin olan yere indirdik ve Cumhurbaşkanımız uçaktan iner inmez üzerimizden F16 uçağı geçti.

SAAT 23.35 8 ASKER KULEYE GELDİ

Darbe gecesi Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi gece sorumlusu olan Enver Yavuz, darbeci askerlerin kuleyi ele geçirmelerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o gece Atatürk Havalimanı'na gelişine kadar yaşanılanlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. O gece D ekip şefi olduğunu söyleyen Yavuz, "Niçin burayı ele geçirmeye çalıştılar. Havalimanında tüm operasyonun yapıldığı yer burası. Burası ele geçirilirse bütün operasyon yani iniş ve kalkışlar ister istemez her şekilde duracaktır. O gece 23.35 de kuleye 2 polis ve 7 ila 8 kadar asker geldi. Göreve el koyduklarını söylediler. Yaklaşık 15 dakika sonra kalkışları durdurmamızı söylediler. Kuleye geldiklerinde bize ülkemizin huzuru ve selameti için ordu göreve el koymuştur. Göreviniz şuandan itibaren bitmiştir, görevi biz devraldık dediler. Daha sonra tabi ben olayları ben yetkili amirlerime ilettim. 15 dakika sonra askeri personelin bir kısmı aşağıya indi. Bir Albay vardı, o gitti yerine bir Binbaşı geldi ve hiç ayrılmadı kuleden. Yaklaşık 6 asker burada kontrol kulesinde kaldı. Daha sonra kalkışları tamamen kestiler. Saat 01,30 da polisler de aşağıya indiler. Kulenin giriş kapısının önünde toplandılar askerlerde. Biz operasyon bölgesinde kaldık. Polis kapıya geldiğinde yüksek sesle pazarlıklar başladı. Polis teslim olmaları için onları ikna etmeye çalışıyorlardı. O sırada 3 el ateş edildi. Aşağıda giriş kapısının orada 3 el silah sesi duyduk biz. Sanıyorum askerler, polislerin içeri girmemesi için ateş açtılar. Yaklaşık 15-20 dakika daha konuşmalar sürdü. Daha sonrasında polis içeri girdi. Askerler silahlarını teslim ettiö dedi.

HELİKOPTERLE İRTİBAT KURAMAYINCA, DARBECİ ASKERLER OLDUĞUNU ANLADIK

Kuledeki askerlerin ellerindeki silahların alınmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı'na geldiğini ve o sırada askeri meydandan helikopterlerin havalandığının altını çizen Yavuz, "Sayın Cumhurbaşkanımız devlet konukevi önündeydi. Orada açıklama yaptığı sırada askeri helikopterler meydanın üzerinde devlet konukevi üzerinde uçuş yaptılar. Bizimle konuşması gerekiyordu bu helikopterlerin ancak hiçbir şekilde cevap vermeyince helikopterlerin de darbe girişiminde bulunan askerlerin elinde olduğunu anladık. Sabaha karşı 03.20'de helikopterler sürekli uçuyordu. Daha sonra jetler geldi. Düşük irtifada ses hızına çıkarak ses patlamaları meydana getirdiler. Kuledeki askerler daha sonra dışarıda bekleyen halk tarafından linç edilmemesi için polis askerlere tişört giydirerek kuleden çıkardı. Polislerimiz darbeci askerlere hiçbir şekilde şiddet uygulamadıö şeklinde konuştu.

KULEDE ASKERLER VARKEN, BAŞMÜDÜR ARADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı'na gelişini de anlatan Hava Trafik Memuru Enver Yavuz şunları söyledi: "Kuleyi askerlerle polisler arasında konuşmalar sürerken başmüdürümüz beni aradı ve Cumhurbaşkanımızın buraya geleceğini söyledi. Fakat durum müsait değildi ve 10 dakika içerisinde polisler kuleye girip askerleri kontrol altına aldı. Burası güvenli hale geldi. Fakat apron tarafı dediğimiz pist tarafında vatandaşlar vardı. İnsanlar da bilinçsiz bir şekilde olduğu için aynı tehlikeyi onlar da yaratabilirdi. Bu şekilde biraz Cumhurbaşkanımızın uçağı bekledi. Halk tamamen pistten ve apronlardan uzaklaştırıldıktan sonra emniyete alındı pistler ve Cumhurbaşkanımızın uçağı bu şekilde indi.ö

Görüntü dökümü:

---------------------

-Komisyon üyelerinin tanıkları dinlemesi

-Emniyet Müdürü açıklaması

-Vali Yardımcısı açıklaması

-Kule memurunun açıklamaları

-DHMİ Genel Müdür Yardımcısı açıklamaları

-DHMİ Atatürk Havalimanı Baş Müdür açıklaması

-Detay görüntüler

10.12.2016 - 00.27 - Haber Kodu : 161210001

10.12.2016 - 00.28 - Haber Kodu : 161210002

==================================

7- İSTANBUL'DA 'HUZUR' DENETİMİ

Türkiye genelinde akşam saatlerinde başlayan "Türkiye Huzur" denetimi kapsamında, İstanbul'da da 39 ilçede polis tarafından asayiş denetimi yapıldı. Polis helikopterinin de destek verdiği denetime 5 bin polis katıldı.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK - Uğur AYAZSIN - Ali Kerem BENGİ - Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL-DHA

İstanbul'da toplam 39 ilçede, farklı noktalarda polis ekipleri şüpheli görülen araçları ve yayaları durdurdu. Fatih'te asayiş denetimi yapan polis ekipleri, şüpheli araçları durdurarak araçların içini kontrol etti, sürücü ve yolcuları GBT(Genel Bilgi Toplama) kontrolünden geçirdi. Beşiktaş'ta da farklı bölgelerde, ekipler şüpheli görülen kişileri durdurarak üst ataması yaptı. Denetimin yapıldığı adreslerden biri de Kadıköy'dü. Belirlenen noktalarda polisler şüpheli görülen kişilerin çantalarını aradı ve üst araması yaptı. Bağcılarda ise, uygulama kapsamında durdurulan bazı araçlara, eksik evrak nedeniyle ceza kesildi ve çekiciyle otoparka götürüldü.

POLİS HELİKOPTERİ DENETİM YAPTI

Uygulamaya farklı birimlerden çok sayıda ekip katılırken, polis helikopteri de havadan denetim yaptı. Vatandaşlar, denetimden memnun olduklarını ifade etti.

Görüntü Dökümü:

-----------------

-Polis helikopterinin denetim yapması

-Ekiplerin araçları durdurması

-Sürücü ve yolcuların üstlerinin aranması

-Araçların aranması

-Polisin GBT uygulamasından görüntü

-Bazı yayaların durdurulması

-Yayaların çantalarının aranması

-Evrakı eksik olan sürücülerin araçlarına ceza kesilmesi

-Araçların çekiciyle kaldırılması

-Vatandaşlarla röportajlar

-Genel görüntüler

09.12.2016 - 22.20 - Haber Kodu : 161209216

09.12.2016 - 22.21 - Haber Kodu : 161209217

===========================

8- ASAYİŞ DENETİMİNDE ELE GEÇİRİLENLER BASINA GĞÖSTERİLDİ

Haber-Kamera: Hakan KAYA-Ali Kerem BENGİ/ İSTANBUL,

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından dün akşam saatlerinde 39 ilçede gerçekleştirilen asayiş denetiminde ele geçirilenler Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde basına gösterildi.

Denetlenen 839 iş yerinden 43'üne idari işlem yapılırken, GBT sorgusu yapılan 298 bin 878 kişiden çeşitli suçlardan aranan 114 kişi yakalandı. 69 bin 19 aracın denetlendiği uygulamalarda idari işlem yapılan 272 araçtan 121'i trafikten men edildi.

Toplam 162 bin 357 lira cezai işlem yapılan uygulamalar sonucunda; 9 bin 200 paket kaçak sigara, 13 ateşli silah, 2 kumar makinesi, 56 uyuşturucu hap ile 830 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

Ele geçirilen malzemelerden görüntü

Genel ve detaylar

10.12.2016 - 04.58 Haber Kodu : 161210023

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul Bülteni - 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement