Dha İstanbul- Üsküdar'da Bir Eve Fetö Baskını: 7 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul- Üsküdar'da Bir Eve Fetö Baskını: 7 Gözaltı

Dha İstanbul- Üsküdar\'da Bir Eve Fetö Baskını: 7 Gözaltı

Haber: Çağatay KENARLI, İstanbul DHAİstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar doğrultusunda Üsküdar'da bir evde FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili bir toplantı yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

28.03.2017 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Çağatay KENARLI, İstanbul DHA

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar doğrultusunda Üsküdar'da bir evde FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili bir toplantı yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri, eve operasyon düzenleyerek 7 kişiyi gözaltına aldı.

Ekipler yaptığı aramalarda "Albay Binbaşıya, Binbaşı Yüzbaşıya, Yüzbaşı Teğmene, Teğmen Başçavuşa, Başçavuş Askerlere" notu bulunan ve bazı talimatların yazıldığı bir kağıt ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 kişi, Vatan Caddesi'ndeki Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

'KAKAO TALK' KULLANMIŞ VE SİLMİŞLER

Ekipler, şüphelilerin yaptığı incelemesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının kullandığı iddia edilen 'Kakao Talk' programını bir süre kullandıkları ve telefonlarından bu programı sildiklerini belirledi. Gözaltına alınan 7 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Polis ekiplerinin yaptığı operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi. Ekiplerin gözaltına aldığı şüphelilerin bir odada toplaması ve evde arama yapması görüntülere yansıdı.

Görüntü Dökümü

----------

(Polis Kamerası)

-Gözaltına alınan kişilerin görüntüsü

-Polis ekiplerinin evde yaptığı aramalar

-Çantada bulunan tek tek poşetlenmiş çiğnenmiş sakızlar

-Çantadan çıkan kullanılmış peçete ve iç çamaşırları

-Genel ve detay görüntüler

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul- Üsküdar'da Bir Eve Fetö Baskını: 7 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement