Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 14

Dha Yurt Bülteni - 14

Fabrika işçileri yemekten zehirlendiTEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde bir yem fabrikasında gece vardiyasında çalışan 23 işçi, akşam yemeğinde yedikleri tavuk dönerden zehirlenince hastaneye kaldırıldı.

24.11.2016 02:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fabrika işçileri yemekten zehirlendi

TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde bir yem fabrikasında gece vardiyasında çalışan 23 işçi, akşam yemeğinde yedikleri tavuk dönerden zehirlenince hastaneye kaldırıldı. İşçilerden 2'si müşahede altına alınırken 21 işçi, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Malkara'da özel sektöre ait bir yem fabrikasında bu gece vardiyasında çalışan işçileri dışarıdaki özel bir fabrikadan akşam yemeği olarak tavuk döner verildi. Bir süre sonra karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti meydana gelen 23 işçi, vardiya sonlandırılarak fabrika servis araçlarıyla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı duyan işçilerin yakınları hastaneye akın etti. Gıda zehirlenmesi teşhisi konan işçilerden, 2'si müşahede altına alınırken 21 işçi, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Malkara İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileri incelenmek üzere işçilerin yediği tavuk döner ile fabrikanın şebeke suyundan numune aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------

-İşçilerin hastaneye gelişi

-İşçilerin hastanedeki tedavisi

-Acil servise gelen işçi yakınları

-İşçi yakınlarının konuşması

-Detaylar

Haber-Kamera: Murat YAYIN/ MALKARA-TEKİRDAĞ,

=====================================

Silahlı saldırıya uğrayan işçi öldü

ADIYAMAN'ın Kahta İlçesi'nde kimliği belirsiz kişinin tabancayla kurşunların isabet ettiği 48 yaşındaki Mehmet Elmas yaşamını yitirdi.

Olay, gece saatlerinde Menderes Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği henüz belirsiz bir kişi, mezarlık yakınlarındaki bir firmada işçi Mehmet Elmas'a tabancayla 13 el ateş edip kaçtı. Silah sesleri ihbarıyla olay yerine gelen polislerin kanlar içerisinde bulduğu Elmas, çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan ve vücuduna 13 kurşun isabet ettiği belirlenen Elmas, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaşamını yitiren Elmas'ın cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olay yerinde delil toplayan polis failin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Haber: Haci BOZKURT/ KAHTA-ADIYAMAN,

================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement