Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 14

Dha Yurt Bülteni - 14

Çorum'da silahlı kavga: Baba öldü, oğlu ağır yaralandıÇORUM'un Ortaköy İlçesi'nde iki akraba arasında çıkan kavgada 51 yaşındaki Hıdır Gündüz öldürüldü, oğlu 21 yaşındaki Coşkun Gündüz ise ağır yaralandı.

16.02.2017 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da silahlı kavga: Baba öldü, oğlu ağır yaralandı

ÇORUM'un Ortaköy İlçesi'nde iki akraba arasında çıkan kavgada 51 yaşındaki Hıdır Gündüz öldürüldü, oğlu 21 yaşındaki Coşkun Gündüz ise ağır yaralandı.

Olay Çorum'un Ortaköy İlçesi'ne bağlı Esentepe Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hıdır Gündüz ile oğlu Coşkun Gündüz daha önceden arlarında husumet bulunan ve çobanlık yaptığı öğrenilen akrabası Abbas G. ile aralarındaki husumet nedeniyle tartışmaya çıktı. Ellerinde tüfek ve tabanca bulunduğu iddia edilen üç kişinin tartışması bir süre sonra çatışmaya dönüştü. Abbas G. tüfekle ateş ederek Hıdır Gündüz veoğlu Coşkun Gündüz'ü yaraladı. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralanan baba ve oğlu olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından önce Ortaköy Devlet Hastanesi'ne daha sonra Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hıdır Gündüz doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybederken, oğlu Coşkun Gündüz'ün ise durumunun ağır olduğu belirtildi. Olayın ardından şüpheli gözaltına alındı.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden görüntü

Detaylar

Haber : Yusuf ÇINAR/ÇORUM,

============================================

Birecik'te kaza: 3 yaralı

ŞANLIURFA'nın Birecik İlçesi'nde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Çiftlik Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 70 yaşındaki Mehmet Öztürk yönetimindeki 27 U 3348 plakalı otomobil, kontrolden çıktı ve park halindeki 63 EL 730 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada; sürücü ile yanında bulunan İslim Han Yalçınkaya ve Bediha Eryener yaralandı. Yaralılar, kazayı görenlerin çağırdığı ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

Kaza yapan otomobiller

Kaza yerinde toplanan vatandaşlar

Yaralıların hastaneye götürülmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali LEYLAK-ŞANLIURFA-DHA)

============================================

Kar yağışı uçak seferlerini aksattı

TRABZON'da dün gece başlayan ve giderek etkisini artıran kar yağışı, uçak seferlerini de aksattı.

Aralıksız devam eden ve saat 18.00'den sonra şiddetini artırması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle farklı şirketlerin İstanbul, Ankara ve Antalya'ya yapacağı uçak seferleri ile İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya'dan Trabzon'a yapılacak seferler iptal edildi. Kuzey batıdan esen sert rüzgarla birlikte etkili olan kötü hava koşullarının ilerleyen saatlerde etkisinin giderek azalması ve yarın öğle saatlerinde sona ermesinin beklendiği öğrenildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Havaalanından görüntüler

Haber-Kamera: Selçuk BAŞAR/ TRABZON,

===============================================

Amasya'da 3 katlı restoranın çatı katı yandı

AMASYA'da bir restoranın çatı katında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu.

Amasya'nın Kocacık Mahallesi Serhat Sinan Sağıroğlu Sokağı'ndaki üç katlı restoranda yangın çıktı. Çatı katında başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Alevlerin yükseldiği yangında 3 katlı restoranın çatı katı tamamen yandı.İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi, Yangının bulunduğu bölgede polis geniş güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yükselen alevleri diğer binalara sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Yaklaşık 30 dakika süren yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü:

------------------------

İtfaiyenin yangının söndürmesi detaylar

Yükselen alevlerden detay

Diğer detaylar

Haber-Kamera: Sinan HARMANCI/AMASYA,-

================================================

Edirne'de uyuşturucu satıcılarına operasyon: 10 gözaltı (2)

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Edirne Emniyet Müdrürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gözaltına aldığı 10 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Edirne 2'nci Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan şüphelilerden V.Y., E.Y., R.B., D.B., N.A. ve A.K., tutuklanırken, A.A., C.Y., R.K. ve V.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü:

-------------------------

-Zanlıların sağlık kontrolüne getirmeleri

-Zanlıların arabaya binmeleri

Haber-Kamera: Ali Can ZERAY/EDİRNE,

===========================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 14 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı
    08:39 İznik Gölü'nde Gümüş Balığı Sezonu Bereketli Başladı

    İznik Gölü'nde yapılan gümüş balıkçılığı sezonu sıcakların başlamasıyla birlikte bereketli bir şekilde başladı. 5 kooperatifin hedefi bin ton balık tutmak ve ihracat yapmak.

  • 08:13 "Mahzen-30" Operasyonlarında Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Batman merkezli 8 ilde Jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney'in yaptığı (Yurt Dışı Firar) 'Odacılar' olarak bilinen Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat'ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun başarısını sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi
    07:54 Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması sonucu tahliye edilen binaların hasarı görüntülendi

    Gaziosmanpaşa'da dün meydana gelen toprak kaymasında hasar alan ve tahliye edilen binaların durumu günün ilk ışıklarıyla bir kez daha görüntülendi. Görüntülerde, toprak kaymasıyla birlikte sürüklenen molozlar ve devrilen ağaçlar da yer aldı.

  • Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü
    07:48 Kolombiya ve Arjantin Dışişleri Bakanları Görüştü

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Arjantin Dışişleri Bakanı Diana Mondino ile başkent Bogota'da bir araya geldi. Görüşmede turizm, savunma, ticaret ve sürdürülebilir kalkınma konuları ele alındı. İki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve diplomatik gerginliklerin aşılması vurgulandı.

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu
    07:37 Bayburt'ta Kurt Saldırısından Kaçan Büyükbaş Hayvanlar Drone İle Bulundu

    Bayburt'un Aşağı Pınarlı köyünde kurt saldırısından kaçan 60 büyükbaş hayvan, jandarmanın drone destekli arama çalışmasıyla bulundu. Köylülerin yardımıyla 57 hayvan ahırdan çok uzağa gitmeden bulunurken, 3 hayvanı bulamayan besiciler jandarmadan yardım istedi. Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan drone ile arama çalışması sonucunda kayıp hayvanlar köyün dağlarında bulundu ve sahiplerine teslim edildi.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.


Advertisement