Dha Yurt Bülteni - 1 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 1

Dha Yurt Bülteni - 1

Eşinin ailesine tüfekle ateş açıp kaçtı: 4 yaralıŞANLIURFA'da 38 yaşındaki Muharrem Çakan, evi terk eden eşi İkram Çakan ile barışmak için beraberinde arkadaşıyla birlikte gittiği kayınpederinin evinde dehşet saçtı.

28.03.2017 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşinin ailesine tüfekle ateş açıp kaçtı: 4 yaralı

ŞANLIURFA'da 38 yaşındaki Muharrem Çakan, evi terk eden eşi İkram Çakan ile barışmak için beraberinde arkadaşıyla birlikte gittiği kayınpederinin evinde dehşet saçtı. 2'si tüfekle açılan ateş sonucu saçmalarla olmak üzere 4 kişi yaralanırken, Çakan ve beraberindeki arkadaşı olay yerinden kaçtı.

Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa- Mardin karayolunun 18'inci kilometresinde meydana geldi. Muharrem Çakan ile bilinmeyen nedenle tartışan İkram Çakan, evi terk edip babası Halil Çakan'ın Ulubağ Mahallesi'ndeki evine gitti. Eşiyle barışmak isteyen Muharrem Çakan ise, ismi henüz belirsiz arkadaşıyla birlikte kiraladığı 27 C 0693 plakalı otomobille, kayınpederi Halil Çakan'nın evine gitti. Evde kayınpederi Halil Çakan ile görüşen Muharrem Çakan, barışma isteğine olumsuz yanıt alınca yanındaki tüfekle rast gele ateş açtı. Taraflar arasında çıkan kavgada kayınpederi Halil Çakan ve kayınbiraderi Ali Çakan'ı tüfekle yaralayan Muharrem Çakan aracı bırakıp kaçtı.

Olayda İkram Çakan ve annesi Zeynep Çakan ise sopayla dövülerek yaralandı. Aileden yaralanan 4 kişi, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtili. Olayın ardından bölgeye gelen jandarma ekipleri, güvenlik önlemi alıp Muharrem Çakan ile yanındaki kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Yaralıların ambulansla acil servise getirilmesi

Acil servise sedyeyle götürülen yaralı kadınlar

Olay yerinde camları kırık otomobil

Olay yerinde incelemede bulunan jandarma ekipleri

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ali LEYLAK-Kamera: Ömer PINAR-ŞANLIURFA-

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===========================================

Ev sahibi genç kiracılarını tabancayla vurdu: 2 yaralı

ADANA'da 26 yaşındaki Kazım U., henüz bilinmeyen bir nedenle kavga ettiği kiracıları 23 yaşındaki Pınar E. ve Fevzi G.'yi tabancayla vurarak yaraladı.

Olay, saat 21.00'da merkez Yüreğir İlçesi Başak Mahallesi 964 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibi Kazım U. ve arkadaşı 27 yaşındaki Hacı T., kiracıları Pınar E. ve Fevzi G. ile evin önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine her iki taraf birbirlerine bıçak ve tabancayla saldırdı. Kazım U.'nun ateşlediği tabancadan çıkan mermiler, Pınar E.'nin omuzuna ve sırtına, Fevzi G.'nin ise boynunun sol tarafına isabet etti. Yaralılar kanlar içinde yere yığılırken, arkadaşı Hacı T. ile sokaktan kaçmaya çalışan Kazım U., ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polisler tarafından suç aleti tabancayla yakalandı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Pınar E. ve Fevzi G.'nin durumlarının ağır olduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Görüntü Dökümü

------------------------

Olayın yaşandığı sokağın önündeki zırhlı ve resmi polis araçları

Polislerin sokakta inceleme yapması

Polislerin yerdeki bir delilde inceleme yapıp, alması

Sokaktaki resmi giyimli polislerden görüntü

Polislerin olayın yaşandığı evin önünde bir bıçakta inceleme yapması

Polislerin sokaktan çıkışı

Genel ve detay görüntüler

Haber - Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

=============================================

Köy minibüsü uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 14 yaralı

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde köy minibüsünün yaklaşık 250 metrelik uçuruma devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 4'ü çocuk 14 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye 55 kilometre uzaklıkta bulunan Alan Köyü yakınlarında meydana geldi. Erbaa'dan Alan Köyüne yolcu taşıyan İbrahim Yağcı(33) yönetimindeki 60 M 5050 plakalı minibüs yoğun kar yağışı ve sis nedeniyle sürücüsünun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası 250 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada minibüste bulunan Asiye Soymaz(47) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada minibüste bulunan 4'ü çocuk 14 kişi ise yaralandı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, köylülerin ve sağlık ekiplerinin yardımıyla uçurumdan çıkarılarak ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayda ölen Asiye Soymaz'ın cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı. Yaralıların tedavisi devam ederken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Olay yerinden görüntü

-Kaza yapan minibüsün görüntüsü

-Yaralılara müdahale

-Detaylar

Haber-Kamera: İbrahim UĞUR/ERBAA(Tokat),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===========================================

İşçi servisi şarampole yuvarlandı: 11 yaralı

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, işçileri taşıyan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek şarampole yuvarlandı. Kazada servisinde bulunan 11 kişi yaralandı.

Kaza, saat bugün 23.00 sıralarında Turgutlu- Manisa Karayolu Nif Çayı Mevkii'nde meydana geldi. Salihli'den aldığı işçileri Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikaya götüren Halil İbrahim Çanlı (49) yönetimindeki 45 J 1258 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini sonucu orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Yol kenarındaki ağaca çarpan minibüs ardından 10 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazada minibüs şoförü Çanlı ile minibüs içinde yolcu konumunda bulunan Halit Göllü (23), Berna Boztaş (22), Feyzullah Göktaş (41), Alev Yıldız (28), Uğur Şahin (25), Barış Öner (26), Sinan Kurt (24), Halil Aksoy (26), Cem Akpınar (24) ve Halim Yüksel (20) yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri minibüs içinde sıkışan yaralıları çıkardı. Saılık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kaza sonrası kaçmaya çalıştığı iddia edilen minibüs şoförü Çanlı'nın, aynı gün Salihli'de tehlikeli araç kullanmaktan ihbar edildiği ve kaza sonrası yapılan kontrolde 160 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------------

Yaralıların ambulansla bindirilmesinden görüntü

Şarampole uçan işçi servisinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber: Doğan ÇİZMECİ - Kamera: Nurullah ÇANKAYA/ TURGUTLU (Manisa),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

================================================

Şerit ihlali yapan otomobil hafif ticari kamyonete çarptı: 5 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil karşı şeride geçerek hafif ticari kamyonete çarptı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, gece geç saatlerde Müftü Mahallesi Devrek Yol Ayrımı Mevkii'nde meydana geldi. Yeşiltepe Mahallesi'nden kent merkezine giden 22 yaşındaki Cihan İnci, idaresindeki 67 SD 352 plakalı otomobil, sürücüsünün kavşağa hızlı girmesi soncu önce orta refüje çarptı. Kontrolden çıkan otomobil daha sonra yan refüje vurduktan sonra karşı şeride geçerek 40 yaşındaki Dursun Kertlez yönetimindeki 34 ND 2140 plakalı hafif ticari kamyonete çarptıktan sonra yoldan çıkarak durdu. Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada, otomobilde bulunan üniversite öğrencileri 20 yaşındaki Hilal Çetin, 21 yaşındaki Sümeyye Halisküçük, 22 yaşındaki Mesut Perçi ve 20 yaşındaki Abdussamet Çakır ile hafif ticari kamyonet sürücüsü Dursun Kertlez yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Sürücü Cihan İnci'nin, kazadan hemen sonra olay yerinden kaçtığı belirlendi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü dökümü:

-----------------------------------

-Olay yeri

-Kazada yaralanan Mesut Perçi ve Abdussamet Çakır' a sağlık ekiplerinin müdahalesi

-Kazada otomobilde bulunan Sümeyye Halisküçük ve Hilal Çetin'in arkadaşlarının yanına gelmesi

-Hilal Çetin'in ağlaması

-Yaralıların ambulanslara taşınması

-Kazada hurdaya dinen hafif ticari kamyonet ve otomobil

-Kamyonetin kopan lastikleri

-Polislerin arabada arama yapması

-Araçların kaldırılması

-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

==========================================

Otomobilin çarptığı adam yaralandı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, yolun karşısına geçen 59 yaşındaki İsmail Kandil, otomobil çarpması sonucu yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Müftü Mahallesi Devrim Bulvarı'nda meydana geldi. Kent merkezine giden 55 yaşındaki Cevat Tuncel yönetimindeki 67 TP 808 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan İsmail Kandil'e çarptı. Kazada, kafasına aldığı darbe ile kanlar içinde kalan İsmail Kandil, haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Sürücü Cevat Tuncel, polise verdiği ifadesinde İsmail Kandil'in birden yola çıktığını ve her şeyin aniden geliştiğini söyledi. Polis, yaralı Kandil'e ait ekmekleri yerden toplayarak ekip otosuna koydu. Sürücü Tuncel, ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, yaralının müşahade altında tutulduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------------------

-Cep telefonu görüntülerinde;

-Yerde yatan yaralı

-Sağlık ekiplerinin müdahalesi

-Yaralının ambulansa alınması

- Aktüel görüntülerde;

-Kaza yapan otomobil

-Araç sürücüsünün polise kazayı anlatması

-Polisin inceleme yapması

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

=====================================================

Ahırda uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Kayseri'de polisinin bir ahırda yaptığı operasyonda, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı. Narkotik köpeği ile yapılan operasyonda, 220 gram eroin, 263.47 gram esrar ve 1.10 gram metamfetamin ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Hacılar ilçesi Yukarımahalle'de oturan M.K'nin hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı üzerine, narkotik köpeğiyle operasyon düzenledi. Evde ve yanındaki ahırda yapılan aramada, 263.47 gram esrar, 220 gram eroin, 4 ecstacy tablet, 1.10 gram metamfetamin, hassas terazi biri otomatik 4 av tüfeği, bu tüfeklere ait 39 fişek, çift namlulu tabanca ve bu tabancaya ait 119 fişek bulundu. Olayla ilgili M.K, M.K. ve S.S. gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Polisin narkotik köpeğiyle ahırda yaptığı arama görüntüleri

Haber: KAYSERİ

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

=======================================================

Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İnegöl ve Yenişehir ilçelerindeki programının ardından Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda taksi, servis ve minibüs şoförleriyle bir araya geldi. Referandumda oylanacak yeni anayasa değişikliğinin neler getireceğini anlatan Kılıçdaroğlu, kendisine 'Doğruyu konuşmuyor' diyenlere yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, "Bana 'doğruyu konuşmuyor' diyenlere sesleniyorum. Gelsinler kendi istedikleri televizyon kanalında tartışalım" dedi. 16 Nisan'da oylanacak anayasayı freni patlak bir otobüse benzeterek, kendisini izleyenlere "Siz olsanız çocuklarınızı freni patlak bir otobüse bindirir misiniz?" sorusunu sordu.

Buradaki konuşmasının ardından merkez Nilüfer ilçesinde Plaza 16'daki programa gelen Kılıçdaroğlu, Arzu Esendemirci ile Cevdet Ataman çiftinin nikah törenine katıldı. Gelin Arzu Esendemirci'nin nikah şahitliğini yapan Kılıçdaroğlu, nikah defterini Arzu Esendemirci'ye verdi. Nikah töreninin ardından Plaza 16'daki Karadeniz dernekleri üyeleriyle bir araya Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanı partili olmamalı, tarafsız olmalı. Cumhurbaşkanı milleti temsil edecek. Ancak partili bir cumhurbaşkanı olursa onu ilde ve ilçede parti başkanları temsil edecek. Mesela CHP Genel Başkanı'nı Bursa'da CHP il başkanı temsil ediyor. Cumhurbaşkanı da partili olursa onu parti başkanı temsil edecek" dedi.

Sandık başına gidecek olan herkesin elini vicdanına koyması gerektiğini dile getiren Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Herkesin düşünmesi lazım sandığa giderken. Hepimizin sorumluluğu var. Benim de sorumluluğum var, tek tek hepimizin de sorumluluğu var. Hepimiz tek tek vatandaşlarımızı ikna edeceğiz. Onlara doğruları anlatacağız. Çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Huzurlu bir Türkiye bırakmak istiyoruz. Kimsenin kimliğinden dolayı ötekileştirilmediği, yaşam tarzından ötürü ötekileştirilmediği, kimsenin inancından ötürü ötekileştirmediği, herkesin birlikte kardeşçe yaşayacağı bir Türkiye özlemi içinde gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız."

Kılıçdaroğlu buradaki konuşmasının ardından Bursa Podyumpark'ta iş adamlarıyla bir araya geldi. Buradaki toplantı basına kapalı olarak devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------------------------

-Besob detay

-Nikah detay

-Karadenizliler detay

Haber: Edip TEKİN- Faruk KAHRAMAN/ BURSA,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

============================================

Bakan Soylu: Bu Kılıçdaroğlu var ya aklını yitirmiş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dernekpazarı ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Anayasa değişikliği, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatan Soylu, yeni anayasayla Türkiye'nin ikinci sıçramasını yaparak dünyanın en iyi 10 devleti arasında yerini alacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştirilerini sürdüren Bakan Soylu şöyle konuştu:

"7 Haziran'da Kılıçdaroğlu'nun havalarını gördünüz değil mi? Burnundan kıl aldırmıyordu. Bunların bir tane çakılı kazığı var mı memlekette? 1'inci köprü hayır, 2'inci köprü hayır, 3'üncü köprü; o da hayır. Anayasa, o da hayır. Siz neye 'hayır' dediyseniz bu milletin iradesiyle bu ülkede yapıldı ve gerçekleştirildi. Bizim en güzel eserlerimiz oldu. Siz bir tek şeye yıllardan beri sahip çıkıyorsunuz. Hayırsız bir anayasaya sahip çıkıyorsunuz. Menderes'in kanı üzerinden inşa edilen bir Anayasaya sahip çıkıyorsunuz. Bütün bunları gerçekleştirdiniz. Yıllardan beri yaptığınız bir tek şey var; istemezük. Bilmenizi isterim, bu millet sizin istediğinizin tersini yapıyor. Bu Kılıçdaroğlu var ya aklını yitirmiş. Uzayda yaşıyor, uzayda. İnanın uzayda yaşıyor.ö

İlçede katılımcılara karanfil veren Bakan Soylu, referandum için destek isteyerek konuşmasını noktaladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Bakan Soylu'nun konuşması

-Detaylar

HABER: FATİH TURAN KAMERA : OSMAN ŞİŞKO/ TRABZON,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

=========================================

Bakan Özlü'den CHP'ye ziyaret

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de referandum çalışmaları kapsamında iş yerlerini dolaştı. Çay ocağında vatandaşlarla da sohbet eden Bakan Özlü, ardından Düzce Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla bir araya geldi. Bakan Özlü, daha sonra aynı binada bulunan CHP Düzce İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bakan Özlü'yü, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan karşıladı. CHP'ye nezaket ziyareti yaptığını ifade eden Bakan Özlü, şöyle konuştu:

"Farklı siyasi kadrolarda olmamıza rağmen hepimiz düzce için çalışıyoruz. Bize bir dosya getirdiniz. Danışmanlarımdan birisi sordu 'bu CHP'den geldi ne yapacağız?' diye. Bende, 'Yapılabilirse yapacağız' dedim. Düzce'de siyaseti daha farklı yapacağız. Siyasete girerken amacımız Düzce'de ki siyaset kalitesini arttırmaktı. Görüşlerimiz farklı olabilir. Aynı görüşe sahip olsak aynı partide olurduk. Ayrı partilerden olmamız ve ayrı görüşleri taşımamız Düzce için çalışma azmimizi, kardeşliğimiz engellememesi lazım. Size ziyarette bulunmak ve hatırınızı sormak istedik. Siyaset dışında bir ziyaret yaptık."

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan da ziyaretten dolayı Bakan Özlü'ye teşekkür ederek, "İçimizde olduğunuz için onurluyuz. Siyasete getirdiğiniz bu yumuşak üsluptan memnuniyet duyuyoruz. Kurban Bayramı ve partimizi ziyaret etmenizden memnun olduk. Sokakta karşılaşınca birbirimize bakacağız. Yumuşak bir üslup Düzce'ye moral getirecektir. Bunu başlayan kişi olarak bence iyi bir iş yaptınız." dedi.

Yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin ardından Bakan Özlü'yü iş yerlerini dolaşmaya devam etti.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Bakanın iş yerleri ziyareti

-CHP ziyareti

Haber-Kamera: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE,

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

======================================

Bakan Çavuşoğlu: Onlar da Atatürk'ü kullanmaya başladı

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugün Bild Gazetesi'ni gördünüz. Artık onlar da o kadar düştüler ki Atatürk'ü kullanmaya başladı. 'Atatürk olsa 'Hayır' derdi' diyor Bild Gazetesi. Biz Almanya'da o kadar vatandaşımız olmasına rağmen 'Merkel'e oy verin, şuna vermeyin' diyor muyuz? Niye karışalım?" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu, referanduma ilişkin değerlendirmede bulundu. 'Hayır' propagandası yapanların Türkiye'de yaşayan Ruslara "Sizi zorla Müslüman yapacaklar ve kadınlarınızı kapatacaklar" dediğini kaydeden Bakan Çavuşoğlu, "Yazıklar olsun. Bazı Ruslar 'Doğru mu' diye teşkilatlarımıza gitmiş. Konsolos da gelmiş. Ne istiyorsunuz onlardan, Antalya'nın değişik yerlerinde yaşamaya karar vermişler. Niye korkutuyorsunuz bu insanları? Sorun yaşadığımız 8 ayda gidip onlara 'Türkiye'de yaşayan herkese emanetsiniz' dedik. Şimdi onlar gidip 2 oy alacak diye 'Sizi zorla Müslüman yapacaklar' diyorlar. Bu kadar aşağılık durum var mı?" dedi.

'ATATÜRK ÜZERİNDEN GİDİYORLAR'

Alman Bild Gazetesi'nin referandumla ilgili manşetini değerlendiren Çavuşoğlu, şunları söyledi: "Bugün Bild Gazetesi'ni gördünüz. Artık onlar da o kadar düştüler ki Atatürk'ü kullanmaya başladı. Atatürk'ün gösterdiği hedeflere en çok Ak Parti döneminde ulaşmaya çalışılmıştır. Buna İsmet İnönü dönemi de dahil. Şimdi Bild Gazetesi de dahil Atatürk üzerinden gidiyor. 'Atatürk olsa 'Hayır' derdi' diyor Bild Gazetesi. Biz Almanya'da o kadar vatandaşımız olmasına rağmen 'Merkel'e oy verin, şuna vermeyin' diyor muyuz? Niye karışalım? Hollanda için de bu kadar çirkinlik yapmalarına rağmen karışmadık. Şimdi de Atatürk üzerinden gidiyorlar."

'KARDEŞİMİZİN BAŞÖRTÜSÜNÜ AÇMAYA ÇALIŞIYOR'

Dün Antalya'da 'Evet' standı açan Ak Partililere saldırı olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Laiklik diyorlar. Senin laiklik düşüncen ne? Dün Antalya'nın merkezinde bunların laiklik anlayışını gördük. Geliyor 'evet' diyen kardeşlerimize saldırıyor. 'Evet' diyen başörtülü kardeşimizin örtüsünü açmaya çalışıyor. İsteyen istediği gibi giyinsin. Biz 15 yıllık hükümetimiz döneminde bir şey demedik. Benim ailemde başı açık ve kapalı olanlar var. Laikliğin tanımı şudur; din ve devlet işleri ayrıdır. Devlet herkesin inancının garantisidir. Bugüne kadar böyle miydi? 'Başörtüsü takıyorsun, okula gitme.' Ben siyasalda okuyordum; yabancılarda sakal bırakınca serbest, bize gelince yasak. Ben de yasağa karşı çıktım ve okula sakallı gidiyordum. Hocam geldi 'Mevlüt sen niye sakal bırakıyorsun, yasak değil mi' dedi. Ben de hocam 'ben yasaklara karşıyım' dedim. Hocam da 'aferin' dedi."

'TÜRKİYE'NİN SİGORTASI OLACAK'

Anayasa değişikliğiyle getirilecek sistemin Recep Tayyip Erdoğan sonrası Türkiye'nin sigortası olduğuna vurgu yapan Çavuşoğlu, "Recep Tayyip Erdoğan seçilse seçilse, ömrü yeterse ve halk seçerse en fazla 2 kere seçilecektir. ya sonrası; mutlaka birisi seçilecektir. İşte sonrası için bizim Türkiye'nin sistemini güçlendirmemiz lazım. Kim gelirse gelsin sistemin tıkır tıkır işlemesi lazım" dedi.

ESNAFLA BULUŞTU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kemer İlçesi'nde STK temsilcileri ve muhtarlarla buluşmasının ardından otel çalışanlarıyla bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu daha sonra ilçe merkezindeki Kemer Tur Taksi Durağı'na geçti. Burada taksi esnafıyla görüşen Bakan Çavuşoğlu, sorunları dinledi ve hükümetin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Bakan Çavuşoğlu esnaftan ve kendisini dinlemeye gelenlerden referandumda 'evet' oyu vermesini istedi.

'RUSYA İÇİN 5 TANE LAZIM'

Bakan Çavuşoğlu konuşmasının ardından buradakilerle fotoğraf çektirdi. Yanına gelen bölge esnafından Ziya Çakallıoğlu ve Rus asıllı eşi Julia Çakallıoğlu ile özçekim yapan Bakan Çavuşoğlu, 15 yıllık evli olan çiftin 3 çocukları olduğunu öğrendi. Çavuşoğlu, iyi derece Türkçe bilen Julia Çakallıoğlu'na, "3 çocuk yetmez. Bir kere Rusya için 5 tane lazım. Orada nüfus azalıyor. Cumhurbaşkanımız, Putin'e tavsiye ediyor 'Ben 3 dedim, en az 3 dedim, sen en az 5 demelisin' diyorö dedi.

RUSÇA SINAV YAPTI

Bakan Çavuşoğlu daha sonra Ziya Çakallıoğlu'na Rusçayı nasıl öğrendiğini sordu. Çakallıoğlu'nun "Eşimden ve kaynanamdan ders aldımö demesi üzerine Bakan Çavuşoğlu, tabak, kaşık, tavan ve ayak gibi kelimelerin Rusça karşılığını sordu. Bakan Çavuşoğlu daha sonra Julia Çakallıoğlu'na dönerek, "Sen bunu alırken hiç sınav yapmadın mıö diye espri yaptı.

Bakan Çavuşoğlu'na toplantı sonunda Spor Toto 3'üncü Lig ekibi Kemerspor 2003 Başkanı İsmail Selami Minta ve Başkan Yardımcısı Durmuş Can tarafından üzerinde adının yazılı olduğu forma ile atkı hediye etti.

'18 MADDEYİ VATANDAŞIN SADECE YÜZDE 20'Sİ OKUDU'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Memur Sen ve bağlı sendika kollarının Türkiye genelindeki tüm yöneticilerinin katılımıyla Antalya'da düzenlediği 'Memur Sen'e Davet Tercihimiz Evet' toplantısına katıldı. Kepez İlçesi'ndeki Mimar Sinan Kongre Merkezi'ndeki toplantıya Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Parti'li Menderes Türel, Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Ak Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani ve sendika yönetici kamu çalışanları katıldı.

Sendika yönetici ve üyesi kamu çalışanlarına seslenen Bakan Çavuşoğlu, Memur Sen'i övdü. Türkiye'nin sorumluluğunun sadece kendi sınırlarında değil, bugün dünyada 2 milyara yakın ümmetin sorumluluğu olduğunu belirten Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin daha istikrarlı olması için anayasa değişikliğine gidildiğini kaydetti. Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin 100'üncü yılı 2023'e, İstanbul'un fethinin 600'üncü yıl dönümü 2053'e, Anadolu'ya ayak basışımızın 1000'inci yılı 1071'e Türkiye'nin planlarla, projelerle gitmesi gerektiğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU BİLMEDEN GÜZEL İFADE ETTİ

Türkiye'nin içeride ve dışarda hainlere rağmen dimdik, emin adımlarla yürüdüğünü, bunun da Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olmasından dolayı olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, "Peki ya Recep Tayyip Erdoğan sonrası ya Ak Parti tek başına iktidara gelemedi. Olabilir, demokrasi bu. O yüzden sistemi güçlendirmemiz lazım. Her ülkenin bir sistemi var. Bizim sistemimizin ne olduğunu tarif edebilin var mı? Bir taraftan parlamenter bir taraftan da cumhurbaşkanlığı sistemi var. Yarın bir cumhurbaşkanı diyebilir ki 'her hafta bakanlar kurluna ben başkanlık yapacağım.' Başbakan derki 'bu yetkim', cumhurbaşkanı da der 'benim de yetkim.' Krize sebep olmaz mı? Kılıçdaroğlu ne güzel bilmeden ifade etti. 'Farklı farklı olursa kriz çıkar diye" dedi.

TÜRKİYE BİRİSİNİ TERCİH ETMELİ

Bugünkü noktada Türkiye'nin mutlaka ve mutlaka iki sistemle gitmesinin mümkün olmadığına işaret eden Çavuşoğlu, "Birisini tercih etmesi lazım. Tam parlamenter sistem ya da cumhurbaşkanlığı sistemi? Tam parlamenter sistem için cumhurbaşkanının yetkilerinin tamamının alınması lazım ve sembolik olarak kalabilir. Bunu yapamıyorsak bu yeni sistemi hayata geçirmemiz lazım. Bu getireceğimiz sistem Recep Tayyip Erdoğan sonrası Türkiye'nin sigortasıdır. Bu sisteme asıl Recep Tayyip Erdoğan sonrası ihtiyaç olacaktır. Bunu inanarak söylüyorum, öyle hamaset olsun diye söylemiyorum" diye konuştu.

"18 MADDEYİ HERKES OKUSUN"

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, 18 maddelik yeni anayasa paketini ortalama vatandaşların sadece yüzde 20'sinin okuduğunu da belirterek, "Okumadığı için de kara propagandadan etkilenebilir. Her bir vatandaşımız ulaşıp bu 18 maddenin hepsini okusun. 'Hayır' diyecekse de okuyarak hayır desin. Ama nefsine yenilerek PKK, FETÖ'yle aynı saflarda olmasınlar. Özellikle MHP içinde Bahçeli'ye kızıp da dağdaki teröristi sevindirmesin. Mesele bayrak, devlet meselesi. Parti içinde hesap sonra da görülür" diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu, anketlerin 'evet' oylarının yüzde 60'a doğru gittiğini gösterdiğini de belirterek, "Ben hissiyatımı söylüyorum, 63 olacak inşallah" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

///////////////

Taksicilerle konuşurken görüntüler

Bakan Çavuşoğlu ile özçekim yapmak isteyenler

Bakan Çavuşoğlu'nun Ziya ve Julia Çakallıoğlu ile sohbeti

//////////

Salondan detay

Bakan Çavuşoğlu'nun konuşması

Haber-Kamera: ANTALYA

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

=======================================================

Düzce Belediye Başkanı Keleş'e 'hanedahlık' eleştirisi

DÜZCE Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Keleş'in, aralarında amcası, gelini ve yeğenlerinin bulunduğu 9 akrabasının belediyede üst düzey görevlerde çalıştığı iddia edildi. Başkan Keleş, yaptığı açıklamada söz konusu kişilerin kendisinden önceki dönemlerden itibaren belediyede çalıştığını söyledi.

Düzce'de 2014'te belediye başkanı seçilen Mehmet Keleş, iddiaya göre amcası Şemsettin Yenersoy, teyzesinin kızı Mesude Özcan ile komşusu ve aile dostu Ali Güney'i belediye başkan yardımcısı yaptı. Başkan Keleş'in eşi Gönül Keleş'in yeğeni Emre Kahraman'ın Özel Kalem Müdürü, yeğenlerinden Ferit Girgin'in Destek Hizmetleri Müdürü, Zeynan Karabacak'ın Su ve Kanalizasyon Müdürü, Kenan Güreşçioğlu'nun da Fen İşleri Müdürü olarak görev yaptığı ileri sürüldü. Başkan Keleş'in, 2 yıl Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapan yeğeni Akif Keleş'in geçen yıl Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atadığı, gelini İlkay Karabulut Keleş'i de basın danışmanı olarak görevlendirdiği iddia edildi.

CHP'DEN 'HANEDANLIK' TEPKİsi

CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, belediye başkanının akrabaları ile birlikte çalıştığını söyleyerek, "Söz konusu kişiler arasında akrabası olmayan insanlar da var ama dolaylı yollardan hısımlıkları da var. Elimizde bunlarla ilgili belgeler ve raporlar da var. Düzce Belediyesi hanedanlık gibi yürütülüyor. Sayın başkan istediği yakınını, istediği hısmını istediği noktalara yerleştirmiş. Bütün ihaleleri teklif usülü istediği şirkete verip piyasanın çok üzerinde işlerle Düzce'nin parasını çarçur etmektedir" dedi.

BAŞKAN KELEŞ'TEN AÇIKLAMA

Başkan Keleş ise sosyal medyada 'hanedanlık' yorumları yapılan belediyede akrabalarının çalışması konusuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Komuoyunun yanıltıldığını, belediyede yıllardan beri yönetici olarak çalışan kişilerin sanki son dönemde atanmış gibi gösterilmeye çalışıldığını ileri süren Başkan Keleş'in açıklamaları şöyle:

"Belediyemizde görev yapan Başkan Yardımcısı Ali Güney, Başkan Yardımcısı Mesude Özcan, Özel Kalem Müdürü Emre Kahraman ile ne şahsımın ne de eşimin herhangi bir akrabalık bağı bulunmamaktadır. Özel kalem müdürü olarak gösterilen İlkay Karabulut Keleş müdür değil özel kalem çalışanıdır. Basın halkla ilişkiler okulu mezunu olarak mesleğiyle ilgili bölümde görev yapmaktadır. Kenan Güreşçioğlu ve Ferit Girgin üç dönemden beri belediyede görev yapan asaleten değil vekaleten müdürlük görevini yerine getiren kişilerdir. Şemsettin Yenersoy 2004-2009 yılları arasında da Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış olan Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü iken Düzce Belediyesi'nde çalışmaya ikna ettiğimiz başarılı çalışmalarını her kesimin takdir ettiği çalışanımızdır. Zeynan Keleş Karabacak, belediyemizde Jeoloji Mühendisi olarak görev yapmakta, su işleri müdürlüğü boş olduğu için yeni müdür atanana kadar mesleği gereği tedviren görev yapmaktadır. Belediyede yıllardan beri yönetici olarak çalışan kişiler sanki son dönemde atanmış gibi gösterilmeye çalışılmıştır. Bahse konu kişilerin hiç biri bu dönemde işe alınmamıştır, hepsi daha önceki dönemlerden beri bu kurumda görev yapmaktalar. Özel Kalem Müdürlüğü kadrosuna atanan Emre Kahraman istisnai kadroya İçişleri Bakanı tarafından atanmıştır."

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------------

-Düzce belediye binasından görüntü

-Zekeriya Tozan ile röp

Haber: Mutlu YUCA/DÜZCE, -

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

=============================================

CHP'li Ağbaba: Biz, bölmeye değil, birleştirmeye çalışıyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Biz kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi terörist ilan etmeden ve verilen karara saygı duyarak bu kampanyayı yürütüyoruz. Biz, bölmeye değil, birleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malat'yada, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte bir otelde düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan Veli Ağbaba, referandumun Türkiye için önemine dikkat çekerek, 'Hayır' oyu çağrısında bulundu. Ağbaba, şöyle konuştu:

"Biz kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi terörist ilan etmeden ve verilen karara saygı duyarak bu kampanyayı yürütüyoruz. Biz, bölmeye değil, birleştirmeye çalışıyoruz ama maalesef bu kampanya dönemi birileri tarafından toplumu kamplaştırma ve bölme meselesi olarak kullanılıyor. Bir taraftan 'Hayır' oyu verecekler terörist ilan ediliyor bir taraftan da hiç akla hayale gelmeyecek laflar söyleniyor. 'Haçlı cephesi ile hilal cephesi karşı karşıya geliyor' deniliyor. İnsanların hafızası bunu almıyor. 'Hayır'ın ne kadar kötü bir şey olduğu söyleniyor, 'Hayır' diyenler kınanıyor ama eğer bizim geçmişte 'Hayır' dediğimiz şeylere AK Parti kulak assaydı bugün Türkiye farklı bir Türkiye olurdu."

Türkiye'nin 16 Nisan'da önemli bir tercih yapacağını aktaran Ağbaba, "Türkiye önemli bir yol ayrımında, ben Türkiye'nin demokrasinden ve cumhuriyetten yana tercih yapacağını düşünüyorum" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Ebru Gürpınar'ın kına gecesinden kısa görüntü

Haber: Sait KARADUMAN- Kamera: Mikail PELİT/MALATYA, -

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

=====================================================

Marmaris'te deniz kıyısı polenle kaplandı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nin turistik İçmeler Mahallesi'ndeki Altın Sahil'de, çam ağaçlarının polenleri denizin bir bölümünü sarıya boyadı.

Marmaris ilçe merkezine 11 kilometre mesafedeki turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan Altın Sahil adlı halk plajı sarıya büründü. Çevrede bulunan çam ağaçlarının kozalar ve çiçeklerinden, rüzgarın etkisiyle polenler denize saçıldı. Kısa süre içinde deniz üzeri 20 metre uzunluğunda polen kaplandı, suyu sarıya bürüdü. Vatandaşlar durum karşısında belediye ekipleri aradı.

Sahile gelen Marmaris Belediye Temizlik İşleri Müdürü Barış Ünlü ve uzman ekipler, numune alarak inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde durumun çam ağacı kozalarından rüzgarın etkisiyle dökülen polen olduğu tespit edildi. Kıyıya vuran polenler, belediye ekipleri tarafından ağlarla temizlendi.

Her yıl bahar ayına geçişlerde bu tür olayın yaşandığını vurgulayan Belediye Temizlik İşleri Müdürü Barış Ünlü, "Mevsimsel bir olay. Çam ağacı ve çiçekler polenleri şiddetli rüzgarla denize dökülmüştür. Birkaç gün sonra bu görüntü sürecektir. Endişelenecek bir durum yoktur. Gerekli temizlik yapılmıştır" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------------

Deniz kıyısında ki polenlerin görüntü

Marmaris Belediye Temizlik İşleri Müdürü Barış Ünlü ile röp.

Haber- Kamera: Ali GÜNDOĞAN/ MARMARİS (Muğla),

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

===================================================

Engelli kardeşlerin askerlik mutluluğu

SAKARYA'nın Kocaali İlçesi'nde yıllardır askerlik yapma hayali kuran zihinsel engelli 42 yaşındaki Koray ve 47 yaşındaki Kortan Bekbulat kardeşler, jandarma üniforması giyerek 1 günlüğüne de olsa askerlik yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Kocaali'de yaşayan zihinsel engelli kardeşler Koray ve Kortan Bekbulat yıllardır askerlik yapma hayali kuruyordu. İki kardeş, yaşadıkları evin önünde yol kontrolü yapan jandarma erlerine askerlik yapmak istediklerini söyleyince askerler bu durumu komutanlarına iletti. Kocaali İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Ese, kardeşlerin ailesine ulaşarak Koray ve Kortan'ı 1 günlük asker yapabileceklerini söyledi. Ailenin kabul etmesiyle Bekbulat kardeşler sabah anne- babasıyla vedalaşarak kapıya gelen jandarma tarafından teslim alındı. Kışlaya giderek üzerlerine jandarma üniforması giyen iki kardeşe eğitim verildi. İlçede devriyeye çıkan kardeşler akşam saatlerine kadar askeriye içinde ve dışarıda görev yaptı. Jandarma ekipleriyle yol kontrolü yaparak vatandaşların kimliklerinin sorgusunu yapan kardeşlerin mutlulukları gözlerinden okundu. Kardeşler gün sonunda Kocaali Kaymakamı Alper Balcı'nın elinden belgelerini alarak terhis oldu.

Esin Bekbulat oğullarının asker olmasını hep hayal ettiğini söyleyerek, "Oğullarımın jandarma olacakları günü hep istiyordum. Sizlerin sayesinde bu günleri gördüm. Allah devletimize milletimize zarar vermesin" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Kardeşlerden görüntü

-Kışlada ve dışarıda çekilen görüntüler

Haber: Azim ÇELİK/KOCAALİ (Sakarya), -

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ

======================================

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası devam ediyor
    17:23 Kayseri'de düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası devam ediyor

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen 18 yaş altı Basketbol Erkekler Anadolu Şampiyonası Beyaz Grup müsabakaları Kayseri'de sürüyor. 16 takımın mücadele verdiği müsabakalar, Kayseri'deki 2 salonda gerçekleştiriliyor. Müsabakalar sonunda 4 takım Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

  • Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor
    17:23 Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yetişen milli atlet Şahin Şenoduncu, Antalya'da düzenlenecek olan Bireysel ve Takımlar Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şenoduncu, altın madalya ve kupa kazanmayı hedeflediği şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

  • Bayram Tatili Boyunca Hastanelerde 5 Milyon 148 Bin 676 Acil Servis Hizmeti Verildi
    17:22 Bayram Tatili Boyunca Hastanelerde 5 Milyon 148 Bin 676 Acil Servis Hizmeti Verildi

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 günlük bayram tatili boyunca hastanelerde 5 milyon 148 bin 676 acil servis hizmeti verildiğini ve 112 Acil ambulanslarıyla 173 bin 174 vakaya müdahale edildiğini açıkladı. Bakan Koca, sağlık hizmeti verenlere teşekkürlerini iletti.

  • Aksaray'da Bayram Tatilinin Bitmesiyle Trafik Denetimleri Gerçekleştirildi
    17:22 Aksaray'da Bayram Tatilinin Bitmesiyle Trafik Denetimleri Gerçekleştirildi

    Aksaray'da bayram tatilinin bitmesinin ardından yaşanan trafik yoğunlukları ve oluşabilecek olumsuzluklara karşı şehir genelinde 3 farklı trafik denetimi gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi tarafından yapılan denetimlerde, emniyet kemeri kullanımı, güvenli yaya ve okul geçidi kullanımı ile güvenli servis taşımacılığı ve diğer okul güvenliği konularında kontroller yapıldı. Sürücüler trafik kuralları ve seyahat güvenliği konusunda uyarıldı ve denetim faaliyetlerinin devam edeceği açıklandı.

  • Erzincan İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı Mehmet Cavit Şireci oldu
    17:22 Erzincan İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı Mehmet Cavit Şireci oldu

    Mahalli İdareler Seçimleri sonrası İl Genel Meclisi Üyelerinin belirlenmesinin ardından 22 kişiden oluşan İl Genel Meclisi ilk toplantısını yaptı. Yapılan seçim sonucunda Mehmet Cavit Şireci 15 oy alarak Erzincan İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı oldu. Şireci'nin Meclis Başkanı seçilmesinin ardından Erzincan İl Özel İdaresinde devir teslim töreni gerçekleşti.

  • İstanbul'da afet riskleri ele alındı
    17:22 İstanbul'da afet riskleri ele alındı

    İstanbul Valisi Davut Gül başkanlığında yapılan Afet Koordinasyon toplantısında, İstanbul'da afet risklerine ilişkin çalışmalar ele alındı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da toplantıya katıldı.

  • İngiliz turist Marmaris'te kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
    17:21 İngiliz turist Marmaris'te kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

    Muğla'nın Marmaris ilçesine tatile gelen İngiliz turist Denis Crawley, koyları gezmek için katıldığı tekne turunda denize atladıktan sonra kalp krizi geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Crawley, hastaneye kaldırılarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Çorum'da Aranan 14 Şahıs Yakalandı
    17:21 Çorum'da Aranan 14 Şahıs Yakalandı

    Çorum'da asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 14 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında 1 kasten öldürme, 1 yağma ve 2 cinsel suç şüphelisi bulunuyor. Ayrıca kayıp olduğu bildirilen 4 kadın ve 4 erkek şahıs bulunurken, 1 kadının arama çalışmaları devam ediyor.

  • Aksaray'da Alacak Verecek Tartışması Kavgaya Dönüştü: 2 Genç Yaralandı
    17:21 Aksaray'da Alacak Verecek Tartışması Kavgaya Dönüştü: 2 Genç Yaralandı

    Aksaray'da iki grup arasında çıkan alacak verecek tartışması sonucu 2 genç bıçaklanarak yaralanırken, gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu 3 şahıs tutuklandı.

  • Uşak'ta Otobüste Uyuşturucu Bulundu, 2 Kilo 670 Gram Skunk Ele Geçirildi
    17:20 Uşak'ta Otobüste Uyuşturucu Bulundu, 2 Kilo 670 Gram Skunk Ele Geçirildi

    Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir otobüste uyuşturucu madde bulunduğu ihbarını değerlendirerek polis uygulama noktasında durdurdu. Yapılan aramada otobüsün bagaj kısmında bulunan peynir bidonları içeresinde gizlenmiş 2 kilo 670 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyi otobüsle gönderdiği öğrenilen S.Ş. ise ekiplerce yakalayarak gözaltına alındı.

  • Esenler Belediyesi, Dünya Sanat Günü'nde Filistin Soykırımına Dikkat Çekti
    17:20 Esenler Belediyesi, Dünya Sanat Günü'nde Filistin Soykırımına Dikkat Çekti

    Esenler Belediyesi, 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nde Filistin'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek amacıyla tiyatro gösterimi, sergi ve müzik konseri düzenledi. Etkinlikte, sanat yoluyla insanlığa önemli mesajlar verildi.


Advertisement