Dha Yurt Bülteni - 18 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 18

Evine ekmek götürürken öldürüldüBURSA'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde 61 yaşındaki Bünyamin Kaplıca, evine ekmek götürürken uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

05.11.2016 03:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evine ekmek götürürken öldürüldü

BURSA'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde 61 yaşındaki Bünyamin Kaplıca, evine ekmek götürürken uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Olay, saat 23.00 sıralarında Maltepe Mahallesi Yetişkin Sokak'ta meydana geldi. Marketten ekmek alıp eve giden Bünyamin Kaplıca, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücudunun 4 kurşun isabet eden Kaplıca, ağır yaralandı. Çağırılan ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bünyamin Kaplıca, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olay yerinde yapılan incelemede 6 tabanca mermisi kovanı bulunurken, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Polis ekipleri inceleme yaparken

-Olay yerinden detaylar

Haber-Kamera: Mehmet İNAN-Berktuğ ÖNCÜ/ BURSA,

===========================

Adana'da market baskını: 1'i ağır 3 yaralı

ADANA'da yüzleri maskeli 8 kişi, tabanca ve sopalarla bir marketi bastı. Çıkan arbedede 3 kişi tabancayla yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Onur Mahallesi 45129 Sokak'ta meydana geldi. Remzi Demir, sahibi olduğu markette otururken yüzleri maskeli 8 kişinin saldırısına uğradı. Markete gelen gruptan biri, elindeki tabancayı Demir'e doğrulttu, diğerleri ise sopalarla işyerinin camlarını kırdı. Saldırganlardan biri, Demir'in başına sopayla vurup yaraladı. Demir ise can havliyle masasınIn altında sakladığı sopayla saldırganlara karşılık verirken, olay marketin dışına da taştı.

Arbede sırasında kimin kullandığı bilinmeyen tabancadan çıkan mermiler, 19 yaşındaki Ahmet Kil'in karnına, 22 yaşındaki Selman Bayav ile 17 yaşındaki Hüseyin A.'nın bacaklarına isabet etti.

Yarılalar çevredeki vatandaşların yardımıyla ilk önce yakındaki özel bir tıp merkezine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Kil ve Hüseyin A., Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Bayav ise Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastenesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Ahmet Kil'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Tabanca ve sopalarla yapılan baskın anı, marketin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülere el koyan polis, market sahibi Remzi Demir'i de ifadesini almak için karakola götürdü. Yaralıların saldırganlar arasında olup olmadığı ve silahın kim tarafından ateşlendiğini belirlemek için çalışma başlatıldı.

Görüntü Dökümü:

-----------

Darp edilen market sahibinin polislere olayı anlatması(Elinde peçete olan)

Market önündeki kalabalık

Polisin inceleme yapması

Kırılmış vitrin camı

Market önündeki polisler

Sivil polislerin marketten çıkmaları

Sokakta izleyen vatandaşlar

Polis araçlarının ara sokaklarda dolaşması

(GÜVENLİK KAMERASI)

Eli sopalı şahısların koşarak markete girmeleri

Marketin camlarını sopalarla kırmaları

Market içerisinden koşarak dışarı koşmaları

Market sahibi ve eli sopalı şahsın kavga etmeleri

Market içerisindeki malzemelerin yerlere savrulması

(Haber: Gökhan KESKİNCİ - Kamera: ADANA,

==================================

Minibüsle çarpışan otomobil üç parçaya ayrıldı: 3 yaralı

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde minibüsle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.

Çeltikçi Mahallesi'nden ilçe merkezine doğru giden 25 yaşındaki Umut Sever yönetimindeki 16 KM 363 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 44 yaşındaki Haluk Başak yönetimindeki 16 JZR 99 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, üçe bölünerek tarlaya savrulan otomobilin sürücüsü Umut Sever ile yanındaki 27 yaşındaki Hülya Kılıç ve minibüs sürücüsü Haluk Başak yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla kaldırıldıkları İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kazanın ardından parçalara ayrılan özel otomobilin ön motor kısmı, arka kısmı, kapıları ve vites kolu tek tek toplanarak çekiciyle yoldan kaldırıldı.

Görüntü dökümü:

-----------

-Kaza yeri araçların görüntüleri

-Yaralıların görüntüleri

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL-BURSA,

=================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 18 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Batman'da Genç Zihinler Yarışıyor projesinin finali yapıldı
    18:24 Batman'da Genç Zihinler Yarışıyor projesinin finali yapıldı

    Batman'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Genç Zihinler Yarışıyor projesi kapsamında düzenlenen bilgi yarışmasının finali gerçekleştirildi. 71 lise arasında yapılan yarışmada Batman Anadolu Lisesi birinci oldu. İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Alay Komutanı, İl Milli Eğitim Müdürü ve diğer yetkililerin katıldığı ödül töreniyle yarışma sona erdi.

  • Emekliler Yeniden Düzenleme İstiyor
    18:24 Emekliler Yeniden Düzenleme İstiyor

    Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şubesi, emekli maaşlarının yeniden düzenlenmesi için imza kampanyası başlattı. En düşük emekli maaşının 35 bin lira olmasını ve yoksulluk sınırına çıkarılmasını talep eden sendika, imzaları TBMM'ye gönderecek.

  • Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü ziyaret etti
    18:24 Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü ziyaret etti

    Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü EXPO Kisecik'teki makamında ziyaret etti. Öntürk, ziyarette yapılacak hizmetler ve projeler hakkında bilgi verirken, Masatlı da Öntürk'ün Hatay'ın ihya ve inşasında başarılı işlere imza atacağına inandığını belirtti.

  • Gümüşhane Üniversitesi Rektörü ve Turizm Heyeti Vali Tanrısever'i ziyaret etti
    18:23 Gümüşhane Üniversitesi Rektörü ve Turizm Heyeti Vali Tanrısever'i ziyaret etti

    Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve beraberindeki turizm heyeti, Vali Alper Tanrısever'i ziyaret etti. Tanrısever, Turizm Haftası dolayısıyla heyeti kabul etti ve görüş alışverişinde bulundu.

  • Çankırı'da polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 102 kişi ve 5 düzensiz göçmen yakalandı
    18:20 Çankırı'da polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 102 kişi ve 5 düzensiz göçmen yakalandı

    Çankırı'da gerçekleştirilen denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 102 kişi ve 5 düzensiz göçmen yakalandı. Denetimlerde ele geçirilenler arasında uyuşturucu ve silahlar da bulunuyor. Trafik denetimlerinde ise birçok araç trafikten men edildi ve sürücülere cezai işlem uygulandı.

  • Trendyol, Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı
    18:20 Trendyol, Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı

    Trendyol, Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, çift kale maçla sona erdi. Trendyol, bir günlük iznin ardından Pendikspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

  • Ünye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    18:18 Ünye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Ünye Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı başkanlığında yapılan toplantıda, meclisteki görev dağılımı ve komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Tavlı, Ünye'ye hizmet etme anlayışıyla birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Sinop'ta korkutan orman yangını
    18:18 Sinop'ta korkutan orman yangını

    Sinop'un Ormantepe köyü Gökçam Mahallesi'nde çıkan orman yangınında 1,5 hektarlık alan zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve orman arazözleri sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle yangın hızla yayıldı ancak ekiplerin müdahalesiyle 6 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Dubai Uluslararası Havalimanı'nda uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi
    18:16 Dubai Uluslararası Havalimanı'nda uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi

    Birleşik Arap Emirlikleri'nde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Dubai Uluslararası Havalimanı'nı sular altına kalırken, uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi. Uçuşlar 25 dakika süreyle askıya alındı, birçok uçuş iptal edildi veya komşu havalimanlarına yönlendirildi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'i ziyaret etti
    18:16 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'i ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'i ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında, yeni dönemde birlikte yürütülecek projeler ve hizmetler hakkında görüşme gerçekleştirildi.

  • Ordu'da cep telefonu bataryasının patlaması güvenlik kamerasına yansıdı
    18:13 Ordu'da cep telefonu bataryasının patlaması güvenlik kamerasına yansıdı

    Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde tamire götürülen cep telefonunun bataryası, şarj edilirken patladı. İşletme sahibi Emirhan Özdemir yangını söndürdü ve hasar gören telefonu dışarıya çıkarttı. Olay, iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.


Advertisement