Dha Yurt Bülteni-6 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-6

Dha Yurt Bülteni-6

1)AMİRAL UÇA, KUMPASI DA BEYNİNDEKİ TÜMÖRÜ DE YENDİGÖLCÜK Donanma Komutanlığı'nda Deniz Kurmay Albay olarak görev yaparken, 'Balyoz' davasında tutuklanan, cezaevinde beyninde tümör çıkan, ağır ameliyat ve tedavi sürecine rağmen tahliye edilmeyen Levent Kerim Uça, hem hastalığını yendi, hem...

08.11.2016 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)AMİRAL UÇA, KUMPASI DA BEYNİNDEKİ TÜMÖRÜ DE YENDİ

GÖLCÜK Donanma Komutanlığı'nda Deniz Kurmay Albay olarak görev yaparken, 'Balyoz' davasında tutuklanan, cezaevinde beyninde tümör çıkan, ağır ameliyat ve tedavi sürecine rağmen tahliye edilmeyen Levent Kerim Uça, hem hastalığını yendi, hem de beraat edip terfi aldı. Tuğamiral Levent Kerim Uça, Marmaris Aksaz Deniz Üssü'nde Güney Görev Grup Komutanı olarak, aralarında fırkateyn, hücumbot ve denizaltıların da bulunduğu onlarca savaş gemisinin komutasına geçti. FETÖ/PDY'nin kumpas davalarından birisi olan 'Balyoz'un mağdurlarından biri de o zaman Deniz Kurmay Albay rütbesinde bulunan Levent Kerim Uça oldu. Geçmişte, Pakistan'da ateşelik yapan, bu ülkede yaşanan depremde Türk Silahlı Kuvvetleri adına halka hizmetlerde bulunan, Deniz Harp Okulu'nda Alay Komutanı yapılan Levent Kerim Uça, Gölcük Donanma Komutanlığı'ndaki belgeler gerekçe gösterilip 22 Ağustos 2011'de 'darbeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

TUTUKLANDIKTAN 4 AY SONRA BEYNİNDE TÜMÖR ÇIKTI

Cezaevine girdikten yaklaşık dört ay sonra başında ağrı, ağırlık ve uyuşma hisseden Levent Kerim Uça, birkaç kez cezaevinde revire gittikten sonra GATA'ya sevk edildi. Buradaki kontrol ve testlerde, başında yumurta büyüklüğünde tümör tespit edildi. Sakat kalma, kör olma riski bulunan Uça'nın beynindeki tümör, GATA'da 2 Şubat 2012'de 5 saat süren zorlu bir ameliyatla alındı. Hem ameliyat öncesinde hem de sonrasında zorlu tedavi sürecine rağmen Levent Kerim Uça için avukatlarının yaptığı tahliye talepleri kabul edilmedi.

Ameliyattan sonra 3 ay dinlenmesi gerektiği yönünde rapor verilen Levent Kerim Uça'nın bu gelişme üzerine yaptığı başvuru üzerine de tahliye edilmedi. Avukatlarının isteği üzerine Adli Tıp Kurumu'na gönderilen dosyası ise 7 gün içinde hazırlandı, ancak bu dosya mahkemeye 45 gün sonra ulaşabildi. Tüm tahliye girişimlerinin sonuçsuz kalması üzerine o süreçte hastaneden tekrar cezaevine götürülen Levent Kerim Uça'nın beynindeki sinir uçları, steril bir ortamda bulunmadığı için mikrop kaptı sinir uçları zarar görmeye başladı.

BALYOZDAN BERAAT ETTİ

Hastalıkla mücadele ettiği sırada Balyoz Davası'ndan 13 yıl 4 ay hapis cezası alan Levent Kerim Uça, 17- 25 Aralık sürecinden sonra, Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali yaşandığına yönelik kararı üzerine, yaklaşık 3 yıl cezaevinde tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi.

Yargıtay'ın haklarındaki kararı bozması üzerine yeniden yapılan yargılamada da beraat etti. Bu arada gerek cezaevindeki tedavisi sırasında gerekse de sonra felç olmamak için sürekli kan sulandırıcı ilaç alan malulen emekli edilmesi ihtimali gündeme gelen Levent Kerim Uça, tüm zorlukları aştı.

AMİRAL OLDU, GEMİLERİN KOMUTASINA GEÇTİ

Önce kumpas davasından beraat eden, ardından hastalığını yenen Levent Kerim Uça, 15 Temmuz darbe teşebbüsünde de FETÖ/PDY'nin TSK içerisindeki elemanlarına direndi. Bu anlarda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görev yapan Albay Levent Kerim Uça, darbe teşebbüsü sırasında FETÖ/PDY üyeleri tarafından Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele ile birlikte rehin alındı, 'TCG Yavuz' fırkateynine götürüldü. Darbenin başarısızlıkla sonuçlanmasından sonra Donanma Komutanı ile kurtarılan Levent Kerim Uça, YAŞ kararlarıyla amiralliğe terfi ettirilip Tuğamiral oldu.

Tuğamiral Levent Kerim Uça, yeni rütbesiyle Marmaris'teki Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda Güney Görev Grup Komutanı oldu. Tuğamiral Levent Kerim Uça, yeni görevinde aralarında, fırkateyn, hücumbot ve denizaltıların da bulunduğu onlarca savaş gemisinin komutasına geçti.

Taylan YILDIRIM/İZMİR, -

==================================================

ESKİ MİLLETVEKİLİ ARICI KALP KRİZİ GEÇİRDİ (2)

2)ABDURRAHMAN ARICI ANJİYO OLDU

Ak Parti eski Antalya Milletvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde anjiyo oldu. Prof. Dr. Ömer Bayezid, tarafından saat 10.15'te ameliyathaneye alınan Abdurrahman Arıcı'ya anjiyo yapıldı. Arıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Prof. Dr. Bayezid, "Hastamızı gözetim altında tutuyoruz. Cerrahi müdahale gerektiren bir durum yok. Gün boyu damar kalp yoğun bakım ünitesinde tutacağız. Akşam saatlerinde normal servise alınacak. Genel sağlık durumu iyi" dedi.

Arıcı'nın eşi Kadriye Arıcı ise şunları söyledi:

"Marmaris'te tatildeydik. Dün sabah saatlerinde göğsünde bir basınç ve sıkışma olduğunu söyledi. 2 yıl öncede üç damarına stent takıldığı için çok telaşlandık. Hemen özel bir hastaneye yetiştirildi. Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ'la temasa geçtik. Ambulans helikopterle dün saat 17.30 sıralarında ambulans helikopterlerle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi. Gerekli müdahale yapıldı ve şu an durumu iyi."

Görüntü Dökümü

---------------------------------

Röp: Kadriye Arıcı

Haber- Kamera: Erol AKKIR/ANTALYA,

=======================================================

3)YALOVA'DAKİ İNKILAP VAPURU'NUN SÖKÜMÜNE BAŞLANDI

YALOVA'da, 2009 yılında dönemin Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu tarafından satın alınan ancak, daha sonra tartışmalara neden olan İnkılap Vapuru'nun sökümüne başlandı. Yalova'da önceki dönemde Belediye Başkanlığı yapan Barbaros Binicioğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 25 bin dolara satın alarak Yalova'ya getirttiği 'İnkılap Vapuru'nun, sahile özel bir misyon kazandırılması amaçlandı. Görev değişimleri sonrası amacın dışına çıkıldığı gerekçesiyle tartışma yaratan vapur geçen süre içinde hurda yığınına dönünce bulunduğu alandan kaldırılması kararlaştırıldı.

Yalova Belediyesi'nin girişimiyle Makine Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından yapılan ihale sonrasında söküm işini alan firma yetkilileri geçtiğimiz günlerde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ziyaret ederek konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. İhaleyi kazanan firma bugün itibariyle söküm çalışmalarına başladı. Firma tarafından ilk olarak gemide bulunan yanıcı maddelerin söküm işlemi yapılıyor. Daha sonra da vapurun saclarını kesme işlemi gerçekleştirilecek. İnkılap Vapuru'nun söküm işleminin yaklaşık bir ay süreceği belirtildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-İnkılap Vapuru'nda söküm işlemleri görüntüsü

(SÜRE: 01.30) (BOYUT: 48 MB)

==========================================

4)YUNANİSTAN'IN GERİ GÖNDERDİĞİ 23 KAÇAK TEM'DE YAKALANDI

EDİRNE'de 23 Pakistan uyruklu kaçak TEM otobanı gişeler mevkiinde yakalandı. Kaçaklar, yasa dışı yollardan geçtikleri Yunanistan'da 15 gün kaldıktan sonra Yunan polisince sınırdan geri gönderildiklerini öne sürdü.

TEM otobanı Edirne gişeleri mevkiinde yol kenarında yürüyen kaçakları gören sürücüler, jandarma ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. TEM otobanında inceleme yapan jandarma ekipleri 8, polis ekipleri ise 16 Pakistan uyruklu kaçak yakaladı. Edirne Sultan 1'nci Murat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kaçaklar, Yunanistan'da 15 gün kaldıktan sonra polisin Türk sınırına geri gönderdiğini öne sürdü. Avrupa hayalleri sınırda son bulan kaçaklar otogara giderek İstanbul'a dönmek istediklerini söyledi.

Pakistanlı kaçaklar, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından işlemleri için Edirne Göç İdaresi'ne bağlı barınma merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Minibüsteki Pakistanlı kaçaklar

-Kaçaklardan detay

-Polis ve minibüs

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN/EDİRNE,-

=======================================================

5)BODRUM'DAN O PLANA ELEŞTİRİ

MUĞLA'nın Bodrum Kent Konseyi'nce yapılan olağanüstü genel kurulda toplantıya katılan 39 sivil toplum kuruluşu ile bazı siyasi partilerin üyeleri, ülke genelini ilgilendiren ve bazı bölgelerin sit derecelerini düşüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 'Doğal Sit Alanları Uygulama Öneri Planı'nı eleştirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve onaylanmak için ilgili kurumların bilgisine sunulan 'Doğal Sit Alanları Uygulama Öneri Planı'nın tartışmak için Bodrum Kent Konseyi tarafından ilçedeki sivil toplum kuruluşları üyeleri ile siyasi partilere çağrı yapıldı. Belediye meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 400 kişi, kurula katıldı. Herodot Kültür Merkezi'ndeki toplantıda, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uysal ile Dursun Göktepe de yer aldı. Toplantıda bakanlığın planında; bazı bölgelerin 1 ve 2'inci derece sit alanından 3 ve 4'üncü derece sit alanına dönüştürülmesi fikri tepki topladı. Kent konseyi yönetim kurulu üyesi Yaman Olgan ve Nuran Yüksel, toplantıyı yönetti.

"GÖKOVA'NIN KALBİNE HANÇER"

İlk olarak konuşan Mimarlar Odası Bodrum Şube Başkanı Cevat Kalfa, "Esas sorunlardan biri Gökova'yı bekleyen tehlike. Bu bölgede yapılan SİT irdelemesinde Türkiye'de ilk defa denizi de içine alan bir çalışma söz konusu. Bütün sahil ikinci derece SİT alanı oluyor. Bu plan bu haliyle onaylandıktan sonra bundan önce yapılan yüz binlik, yirmi beş binlik planlar da dahil binlik planlara kadar her şey değişmek ve taslak plana uygun hale getirilmek zorunda kalacak. Sonuç olarak bu alanlar hazine arazisi yani devletin. Bu değişim vatandaşa değil devletin bütçesine hizmet ediyor. Tüm Bodrum'a sesleniyorum; Bodrum halkının buna bir eylem dahilinde direnmesi gerekiyor. Bodrum halkını eylem yapmaya, sokağa çıkmaya çağırıyoruz. Gökova'nın kalbine hançer saplayacak bu plana dur demek zorundayız" dedi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ise plan hazırlanırken yerel yönetimden kimsenin bilgisine başvurulmadığını belirterek, "Dikkat çeken özelliklerden bir tanesi hazine ve orman arazisinin yapılaşmaya açılıyor olması. Yapılaşmaya açılmak istenen alanlarla RES yapılmak istenen alanlar birbiriyle çakışıyor. Bu harita RES'lerin yapılmasını kolaylaştıracak bir harita. Biz belediye olarak Bodrum'da yaşayan halkın arkasında olmadığı hiçbir oluşumun yanında olmayacağız" dedi.

Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Gündüz Nalbantoğlu ise kırmızı çizgilerinin aşılması halinde hukuk yoluna başvuracaklarını belirterek, "Bizim şimdiye kadar sahillerle ile ilgili yaptığımız araştırma ve bilgi birikimimiz var. Sahillerdeki birçok yerin sit derecelerinde ciddi değişme var biz bununla mücadele edeceğiz. Bizim de kırmızı çizgilerimiz var. Eğer bunlar aşılıyor ise biz de hukuki yolara başvuracağız" diye konuştu.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, bu konuda Büyükşehir Belediyesi'ndeki siyasi parti gurubunun alacağı kararların arkasında olacaklarını kaydetti. Halkın artık imar konusunda belediyelere güvenmediğini belirten AK Partili Macit Gündoğdu şunları söyledi:

"Biz her şeye karşıyız mantığının arkasında olamam, şahıs olarak söylüyorum bunu. Çünkü bilimsellikten uzak hiçbir çalışma bizim prensibimiz değildir. Kissebükü için yıllardır aynı şey söyleniyor. Bu duygu sömürüsünden başka bir şey değildir. Ancak bugün Bodrum'da yaşarken şunu da görüyoruz; belediyelerimize olan güvenimiz azalmıştır. Yeşil alanlarınız, deniz kenarlarınız bu imar planlarında belirtilmediyse, yoğunluklarını belirtilmediyse, kurt puslu havayı sever. Bu puslu havada yararlanacak olan rant sahipleridir."

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ise Bodrum'da imar planı yetkisinin yüzde 50'sinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda olduğunu ifade ederek, Ankara'dan gelen müteahhitlerin imar konusundaki taleplerini kolaylıkla halledebildiğine dikkati çekti. Akdam'da katı atık bertaraf tesisi yapımıyla ilgili AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ün ağaçlara sarılmasına atıfta bulunan Seymen, "AKP Muğla Milletvekili Nihat Bey, ağaçlara sarılmıştı; doğayı koruyoruz diye. İşte bak bütün doğayı açıyorsunuz. Hani yeşili koruyordunuz? Ben şimdi Nihat Beyi bekliyorum buraya. Şimdi yeni rant alanları açarak buradan para devşirme peşinde hükumetimiz. Maalesef kaynak kalmadı. Bodrum'u bunlara kurban etmeyeceğiz. Hep birlikte Bodrum'u korumak için mücadele edeceğiz" dedi.

"YAĞMA PLANININ ÖNÜ AÇILIYOR"

Mimarlar Odası Muğla Şube Başkanı Osman Köseoğlu ise oda olarak bilimsel verilere dayanan bir çalışma hazırladıklarını belirterek, bilgi kirliliğine dikkati çekti. Planı cinayet olarak nitelendiren Köseoğlu, "Kendimizi daha sonra bu planlara itiraz ederiz diye avutmayalım. Bundaki amaç bellidir. Buraları yapılaşmaya açmak istiyorlar. Yağma planının önü açılıyor. Muğla, Bodrum birlikte mücadele etmek zorunda. Küçük parsellerin üzerine yapım izni verilmiyor, bu bilgi doğru değil" diye konuştu.

Bodrum Kent Konseyi Başkanı ve Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ise toplantının sonunda DHA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 Kasım'da Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı olağan meclis toplantısına konsey ve Bodrumlu STK'larla katılıp, bakanlığa planın iptali yönünde görüş bildirilmesini isteyeceklerini vurguladı

Toplantıda 18 konuşmacı yer alırken, yaklaşık 2.5 saat sürdü. Oylamada AK Parti İlçe Başkanı Gündoğdu'nun ret oyu kullanmadığı görüldü. Ayrıca bu konuda yapılacak tüm çalışmaların ve eylem planlarının Bodrum Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerince yapılması için yetki verilmesi karşı oy çokluğuyla kabul edildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Toplantıdan genel detay görüntüler

Konuşmacılardan bölümler

Kent konseyi başkanı ile toplantı sonunda röp

Sit alanlarından genel detay görüntü

haber-Kamera: Yaşar ANTER/ BODRUM (Muğla), DHA)

=====================================================

6)16 YAŞINDAKİ HALİME SERADA İNTİHAR ETTİ

ANTALYA'da 16 yaşındaki Halime Taş, sera demirlerine bağladığı iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Serik İlçesi, Kozağacı Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde evden çıkan Halime Taş, evlerinin yakınındaki seraya gitti. Uzun süre eve dönmeyen kızını merak eden Fatma Taş, seraya bakmaya gitti. Kızının sera demirlerinde asılı cansız bedeniyle karşılaşan Fatma Taş, çığlık atmaya başladı. Annenin çığlığı üzerine gelen yakınları durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler tarafından bulunduğu yerden indirilen Halime Taş'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Halime Taş'ın cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Halime Taş'ın cenazesi, sonrasında toprağa verilmek üzere Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'ne gönderildi.

Halime Taş'ın 5 yıl önce anne- babası ve 5 kardeşiyla birlikte geldikleri Serik ilçesinde seralarda ortakçılık yaparak geçimini sağladıkları belirtildi.

Görüntü DÖkümü

---------------------------

Adli tıp morgu dış plan görüntü

Tabutun morgdan çıkartılması

Asansöre konması

Tabutun cenaze aracına konması

Cenaze aracının havalimanına gidişi

45// 1.25

HABER: Bülent TATOĞULLARI-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA-DHA)

========================================================

7)KAYSERİ'DE 12 BİN 260 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

KAYSERİ'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir kamyonette yapılan aramada 12 bin 260 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yol kontrolleri sırasında Ö.G.T.'nin kullandığı Kahramanmaraş plakalı kamyoneti durdurdu. Kamyonette yapılan aramada zulalanmış 12 bin 260 paket kaçak sigara bulundu. Kamyoneteve sigaralara el konulurken, gökzaltına alınan Ö.G.T. işlemlerin ardından adliyeye gönderildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Kaçak sigaradan gözaltına alınan şüpheliyi sağlık kontrolüne getirilmesi

-Detaylar

Haber-Kamera: Gökhan KURT/KAYSERİ, DHA)

1.29 DK 46 MB

=======================================================

8)BİR AYDA 8 KEZ KAMYONUNUN AKÜSÜ ÇALINDI

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde nakliye işi ile uğraşan Burhan Çakmak, bir ay içerisinde kamyonunun aküsü 8 kez çalınınca aracın kasasında yatmaya başladı. Burhan Çakmak aracında uyuduğu sırada aküsü yine çalınınca şaşırdı.

Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi Şehit Halil Kamış Caddesi üzerinde oturan nakliye işi ile uğraşan Burhan Çakmak evinin önüne park ettiği kamyonunun bir ayda 8 kez aküsünün çalındığını söyledi. Burhan Çakmak hırsızlığı engellemek için kamyonunun kasasında yatarken, aracın aküsü yine çalındı. Şikayette bulunması üzerine polisin gelerek incelemede bulunduğunu söyleyen Burhan Çakmak, hırsızların yakalanmasını istedi. Aracında nöbet tuttuğunu belirten Burhan Çakmak, "Artık evde yatamıyorum. Araçta nöbet tutuyorum, kasada yatıyorum. Geceleri donuyorum. Ben burada yatarken nasıl çalıyorlar, nasıl uyanamıyorum anlamıyorum. Gece 03.00, 04.00'e kadar bekliyorum. Birşey olmuyor, uykum geliyor uykuya dalıyorum aküyü çalıyorlar. Bu işe aklım bir türlü almıyor" dedi.

Her seferinde yeni bir akü satın alan Burhan Çakmak, "Artık nöbete alıştık. Eskiden kasaya çekyat koymuştum. Çekyatta yatıyordum ama her gün indir bindir zor olduğu için çekyatı çıkardım. Kış geldi ne yapacağım bilmiyorum. Bu hırsızın bulunmasını istiyorum" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

------------------------

Burhan Çakmak ile röp.

Kamyondan görüntü

Kamyonun kasasında yattığı yeri göstermesi

(Haber-Kamera Haluk TURGUT -GEBZE(Kocaeli),

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-6 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement