Dha Yurt Bülteni-2 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-2

Dha Yurt Bülteni-2

1)YARALI ASKER, HAKKARİ'DE ŞEHİT OLDUHAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi İkiyaka Dağları'nda güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonlarda yaralanan ve Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

27.03.2017 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)YARALI ASKER, HAKKARİ'DE ŞEHİT OLDU

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi İkiyaka Dağları'nda güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonlarda yaralanan ve Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Yüksekova İlçesi'ndeki Dağlıca Bölgesi'nde Kuzey Irak'a sıfır noktada bulunan İkiyaka Dağları'nda güvenlik güçleri 25 Mart'ta operasyon başlattı. Dün gün boyunca devam eden hava destekli operasyonda, sınırın sıfır noktasındaki üs bölgelerine saldırı hazırlığında olan 22 terörist ölü ele geçirilerek terör örgütüne ağır darbe vuruldu. Bu operasyonlar sırasında 1 asker de ağır yaralandı. Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit olan asker için bugün Hakkari'de tören yapılacak.

HAKKARİ/DHA

================================================

2)KAPIKULE' DE REFERANDUM OYLAMASI BAŞLADI

ANAYASA değişikliği için 16 Nisan'da yapılacak olan referandum öncesinde Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı sınır kapılarında oy verme işlemi bu sabah başladı. Referandum için Yüksek Seçim Kurulu tarafından Kapıkule'ye 3, Hamzabeyli, İpsala, Dereköy Sınır Kapılarına birer sandık kuruldu. Halk oylamasında seçmenler 'evet' yada 'hayır' yazılı oy pusulası üzerine 'tercih^mührü basarak şeffaf sandıklarda oy kullandı. 16 Nisan'da yapılacak olan yeni Anayasa referandum için Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kapıkule Sınır Kapısı'nın giriş, çıkış ve gar bölümlerine birer sandık kuruldu. Kapıkule'nin yanı sıra İpsala, Hamzabeyli ve Kırklareli'nin Dereköy Sınır kapılarına YSK tarafından birer sandık kuruldu. Sabah 08.00'dan itibaren giriş-çıkış yapanlar bu sandıklarda referandum için oy kullanmaya başladı.

Sadece yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin oy kullandığı sınır kapısında ilk oyu kullanan Jak Karako, yurt dışında yaşadığını ve vatandaşlık görevini yerine getirmek için referandumda oy kullandığını söyledi. Yapılan kimlik kontrolünün ardından kartondan yapılan oy kabinine giren Karako, 'evet' ile 'hayır' yazılı oy pusulasına 'tercih' yazılı mühürle oy kullanarak şeffaf sandığa atarak ilk oyu kullandı.

Sınır kapılarında Anayasa referandumu için oy kullanma işlemi 16 Nisan Pazar günü saat 17.00'ye kadar devam edecek.

Görüntü Dökümü

------------------

-Oy peronu

-Oy pusulası

-Zarfların mühürlenmesi

-Tercih mührü

-Jak Karako'nun perona gelişi

-Kimlik kontrolü

-Oy pusulası ve zarfla kabine girişi

-Kabinde oy kullanması

-Sandığa atması

-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN- Ali Can ZERAY/EDİRNE,-

=========================================

3)ADANA'DA MİNİBÜSLER ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 18 YARALI

ADANA'da yolcu minibüsü ile içi kıyafet yüklü pazarcı minibüsünün çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 18 kişi yaralandı. Kaza anı yol üzerindeki bir çiftliğin güvenlik kamerasına yansıdı.Kaza, saat 07.00'da merkez Yüreğir İlçesi Havutlu Mahallesi Karataş Yolu'nda meydana geldi. Karataş yönüne giden Muhammet Emin Afşit yönetimindeki 01 FG 476 plakalı kıyafet yüklü minibüs ile karşı yönden gelen Abdullah Kanat yönetimindeki 01 U 0079 plakalı yolcu minibüsü ile çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerin kaza yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Ambulans ile yakındaki bir özel hastaneye kaldırılan Afşit, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 18 kişi ise ambulanslar ile kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, bazılarının durumlarının ağır olduğu belirtildi.Polis, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Kazaya karışan araçlar

Olay yerindeki kalabalık

Sağlık ekiplerinin görüntüsü

Hurda haline gelen araçların görüntüsü

Yolcu minibüsünün içinden görüntüler

Yolculara ait eşyaların görüntüsü

Görgü tanıklarının olayı anlatması

Güvenlik kamerasına yansıyan kaza anı

Yolcuların araçlardan dışarı çıkması

SÜRE: 04'59" BOYUT: 558 MB

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA,

=====================================================

4)ÇİFTÇİDEN 'OYUNA GELME' KAMPANYASI

MANİSA'da kuru üzüm üreticileri, dolardaki artışa rağmen üzüm fiyatlarının yükselmemesini ve aksine giderek düşmesini protesto etti. Tüccarın ve borsaların kuru üzüm fiyatlarını düşürdüğünü öne süren çiftçiler, fiyatlar yükselince kadar ellerindeki üzümü satmama kararı alıp, 'oyuna gelme' kampanyası başlattı. Manisa'da kuru üzüm üreticisi çiftçiler, kuru üzüm fiyatlarının düşürülmesini eleştirdi. Üzüm fiyatlarının sürekli düşerken, girdi maliyetlerinin arttığına dikkati çeken çiftçiler, kuru üzümde taban fiyatın 4 lira olarak belirlenmesini istedi. Şehzadeler İlçesi Yeşilköy Mahallesi'nde çiftçilik yapan Elçin Özyörük, "Elimizde az bir üzüm kaldı ama hala daha fiyatlar aynı. Borsa fiyatları yükseltmiyor. Kilo başına kuru üzümde en az 4 lira ve 4.50 lira fiyat bekliyoruz. Dolardaki yükseliş bize yansımadı. Üzümdeki fiyatlar aynı. Kilosu 3.50 liradan üzüm alıyorlar. Bize maliyeti zaten bu kadar. Gübre, mazot, tarım ilacı, işçi maliyetleri yükseldi. Çiftçiyi, tüccara peşkeş çekiyorlar" dedi.

"TÜCCAR ZAYIF ZAMANIMIZI KOLLUYOR"

Çiftçinin borç yükü altında olduğunu ve kahveye çıkacak parası olmadığını söyleyen Hüseyin Erdim de "Sattığımız üzümün mazotunu geçen yıl litresini 2.90 liradan aldık. Bu sene litresini 4.50 liradan alıyoruz. Üzümü satıyoruz 3.50 liraya. Gübresi, işçiliği bir misli artıyor. Üzüm de düşüyor. Bu sene girdiler çok pahalı. Yine 3 liraya üzüm satarsak bizim için çok kötü olur. Daha önceki senelerde kilosu 6 liraya üzüm sattık. Hadi çık işin içinden. İşçinin yevmiyesi 60 liraydı, 70 lira oldu. Borçsuz çiftçi yok. Tüccar hep bizim zayıf zamanımızı kolluyor. Tam üzümleri kesiyoruz para lazım. Üzümün fiyatını kilosu 2.90 liraya çekiyorlar. 'Çiftçi, nasıl olsa üzümü satacak' diyorlar" diye konuştu.

"ÇİFTÇİDE PANİK HAVASI YARATMAK İSTİYORLAR"

Diğer bir çifti Mehmet Özyörük de, kuru üzümde taban fiyatının belirlenmesi için 5 bin 274 imza topladıklarını ve Başbakanlığa gönderdiklerini söyledi. Özyörük, "Şuan en büyük sıkıntımız fiyattır. Şu an çiftçi ekonomik krizde. Çiftçi kazanamazsa kimse kazanamaz. Üzüm fiyatlarını düşürüyorlar.Çiftçide panik havası yaratıp piyasada kalan yüzde 10, yüzde 15'lik üzümü çiftçinin elinden almaktır. Ama çiftçi şimdi 10-15 gün üzüm satımını durduracak. Oyuna gelmeyeceğiz. Çiftçi kazanamazsa tüccar da kazanamaz. Kuru üzümde taban fiyat belirlenmesi için 5 bin 274 imza topladık. İmzalar Başbakanlığa iletildi. En yakın zamanda taban fiyatın 4 lira olarak belirlenmesini istiyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Çiftçinin deposundaki kuru üzümlerden görüntü

-Çiftçilerle röp.

-Bağlarda traktörlerin çalışması

-Kuru üzüm görüntüsü

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Nermin UÇTU/ MANİSA,

======================================================

5)GÖÇMEN ÇOCUKLAR ŞARKILARLA BARIŞ MESAJI VERDİLER

İZMİR'de müzik okulu sahibi Muharrem Dayanç, savaştan kaçan ve İzmir'e yerleşen Suriyeli ve Afgan ailelerin 8-14 yaşlarındaki çocuklarına gitar ve piyano çalmayı öğretti, 30 kişilik koro kurdu. Göçmen çocuklar, dün (pazar) geceki konserlerinde barış şarkılarıyla dünyaya mesaj verdi. Bodrum'da kıyıya vuran Aylan bebek ve İzmir'de bir esnafın şiddetine uğrayan Suriyeli Hasan Hantumani'nin görüntülerinden etkilenen müzik eğitmeni Muharrem Dayanç, çoğu Suriye ve Afganistan'dan gelerek İzmir'in Gültepe, Kadifekale ve Toros semtlerine yerleşen ailelerin 8-14 yaşlarındaki çocuklarından oluşar koro kurdu. Kemeraltı'nda bir esnafın dövdüğü Suriyeli Hasan Hantumani'yi evinde buldu ona gitar çalmayı öğretti. 30 kişilik koro ekim ayından bu yana her cumartesi çalışma yaptı. Çocuklara gitarın yanısıra piyano eğitimi de verildi. Projeye Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfa Savaş da destek verdi. O bölgeden de çok sayıda göçmen çocuk eğitim gördü. Müziğin en etkili silah olduğu çocukların Atatürk Kültür Merkezi'nde verdiği konserde bir kez daha ortaya çıktı. Çocuklar, Arapça şarkıların yanısıra "Orada bir köy var uzakta", "Bir dünya bırakın" ve "Hiroşima"nın da aralmarında olduğu 10 şarkı seslendirdi. Konseri, CHP Genel başkan yardımcıları Selin Sayek Böke, Zeynep Altıok, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve yüzlerce kişi izledi. CNN Türk Ana Haber Spikeri Nevşin Mengü'nün sunuculuğunu yaptığı gecede Dayanç saz çaldı, Akpınar da "Memik oğlan" şarkısını söyledi. Piyanist Gülsin Onay, Rengin Gökmen yönetimindeki Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası ile konser verdi.  Müzik Öğretmeni Muharrem Dayanç, şöyle konuştu:  "Müziğin evrensel ve birleştirici dilini çocukların sosyalleşmelerinde, özgüven kazanmalarında ve kişisel gelişimlerinde nasıl bir etkili silah olduğunu ben yedi yıldır çok yakından gözlemleme fırsatı buldum. Bu çocuklarla çok ciddi bir duygusal bağ kurdum. Her Cumartesi ben bu çocukları Gültepe, Kadifekale, Toros, Gediz, Karabağlar, Balçova, Narlidere ve Konak'ın değişik mahallelerindeki evlerinden haftada ikişer saat eğitim vermek için gidip aldım. 6 ayın sonunda ben şunu gördüm, çocukların davranışlarında inanılmaz bir değişim vardı. Hepsi savaş mağduru, istemedikleri bir ülkede hiç bilmedikleri bir dili konuşmak zorundalar ve çok ciddi travmalar yaşıyorlar. Önce sanata müziğe çok önyargıyla yaklaşan çocukların eminim bugün o performanslarını gördüğünüzde gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Ben onlardan ayrılacağım diye hepsi içerde ağlıyor. 'Muharrem Hocam bizi bırakma' diyorlar. Karınca kararınca elimi taşın altına koydum koymaya çalıştım, takdiri İzmir halkına bırakıyorum."

Görüntü Dökümü

------------------

Salondan görüntü

Muharrem Dayanç'ın konuşmasından görüntü

Koronun şarkı söylemesinden görüntü

Haber-Kamera: Mehmet GÜNEY/ İZMİR,

======================================================

6)ELAZIĞ'DA OTOMOBİL AMBULANSA ÇARPTI: 2 YARALI

ELAZIĞ'da Akgün Kavşağı'nda dün akşam sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, Elazığ'a hasta taşıyan ambulansa çarması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri sağlık görevlisi toplam 2 kişi yaralandı. Bahçelievler Mahallesi Beyzade Efendi Bulvarı'ndan Akgün Kavşağına çıkan ve sürücüsü öğrenilemeyen 34 HJ 3480 plakalı otomobil, Keban İlçesi'nden Elazığ'a hasta taşıyan İrfan Kaya yönetimindeki 23 LU 112 plakalı ambulansa yandan çarptı. Dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, hurdaya dönen otomobil içerisindeki bir kişi ile ambulansta bulunan bir sağlık görevlisi olmak üzere 2 kişi yaralandı. Yaralılar ve ambulansın taşıdığı hasta, olay yerine sevk edilen başka ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sırasında ambulans sirenlerinin ve tepe lambalarının açık olduğu belirtilirken, kazayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü

-----------------

Kaza yeri

Ambulans

Ambulansa çarpan otomobil

Trafik polisleri

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, -

===================================================

7)SİVAS'TA VATANDAŞI KORKUTAN YIKIM

SİVAS'ta eski Numune Hastanesi binasının yıkımı, çevredekilere korkulu anlar yaşattı. İş makinesinin kolunu kırmasıyla büyük bir gürültüyle yıkılan 11 katlı bina çevredekilere korkulu anlar yaşattı, bazı vatandaşlar deprem oluyor sandı.

Sivas'ta yeni binasına taşınmasıyla boş durumda kalan eski Numune Hastanesinin yıkımı için çalışma başlatıldı. Yerine şehir parkı yapılması planlanan binanın yıkımı Özel İdare tarafından özel bir şirkete ihale edildi. Yıkım işini alan firma çalışmalarına başladı. Dün öğlen saatlerinde, binanın yıkımına hız verildi. Çevredeki amatör kameralara yansıyan görüntülerde bir iş makinesinin 11 katlı binanın zeminindeki kolonu kırarak yıkım yapmaya çalıştığı görüldü. Kolonun kırılmasıyla kaymaya başlayan bina büyük bir gürültü ile yıkıldı. İş makinesi son anda geriye doğru manevra yaparak altında kalmaktan kurtuldu. Hemen yanındaki yolun yaya trafiğine kapatılmadığı görülen yıkımda büyük bir toz bulutu etrafa yayıldı. Yıkımda birlikte caddede bulunanlar sağa sola kaçışarak çevredeki esnaf dükkanlarına sığındı. Yıkımdan habersiz olan çevredeki binalarda oturan vatandaşlar ise, deprem olduğunu zannederek, sosyal medya hesaplarından bu yönde paylaşımlarda bulundu.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

-Hastane binasının görüntüsü (Amatör kamera)

-İş makinesinin kolonu kırma çalışması

-Kameraya yansıyan güvenlik ile ilgili konuşmalar

-Binanın kaymaya başlaması ve yıkılması

-Ortaya çıkan toz bulutu

-Esnaf dükkanlarına kaçışanlar

Haber: SİVAS, DHA)

===========================================================

8)EVİNE KESTİRMEDEN GİTMEK İSTEYİNCE İNŞAAT ÇUKURUNA DÜŞTÜ

BURSA'nın İznik ilçesinde yolun karşısına kestirmeden geçmek isterken karanlıkta inşaat çukurunu farkedemeyen yürüme engelli 25 yaşındaki Birkan Koldaş, çukura düştü. Güçlükle çıkartılan Koldaş kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Olay İznik ilçesine bağlı Selçuk mahallesi Selçuk sokakta dün gece meydana geldi. Doğuştan yürümekte güçlük çektiği öğrenilen Birkan Koldaş, saat 22.00 sıralarında kestirme yoldan evine gitmek için inşaat alanından karşı caddeye geçmek istedi. Karanlıkta önünü görmeyerek dengesini kaybeden Koldaş, 2,5 metre derinliğindeki çukura düştü. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Koldaş'ın bağırışlarını duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ve İtfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Birkan Koldaş'a müdahale etti. Sedyeye alınan itfaiyenin yardımıyla çukurdan çıkarılan Koldaş İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görüntü Dökümü

-----------------------------

-112 ekipleri yaralı gence çukurda müdahale ediyor. sedyeye koyuyor. itfaiye

-Ekipleri yaralı genci merdivenden yukarı çıkarıyor.

Süre: 2 dakika 6 saniye Boyut: 118 MB

Halil ATAŞ/İZNİK (Bursa),-

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    03:43 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 02.35'te merkez üssü olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. İkinci depremin herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığı bildirildi. Ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

  • Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti
    03:09 Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti

    Geçimini sağlamak için fotoğraflarını ve albümlerini satışa çıkarmak zorunda kalan Serpil Örümcer, yardım konseri öncesi herkese teşekkür etti. Kendisine yardım sözünde bulunan ünlü isimlerin zamanla sözlerini unuttuğunu belirten Örümcer, Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konserde izleyicilerle dans etti. Konserde elde edilen gelirlerle Örümcer'in borçları kapatılacak.

  • Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
    03:05 Tokat'ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin anı güvenlik kameralarına yansıdı. Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı.

  • Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı
    02:59 Mersin'de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

    Mersin'de kontrolsüz kavşakta meydana gelen trafik kazasında, 68 BT 456 plakalı otomobil ile 34 HJY 494 plakalı araç çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Bölge sakinleri, kavşağa ışık ve kamera sistemi takılması taleplerinin henüz karşılanmadığını belirtti.

  • Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
    02:59 Tokat'ta 4,7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

    Tokat Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Belediye Başkanı Davut Kılıç, herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını açıkladı. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı
    02:26 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı

    İstanbul'da yüzlerce taksici, gasp edilip öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na cenazeyi getirdi ve güvenlik önlemleri altında basın açıklaması yaptı.


Advertisement