Dha Yurt Bülteni-5 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-5

Kar ve tipi Doğu'da 813 köyün yolunu kestiKarakışın yaşandığı Doğu'da Türkiye'nin en soğuk yerleşim birimi sıfırın altında 30 derece ile Erzurum'un Karaçoban ilçesi oldu.

30.01.2017 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar ve tipi Doğu'da 813 köyün yolunu kesti

Karakışın yaşandığı Doğu'da Türkiye'nin en soğuk yerleşim birimi sıfırın altında 30 derece ile Erzurum'un Karaçoban ilçesi oldu. Kar ve tipi nedeniyle bölgede 813 köy yolunun ise merkezlerle olan bağlantısı kesildi.

ibirya üzerinden gelen yüksek basıncın etkisi altında olan Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk ve yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Ağrı ve Muş'ta kar kalınlığı kent merkezlerinde 1 metreyi aştı. Kar kalınlığı Erzurum'da 50, Kars'ta 34, Ardahan'da 24, Iğdır'da 22, Erzincan'da 4 santim oldu. Kayak Merkezleri'nde ise Palandöken'de 145, Konaklı'da 135, Sarıkamış'ta 115, Ergan'da 85 santimi buldu. Karla birlikte gelen soğuk hava da ev ve iş yerlerinin camlarını dondurdu. Erzurum'un Karaçoban ilçesi sıfırın altında 30 derece ile Türkiye'nin en soğuk yerleşim birimi oldu. Termometreler, Ağrı'da 29,6, Muş Hasköy'de 28,5, Kars'ta 22,5, Muş'ta 19, Iğdır'da 17, Erzurum'da 16,6, ve Erzincan 10 dereceyi gösterdi.

Bölgede iki günden beri etkili olan kar ve tipi ulaşımda aksamalara yol açtı. Erzurum'da 300, Erzincan'da 144, Ağrı'da 115, Muş'ta 105, Ardahan'da 63, Kars'ta 50, Iğdır'da 36 olmak üzere bölgede 813 köyün merkezlerle karayolu bağlantısı kesildi. Kar yağışı nedeniyle Ardahan ile Gürcistan'a açılan Türkgözü Sınır Kapısı arasında bulunan deniz seviyesinden 2 bin 550 metre yükseklikteki Ilgar Dağı Geçidinde ulaşım güçlükle yapıldı. Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi ile diğer kentlerde İl Özel İdare ekipleri, kapanan köy yollarını açmak için kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KARS'TA SOĞUK TÜRKÜLERE YANSIDI

Kars'ta dondurucu soğuk nedeniyle bina çatılarından metrelerce uzunlukta buz sarkıtları oluşurken, yer yer kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin düşmesi sürücülere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar Kars'ta yaşanan hava koşullarını " Sibirya'yı geçtik" cümleleriyle özetlerken, kimisi de 'Kar yağar bardan bardan, yollar kapandı kardan' türküsünü söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: POSOF

-İlçe merkezi görüntü

-Araçlarının karını temizleyen vatandaşlar

-Kar temizleme çalışması yapan vatandaşlar

-Vatandaşın konuşması

-Detaylar

Haber-Kamera: Alper TURGUT/ POSOF(Ardahan),

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: KARS

-Kar yağışı genel ve detay görüntüleri

-Araç görüntüleri

-Karla kaplı Kars kalesi

-Tipi görüntüleri

-Vatandaşlarla röportaj

-Vatandaşın kar ve soğuk türküsü

Haber-Kamera: KARS,

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: MUŞ

-Arabaların kardan temizlenmesi

-Biriken karlar

-Vatandaşların iş yerinin önüü temizlemesi

-Belediye işçileri kar kar temizleme çalışmaları

-Röportajlar

Haber-Kamera: Eser AYDIN/ MUŞ,

====================================================

Kar altındaki Samsun'a çığ ve zirai don uyarısı

Buzlanan yolda araçların kayması

SAMSUN'da dün akşam başlayan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Samsun Valiliği tarafından Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile kamu personelinin idari izinli sayılmasına karar verilirken, çığ ve zirai don uyarısında bulunuldu.

Samsun'da bir kaç gündür aralıklarla süren kar yağışı, dün akşam şiddetini artırdı. Akşamdan itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle kent beyaza büründü. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak bastığı ilk yer olan Tütün İskelesi'nde kartpostallık görüntüler meydana geldi.

BUZLANAN YOLLAR KAYAK PİSTİNE DÖNDÜ

Öte yandan özellikle kent merkezinde Canik İlçesi'nin yüksek kesimlerinde karın etkisi daha fazla hissedildi. Merkezde 10 santime yaklaşan kar kalınlığı, yüksek kesinlerde yer yer 1 metreyi buldu. Piyade Er Erdoğan Dündar Bulvarı'nda araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Kar ve buzlanma nedeniyle caddede bir çok araç kayarken çoğu da rampa yolu çıkamayarak yolda kaldı. Sürücüler araçlarının tekerlerine zincir takarak yollarda seyretti. Bazı vatandaşlar ise kar topu oynayarak karın tadını çıkardı. Çocuklar kardan adam yapıp karla oynadı.

ENGELLİ VE HAMİLE KAMU PERSONELİ İZİNLİ SAYILDI

Ayrıca Samsun Valiliği tarafından yapılan duyuruda, yoğun kar yağışına bağlı olumsuz hava şartları nedeniyle bugün kent genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile kamu personelinin idari izinli sayıldığı açıklandı.

METEOROLOJİ UYARDI

Ayrıca Valilik tarafından çığ ve zirai don uyarısı da yapıldı. Meteoroloji 10'uncu Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmede "Samsun, Kastamonu ve Sinop'un kuzey kesimleri ile Ordu çevrelerinde mevcut kar örtüsü üzerine yer yer yoğun olmak üzere kar yağışı beklendiğinden, dik ve eğimli yamaçlarda çığ düşme riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Bölgemizin kıyı kesimlerinde hafif ve orta kuvvette, iç kesimlerde ise kuvvetli don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı özellikle zirai faaliyetlerle uğrasan vatandaşlarımız başta olmak üzere ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Buzlanan yolda araçların kayması

-Araçların rampayı çıkamayıp kalması

-Tütün İskelesi'nden detay

-Kent içinden detay

-Kar topu oynayanlar

-Detaylar

-Röportajlar

-Muhabir anonsu

Haber-Kamera: Yaprak KOÇER/SAMSUN,

=============================================

Ordu'da 313 mahalle yolu kardan ulaşıma kapandı

ORDU'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 313 mahallenin yolu ulaşıma kapanırken, kar kalınlığının da 70 santimi geçtiği belirtildi. Ordu'da özellikle yüksek kesimlerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 313 mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 70 santimi geçtiği, karla mücadele çalışmalarının da karayolları ve belediye ekipleri tarafından yürütüldüğü vurgulandı. Karla mücadele sırasında ekipler, 23 hasta ve 13 cenazeye müdahale etti. Kapanan yolların açılması için önceliğin cenaze ve hastalara verildiği de belirtildi. Kar nedeniyle oluşan arızalardan dolayı bir çok mahalleye elektrik, telefon ve su verilemediği de belirtildi.

Görüntü Dökümü

--------------

-Karda mahsur kalanlar yürürken görüntü

-Kapanan yol görüntüsü

-Köylerden kar görüntüsü

-Kar detayları

Haber-Kamera: Nedim KOVAN-ORDU-

=========================================

Kalp hastası çocuk paletli araçla hastaneye kaldırıldı

KASTAMONU'nun İnebolu İlçesi Örtülü Köyü'nde kalp hastası 1.5 yaşındaki Erol Gürçay, köy yolu karda ulaşıma kapanınca paletli araçla hastaneye kaldırıldı.

Örtülü Köyü Tozluyurt Mahallesi'nde oturan Erol Gürçay'ın ailesi, küçük çocuğun rahatsızlanması üzerine 112 Acil'den yardım istedi. UMKE ve AFAD ekipleri, köy yolunun karla kaplı olması nedeniyle paletli araçla yola çıktı. Eve ulaşan ekipler, Erol Gürçay'a ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Çocuk, daha sonra görevlilerin kucağında paletli araca bindirilerek İnebolu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan Erol Gürçay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

-Erol'un evde muayene edilemsi

-Erol'un görevilerin kucağında ambulansa götürümesi

-Hastaneye ulaştırılması

Haber: Gürkan YILMAZ-Barış İLYASOĞLU/KASTAMONU,

============================================

3 kişinin öldüğü otobüs kazası güvenlik kamerasında

BARTIN'da, önceki gün 3 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı otobüs kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Cumartesi gecesi meydana gelen kazada, Amasra ilçesinden Ankara'ya gitmek üzere yola çıkan 45 yaşındaki Hulusi Esen yönetimindeki 74 DB 666 plakalı yolcu otobüsü, Bartın girişindeki Karaçay mevkisinde kar ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Otobüs, istinat duvarına çarpıp karşı şeride geçerek devrildi. Sürücü Hulusi Esen, yolculardan Filiz Fırat olay yerinde, diğer yolcu 21 yaşındaki Nurbol Kushpan ise hastanede hayatını kaybetti. 1'i muavin 5 kişi de yaralandı. Kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde otobüsün kayarak istinat duvarına çarpması ve savrulup karşı şeride geçmesi yer aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------

-Kaza anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri

Dosya adı: brt_otobus_kaza_kamera

Haber: Ayhan ACAR/BARTIN,

======================================================

İlginç taş görenler 'uzay madenciliği'ne başladı

BİNGÖL'de bazı köylüler tarafından bulunan ve binlerce dolar karşılığında Türkiye ve yurt dışındaki gökbilimcilerin araştırmaları için satın alınan göktaşı parçaları sayesinde 'yeni bir meslek' doğdu. Gökbilimcilerin 'uzay madenciliği' dediği bu iş kapsamında Türkiye ve yurtdışından TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'ne (TUG) yüzlerce taş örneği gönderildi.

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi kampüsü içinde faaliyet gösteren ve Bakırlıtepe'de çok sayıda büyük çaplı teleskopla uzay gözlemi yapılan TUG'a, tüm Türkiye, hatta yurt dışından göktaşı olabileceği düşünülen kaya parçaları gönderiliyor. Çeşitli renk ve şekillerde, göktaşı olabileceği düşünülen kaya parçalarını araziden toplayan vatandaşlar için 'uzay madenciliği' tanımı getirildi.

BİNGÖL'DE BULUNANLAR İNCELENİYOR

TUG'dan Başuzman-Araştırmacı Doç.Dr. Hasan Esenoğlu, Bingöl'deki göktaşı parçalarının köylüler tarafından bulunup para karşılığı satılması sonrasında Türkiye genelinde göktaşı konusunda çok büyük merak uyandığını söyledi. Bingöl'de bulunan göktaşı parçalarının alımının tamamlandığını belirten Doç.Dr. Esenoğlu, "Bir kısmı İstanbul Teknik Üniversitesi'nce, bir kısmı da bu konudan haberdar olan ABD, Almanya, Rusya gibi ülkeler tarafından incelenmek üzere alındı. Tabi sadece işin bilimsel yönü, araştırma amaçlı alındı. Ayrıca müzeye de kaldırıldı" dedi.

YÜZLERCE TAŞ ÖRNEĞİ GETİRİLİYOR

Daha önce Çanakkale ve Bodrum'da da göktaşı bulunduğunu anlatan Doç.Dr. Esenoğlu, Bingöl'deki olay sonrasında kendilerine tüm Türkiye'den göktaşı olduğu düşünülen kaya parçalarının yüzlerce örneğinin getirildiğini kaydetti. Hemen her gün bu konuda hem birebir hem de fotoğrafların elektronik posta ile kendilerine iletildiğini kaydeden Doç.Dr. Esenoğlu, getirilen örneklerin incelendiğini, ama hiç göktaşına rastlanılmadığını dile getirdi.

"DÜŞTÜĞÜ YERİ TESPİT ETMEK ÇOK ZOR"

Doç.Dr. Hasan Esenoğlu, yılın belirli dönemlerdeki göktaşı yağmuru olaylarına da dikkati çekerek, insanların 'yıldız kayması' olarak bildiği bu gök olayı sırasında gökyüzünde görülen meteorun düştüğü yerin tespitinin de çok zor olduğunu söyledi. Doç.Dr. Esenoğlu, şöyle dedi:

"Meteoru gökyüzünde gören kişiler bulundukları alana yakın bir yere düştüğünü düşünüyor. Ancak bunu belirlemek çok zor, çünkü yüzlerce kilometrekare bir alana düşmüş olabiliyor. Yani gökyüzünde gördükten sonra düştüğü yeri tahmin edip gidip bulmak o kadar kolay değil."

METEORUN ÖZELLİKLERİ

Uzaydan gelen göktaşının yüzde 90'dan fazlasının demir içeren parçalar olduğunu dile getiren Doç. Esenoğlu, kendilerine getirilen çeşitli renk ve şekillerdeki taşlar üzerinde yaptıkları incelemelerde göktaşı olup olmadığını anlamak için ilk önce mıktanısla test ettiklerini anlattı. Doç.Dr. Esenoğlu, şöyle dedi: "Tabii ki dünyamız 3.6 milyar yaşında, o kadar uzun süre olduğu için de çok demir var, her yer demir. Dolayısıyla doğrudan doğruya 'uzaylı' demek de çok doğru değil. Birinci aşama mıktanısla çekilmesi. Göktaşları atmosferimize büyük hızla giriyor. Bu hızlı giriş, sürtünmeye dayalı yaklaşık 2 bin derece ve üzerinde bir fırınlama ortamı oluşturuyor. Dolayısıyla uzaydan gelen bu parça 2 bin derecelik fırından geçerken hem ilerliyor hem de öteleniyor. Dolayısıyla tornaya takılmış bir malzemenin çıkışı köşeli olmaz. Dış görünüş şekli, yanıklığı gelen taşların göktaşı olup olmadığını gösteriyor."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------

Tübitak gözlem evi dış pilan görüntüsü

Taşlardan detay görüntüler

Röp: Doç.Dr. Hasan Esenoğlu,

Görüntü Dökümü

---------------

ARŞİV- BİNGÖL

9 EKİM 2015

Köylülerin taş araması

Aramadan detaylar

Köylülerle röportaj

Güvenlik kamerasında taş düşme anı

Detaylar

9 KASIM 2015 - ARŞİV- BİNGÖL

-Göktaşı arayan vatandaşlardan görüntüler

- Mehmet Nezir Ergün'ün konuşması

-Genel ve detay görüntüler

10 ARALIK 2015 - ARŞİV- BİNGÖL

-İncelenen göktaşları

-Genel ve detay görüntüler

Haber: Mehmet ÇINAR- Kamera: Emrah GÜL/ ANTALYA

=============================

HDP'li Tan : Referandumda MHP'li seçmeni 'Evet'e razı etmek için gözaltına alınıyoruz

DİYARBAKIR Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Cumartesi günü gözaltına alınan ve adli kontrol ile serbest bırakılan HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, anket çalışmalarında MHP seçmeninin en az yarısının Referanduma hayır dediğini gösterdiğini belirtirek, HDP'lilerin gözaltına alınmasının MHP'li seçmeni "Evet"e razı etmek için yapıldığını söyledi.

Cumhuriyet Başsavcılığının 6-8 Ekim olayları soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrol ile serbest bırakılan HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, HDP'li vekillerin son dönemde gözaltına alınmalarını DHA muhabirine değerlendirdi. HDP'li Tan, gözaltına alınmaları ile ilgili iki strateji gördüğünü, birincisinin Referandum sürecinde herkes çalışırken HDP'yi kendi sorunlarıyla boğuşur vaziyette bırakmak olduğunu belirtirek, "Düşünsenize, her gün kendisini savunmak için mahkemeye giden biri nasıl referandum çalışması yapabilir? İkincisi de referanduma gidilirken Ak Parti-MHP ittifakı var. Ancak tüm anket çalışmaları MHP seçmeninin en az yarısının referanduma hayır dediğini gösteriyor. Bu gözaltılar görünen o ki MHP'li seçmeni 'evet'e razı etmek için yapılıyor"dedi.

HDP Diyarbakır Milletvekili Tan, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmadan kendisine yöneltilen suçlamaların terör propagandası yapmak olduğunu da belirterek, "Bana söylenen şeyler genellikle basın açıklamaları ya da Nevruz ile alakalı. KESK üyesi öğretmenlerin Diyarbakır'da grevi vardı. Ben de gittim, öğretmenlerin yaptığı greve destek verdim. Efendim KCK ve PKK da destek vermiş. Deniyor ki 'Siz de bu çağrıya uydunuz siz de PKK'lısınız'. Bir PKK'lının cenazesi gelmiş, ben de bu cenaze törenine katılmışım. 'Sen PKK'lısın'. Ben Diyarbakır milletvekiliyim. Bence hukuk uzunca zamandır ortada yok"diye konuştu.

HDP Milletvekillerine yönelik böyle bir sürecin başlatılmasının sürpriz olmadığını belirten HDP'li Altan Tan, bu sürecin ne kadar süreceği hakkında ise bir öngörüde bulunmanın mümkün olmadığını da söyledi.

Görüntü Dökümü:

-Altan Tan'ın konuşması

-Altan Tan'dan detaylar

Haber-Kamera: Ahmet ÜN/DİYARBAKIR,-

==============================================

Kocaeli'de 12 FETÖ şüphelisi adliyeye sevk edildi (2)

23 KİŞİ DAHA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kocaeli'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınanlar adliyeye sevk edilmeye devam ediyor. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyonu ile 1 emekli emniyet müdür yardımcısı, meslekten ihraç edilen 1 emniyet müdür yardımcısı, 12 komiser, komiser yardımcısı ve polis memuru, 1 muhtar, meslekten ihraç edilen 8 kamu çalışanı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından 23 kişi adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Adliyeye sevk edilmeleri

Haber-Kamera: İZMİT

=================================================

Plaka Tanıma Sistemi alarm verince otomobil arandı

İZMİT'te, Plaka Tanıma Sistemi'nin alarm vermesi nedeniyle otomobil durdurularak aranırken, aracın daha önceki kaydının düşülmemesi nedeniyle sisteme düştüğü tespit edildi.

İstanbul'dan hareket eden 34 LG 5488 plakalı otomobil TEM Otoyolu İzmit istikametine seyir halindeyken Plaka Tanıma Sistemi aranıyor alarmı verdi. Trafik ekiplerinin takibe aldığı otomobil TEM Otoyolu İzmit Batı gişelerinden çıktıktan sonra durduruldu. İçerisinde Mısır vatandaşı A.D. ile arkadaşı M.B'nin bulunduğu araç polis tarafından didik arandı. Daha önce bir suça karışan otomobilin kaydının sistemden düşülmediği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından 2 kişi araca binerek yollarına devam etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Polisin aracı araması

Araçtan görüntüler

Haber-Kamera: Faruk KIYAK/İZMİT(Kocaeli), -

==================================================

Palalı market soyguncusu

ANTALYA'da bir markete elindeki pala diye tabir edilen bıçakla giren soyguncu, kasadaki 1200 TL'yi alarak kaçtı. Soygun anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Kepez ilçesi Altınova Mahallesi üzerindeki bir süpermarkette dün saat 21.30'da meydana geldi. Süpermarket çalışanları kasayı topladığı sırada marketin giriş kapısı önüne gelen siyah giyimli, başında siyah bere bulunan bir kişi, müşteri gibi içeri girmek istedi. Çalışanların mesainin bittiğini söylemesi üzerine şüpheli bu kez çıkış kapısına gelerek zorla kapıyı açıp içeri girdi. Kasaya yönelen şüpheli beline sakladığı pala diye tabir edilen bıçağı çıkarıp çalışanları tehdit etti. Elindeki siyah torbayı kasiyere doğru fırlatan soyguncu, kasadaki paraları doldurmasını istedi. Kasada bulunan nakit 1200 TL'yi alan soyguncu, kaçarak kayıplara karıştı.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri markette inceleme başlattı. Çalışanların büyük panik yaşadığı soygun anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Polis eşkalini belirlediği soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------

Market çalışanlarının yaşadığı panik ve kaçışmaları

Elinde pala ile kasaya gelen siyah giyimli soygun zanlısı

Elindeki palayı çalışanlara savurması

Zanlının kasaya eğilip paraları alması

Haber : Alparslan ÇINAR/ANTALYA, -

==================================================

Firari cinayet hükümlüsü yakalandı

KAHRAMANMARAŞ'ta, bir kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaraladığı iddiasıyla Türkoğlu Açık Cezaevi'nde yatarken firar eden 50 yaşındaki Kadir Dağ, polisin düzenlediği operasyonda yakalandı.

Kadir Dağ, iddiaya göre 2008'de tartıştığı Muhammet O.'yu tabancayla öldürdü, babası İbrahim O.'yu da yaraladı. Olayın ardından tutuklanarak cezaevine konulan Kadir Dağ, yargılandığı mahkeme tarafından da 23 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. Dağ, kapalı cezaevinde cezasını çekerken nakledildiği Türkoğlu Açık Cezaevi'nden geçen yıl firar etti.

Kadir Dağ'ın yakalanması için ülke genelinde hakkında arama kararı çıkartıldı. Çalışmalar devam ederken Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, firarinin Kanuni Mahallesi'nde bir evde saklandığı ve Antalya'ya kaçmak için hazırlık yaptığı bilgisine ulaştı. Yapılan çalışmalar sonunda Kadir Dağ'ın kaldığı evi saptayan polis, düzenlediği operasyonla firariyi yakaladı. Üzerinden kimlik çıkmayan Dağ, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Aksu Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

--------------------

Kadir Dağ polisler arasında

Dağ'ın hastaneye götürülüşü

Dağ'ın hastaneden çıkışı

Dağ'ın araca bindirilmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

===========================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement