Dha Yurt Bülteni-7 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-7

Dha Yurt Bülteni-7

1)ŞEHİT ER HÜSEYİN KOROÇ, ŞANLIURFA'DA TOPRAĞA VERİLDİHATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde nöbet tutarken Suriye tarafından keskin nişancı ateşiyle şehit olan piyade er 21 yaşındaki Hüseyin Koroç'un cenazesi, memleketi Şanlıurfa'da düzenlenen törenle toprağa verildi.

23.03.2017 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1)ŞEHİT ER HÜSEYİN KOROÇ, ŞANLIURFA'DA TOPRAĞA VERİLDİ

HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde nöbet tutarken Suriye tarafından keskin nişancı ateşiyle şehit olan piyade er 21 yaşındaki Hüseyin Koroç'un cenazesi, memleketi Şanlıurfa'da düzenlenen törenle toprağa verildi. Şehidin ailesi, törene asker parkası giyerek katıldı. Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde bulunan Bükülmez Jandarma Karakolu'nda görevli piyade er Hüseyin Koroç, dün sınır hattında nöbet tutarken Suriye'nin terör örgütü PYD kontrolündeki Afrin bölgesinden açılan ateşle şehit oldu. Şehit piyade er Koroç'un cenazesi, sabah saatlerinde Hayati Harrani Mahallesi'ndeki baba evine götürülerek helallik alındı. Şehit Koroç'un yakınları, burada Arapça ağıtlar yakıp terör örgütü PKK'ya lanet okudu. Şehit için daha sonra öğle vakti Eyyüp Peygamber Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AİLESİ ASKER PARKASI GİYDİ

Cenaze törenine şehidin babası Ahmet, annesi Fatma Koroç ve kardeşleri asker parkası giyerek katıldı. Törende oğlunun Türk bayrağıyla örtülü tabutuna kapanan Ahmet ve Fatma Koroç çifti, uzun süre gözyaşı döktü. 5 kardeşin en büyüğü ve 6 aylık asker olduğu belirtilen şehit piyade er Hüseyin Koroç'un cenazesi, İl Müftüsü İhsan Açık tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Yeni Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Görüntü Dökümü

------------------------------------

Eyyüp Peygamber camisi

Şehidin naşının getirilmesi

Baba ve kardeşlerinin cenazenin başında beklemesi

Camideki kalabalık

Bakan Çelik'in cenaze törenine katılması

Bakan Çelik'in aileye başsağlığı dilemesi

Vatandaşların slogan atması

Yaşlı bir kadının tabutu öpmesi

Cenaze namazının kılınması

Cenazenin omuzlarda taşınması

Cenazenin araca konulması

Baba Ahmet Koroç'un konuşması

Cenaze aracının camiden ayrılması

Vatandaşların cenaze aracının arkasında yürümesi

Genel ve detay görüntüler

Haber: Ali LEYLAK-Kamera: Ömer PINAR-Ömer ŞULUL-ŞANLIURFA-DHA)

GÖRÜNTÜ BOYUTU: 352 MB

======================================================

2)BAKAN ARSLAN: ABD VE İNGİLTERE'NİN KARARINI ICAO'YA TAŞIYACAĞIZ

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ABD ve İngiltere'nin elektronik cihaz yasağı kararı ile ilgili, misilleme gibi bir durum söz konusu olmayacağını belirterek, "Terör her yerde terördür. Bir havalimanını terörle mücadelede ayrı tutup, bir başka havalimanını ayrı tutmak doğru değildir. İşte o zamanda haklı olarak insanların aklına başka şeyler geliyor. Umuyoruz ve diliyoruz ki bu işin başka amaçlarla düşünülen bir arka planı yoktur. Kararı ICAO'ya taşıyacağız" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, çeşitli programlara katılmak üzere sabah saatlerinde havayolu ile Sivas'a geldi. İlk olarak AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kentteki bir otelde düzenlenen 'Kadınlar Soruyor' programına katılan Bakan Arslan ve Yılmaz daha sonra Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi (TÜDEMSAŞ) fabrikasında gerçekleştirilen 'Yeni Nesil Milli Yük Vagonu'nun tanıtım törenine katıldı.

"DİPLOMATİK SEVİYEDE GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR"

Tören sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Arslan, ABD ve İngiltere'nin İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başlattığı elektronik cihaz yasağı kararı ile ilgili, şunları söyledi:

"Bize ifade edilen özellikle güvelik nedeniyle ülkemizin dışından ülkemize gelip, ülkemiz üzerinden ABD ve İngiltere'ye giden yolcularla ilgili böyle bir güvenlik tedbirinin alındığı yönünde. En azından bu ifadeyi doğru kabul edip, bu ifade üzerinden ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü) kuralları gereği alınması gereken bütün tedbirlerdi almış durumdayız. Hatta onun üzerinde tedbirler almış durumdayız. Çünkü bulunduğumuz coğrafyada bizim bütün tedbirleri almak gibi bir zorunluğumuz ve gereklilik var. ve yine muhataplarımıza söylediğimiz şu, teknik ekipler bir araya gelsinler, çalışsınlar ve alınabilecek her ne tedbir varsa biz o tedbirleri almak istiyoruz, almaya hazırız. Bunu hem teknik olarak görüşmelerde ifade ediyoruz hem muhataplarımızla da konuşuyoruz. Muhataplarımıza yazdığımız mektuplarımızda da özellikle terörün sadece Türkiye'de değil, terörün dünyanın her yerinde terör olduğu, teröristin dünyanın her yerinde terörist olduğu, bunun mücadelesinin dünyanın her yerinde eş zamanlı ve birlikte yapılması gerektiği, bunu özellikle ortaya koyuyoruz. Yoksa Atatürk Havalimanı'ndan uçan terörist zarar verir, bir başka havalimanından uçan zarar vermez diye ayrım yaparsanız işte o zaman insanların aklına haklı olarak başka şeyler geliyor. Tekrar söylüyorum. Öyle olmadığını düşünüyor ve kabul ediyoruz. Ama bu demek değildir ki, bu kabul üzerine duracağız, kararları seyredeceğiz. Hayır, kararlarla ilgili gerekli mücadeleyi, gerekli görüşmeyi yapacağız ve dünyanın bir numaralı otoritesi ICAO'dur. Bizde Türkiye olarak ICAO'nın konsey üyesiyiz. Bunu oraya da taşıyarak orada da gerekli mücadeleyi yapacağız. Eğer terörden korkuyorsanız, nereden gelirse gelsin korkmanız ve ona göre tedbir almanız gerekir. Yoksa tedbiri sadece belli yerlerde alırsanız ve Türkiye gibi bir ülkede de Atatürk Havalimanı'nda almaya kalkarsanız bunun ne kadar eksik ne kadar yanlış bir karar olduğunu biz ifade ediyoruz. Bundan sonrada ifade etmeye devam edeceğiz. ve gerekli girişimlerimizi, muhataplarımızla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Teknik olarak biz gerekli girişimler bulunuyoruz. Dış İşleri bakanlığımız diplomatik seviyede gerekli çalışmaları yapıyor. İnşallah kısa sürede bu konuda bir düzenleme, bir düzeltme yapmalarını bekliyoruz."

"UMUYORUZ Kİ BU İŞİN ARKA PLANI YOKTUR"

Terörle mücadelenin her havalimanında yapılmadığı için insanların aklında bu işin bir arka planı olduğuna dair fikir oluştuğunu belirten Bakan Arslan şöyle devam etti: "Dış İşleri Bakanımız zaten ABD'de. Bakanımızla da biz koordine halindeyiz. Dolayısıyla diplomatik seviyede bakanımız ve ekibiyle birilikte çalışıyoruz. Teknik ekip olarak da sivil havacılık genel müdürlüğümüzün teknik sorumluluğundadır. Onlar da kendi muhataplarıyla teknik olarak çalışıyorlar. ve söylediğimiz şu, dünde yine bakanlıkta biz bütün arkadaşlarımızla toplantı yaptık. Bu konuda biz yapılabilecek her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Açıkçası kimsenin şunu demeye hakkı da yok, lüksü de yok. 'Efendim Türkiye'de şu eksik' Hayır, Türkiye'de hiçbir eksik yok. ICAO kuralları gereği yapılması gerekenlerin üzerinde şeyleri yapıyoruz. Tekrar söyleyeyim, en önemli şey budur. Evet terör her yerde terördür. Her türlü teröristle ilgili mücadeleyi dünyanın topyekün yapması gerekir. Dolayısıyla bir hava limanını terörle mücadelede ayrı tutup, bir başka hava limanını ayrı tutmakta doğru değildir. İşte o zamanda haklı olarak insanların aklına başka şeyler veya bir arka plan geliyor. Umuyoruz ve diliyoruz ki bu işin başka amaçlarla düşünülen bir arka planı yoktur."

"MİSİLLEME DİYE BİR ŞEY YOK"

Bakan Arslan, yasakla ilgili bir sonuç alınmazsa karşılık verilmesinin söz konusu olup olmayacağının sorulması üzerine ise şunları söyledi:

"Misilleme diye bir şey yok efendim. Biz ticaretimizi büyütmeye, misafirlerimizi ağırlamaya ve özellikle havayolu sektörüyle taşıdığımız yolcuların konforunu düşünerek hareket ediyoruz. Yoksa biri yanlış yapı bende yanlış yapayım. Biz o zaman ona yanlış yapmıyoruz ki, biz o yanlışı kendi taşıdığımız yolcuya yapmış oluruz. Bir başkasına yanlış yapıyorsun deyip aynı yanlışa düşmemiz mümkün değil. Bizim istediğimiz, biz doğru olanı yapıyoruz sizde doğru olanı yapın demektir bu konuda."

Bu yasağın Türkiye'nin konumuna zarar verip vermeyeceğinin sorulması üzerine de Bakan Arslan, "Türkiye'nin konumuna zarar vermesi değil. Yolcularımıza çok konforlu bir hizmet sunuyoruz. ve yolcularımızın hizmet konforunun düşeceği bir gerçektir. Biz bu konuda tedbir almaya çalışıyoruz" dedi.

"YASAK, TÜRK TURİZMİNİ ETKİLEMEZ"

Bakan Arslan, söz konusu yasak nedeniyle business yolcuların başka havayolu şirketlerine kaydırılacağı iddiası ve bu yasağın Türk turizmini nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine de şunları söyledi:

"Bu yasak Türk turizmini etkilemez. Çünkü turistik yolucunun gelme amacı farklı, gayesi farklı ve yöntemi farklı. Ama özellikle business yolcuları etkilemesi konusuna gelince de, emin olun ki THY hizmet standartları o kadar yüksek bir hizmet sunuyor ki biz dünyanın her yerinde bunu görüyoruz ve o takdiri biz gittiğimiz her yerde alıyoruz. THY bu anlamda takdir ediliyor, tebrik ediliyor. Emin olun ki aradaki fark bence yeterli. İnsanlar yine THY'yi tercih edeceklerdir. Çünkü çok üst düzeyde bir hizmet sunumu var. Eminim ki bu fazla etkilemeyecektir."

"YÖK, GEREĞİNİ YERİNE GETİRİR"

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ise, Milliyet gazetesinin manşetinde yer alan naylon tez haberiyle ilgili kendisine yöneltilen soruya şu şekilde cevap verdi: "YÖK her iddiayı ciddi olarak inceler ve gereğini yerine getirir. Gerek temel eğitimde, gerek orta öğretimde, gerekse yüksek öğretimde ülkemizin önceliği kaliteyi artırmaktır. Eğer böyle bir işlem yapılıyorsa, yapan kimse kendisine kötülük ediyor. Başkasına değil. Dolayısıyla da sahte, yanlış, başkasının emeği üzerinden belli bir derece almak öncelikle o kişiye en büyük zarardır. YÖK üzerine düşeni yapar."

Görüntü Dökümü:

------------------

-Bakanların gelişi

-Kadınlar Soruyar programına katılmaları

-Milli yük vagonu lansmanı

-Bakan Arslan ve Yılmaz'ın konuşmaları

-Bakan Arslan'ın ABD ve İngiltere kararı ile ilgili soruları yanıtlaması

-Bakan Yılmaz'ın naylon tez sorusun cevabı

-Detaylar

Haber-Kamera: Gökhan CEYLAN-Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS,

================================================*

3)BAKAN ZEYBEKCİ, MAKAM OTOMOBİLİNİ DEĞİŞTİRDİ

EKONOMİ Bakanı ve AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci, son günlerde Türkiye'nin sorun yaşadığı Almanya'da üretilen Mercedes marka makam otomobilini, Japon Lexus marka otomobille değiştirdi. Zeybekçi, değişikliğin protesto amaçlı olmadığını söyledi.

Almanya- Türkiye arasında yaşanan sorunlar, bu ülkede yayın yapan Bild Gazetesi'nin kendisi hakkında kişilik haklarını ihlal edici ağır ifadeler kullanmasının ardından, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kullandığı Alman malı Mercedes marka makam otomobilini değiştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın (cuma) gerçekleştireceği Denizli ziyareti öncesi iki günden bu yana Denizli'de bulunan Zeybekci'nin, Mercedes marka makam otomobili yerine Japonya'da üretilen Lexus marka makam otomobilini kullanması dikkat çekti. Zeybekci'nin hareketi, son gelişmeler nedeniyle bir tavır olarak değerlendirildi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise makam otomobilini değiştirmesinin protesto ya da karşı hareket amacı taşımadığını söyledi. Zeybekci, makam otomobilinin değiştirmesinin nedenini soran basın mensuplarına, "Bir bakan olarak bütün seyahatlerimizde yerli otomobil demiyorum, Türkiye'de üretilmiş otomobilleri kullanabilmeyi çok isterdim. Ama maalesef çok aşırı seyahat eden birisiyim. Aşırı seyahat ve hızlı seyahat mecburiyetimiz oluyor. Bu performansı gösterebilecek araçlar konusunda seçme aralığımız daralıyor. Dolayısıyla illa ki Alman arabası kullanmak ya da kullanmamak gibi tercihim olmadı. Gönlümden geçeni söyledim sadece. Türkiye'de işçilerimizin emekleriyle fabrikalarımızda üretilmiş araçları kullanabilmeyi isterdim. Böyle bir protesto veya karşı hareket şeklinde yaptığımız bir hareket değildir. Tercihimiz o oldu. Diğer araçlarımızla ilgili de aynı şekilde farklı alternatifleri de değerlendirmek istiyoruz. Bu şekildeki tercihimizi ekibimizdeki diğer araçlara doğru genişleterek devam etmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Görüntü Dökümü

-----------------------

Bakan Zeybekci'nin yeni makam otomobilinden görüntü

Zeybekci'nin yeni makam otomobiline binmesi

Zeybekci'nin açıklaması

Haber: Ramazan ÇETİN- Kamera: Deniz TOKAT/ DENİZLİ,

===================================================

4)SABAH YÜRÜYÜŞÜNDE DÜŞÜP ÖLDÜ

ANTALYA'da bir süre önce anjiyo olan 79 yaşındaki İsmail Özcan, sabah yürüyüşü yaptığı sırada fenalaşarak kaldırıma düştü. Başını çarpan Özcan, yaşamını yitirdi.

Olay, saat 07.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Etiler Mahallesi 847 Sokak'ta bulunan Vali Saim Çotur İlkokulu yanında meydana geldi. Bir süre önce anjiyo olan işçi emeklisi 3 çocuk babası İsmail Özcan, sabah yürüyüşü yaptığı sırada fenalaştı. Düşüp başını kaldırıma çarpan Özcan'ı yerde hareketsiz halde görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Özcan'ın öldüğünü belirledi. Haberi alıp olay yerine koşan yakınları sinir krizi geçirdi. İsmail Özcan'ın cansız bedeni ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Görüntü DÖkümü

----------------

-İsmail Özcan'ın yerde yatması

-Polisin inceleme yapması

-Yakınlarının gözyaşı dökmesi

-İsmail Özcan'ın opak fotoğrafı

34 MB 1 DK 8 SN/

Haber: Kamera: Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,

======================================================

5)OTOMOBİLİN YAYALARA ÇARPMASI GÜVENLİK KAMERASINDA

ZONGULDAK'ta yol kenarında yürürken çarptığı 80 yaşındaki Recep Tuzcu'nun ölümüne, 16 yaşındaki Mertcan İncegeniş'in yaralanmasına yol açarak kaçan otomobil sürücü Ekrem A. yakalandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Dün akşam saatlerinde Bülent Ecevit Caddesi'nde meydana gelen kazada, kent merkezine giden Ekrem A.'nın kullandığı 67 LJ 572 plakalı otomobil, yol kenarında yürüyen Recep Tuzcu ve Merctan İncegeniş'e çarptı. Tuzcu, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. İncegeniş'in tedavisi ise devam ediyor.Kazanın ardından aracını bırakarak kaçan sürücü Ekrem A., sabah polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Ekrem A., sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntü Dökümü:

------------------

-Kaza anı güvenlik kamerası

Süre: (57 sn) Boyut: (44 MB)

Haber: Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK,

=================================================

6)ESKİ BAŞKAN TAVUK ÇİFTLİĞİ KURUP YUMURTA SATIYOR

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde 2004-2009 yılları arasında AK Parti'den Belediye Başkanlığı yapan Musa Mutlu, siyasetin kendisini ekonomik yönden büyük zarara uğrattığını söyleyerek geçimini sağlamak için yumurta üreticisi oldu.

Eski Başkan Mutlu, 3 yıl önce kendi narenciye bahçesi içerisine 3 dönüm arazi üzerine tavuk çiftliği kurarak, yumurta satmaya başladı. Siyaset yaparken büyük ekonomik kayıpları olduğunu belirten Mutlu, "Emekli maaşıyla geçinmek artık zor oldu. Bende oğlum ile birlikte tavuk çiftliği kurmaya karar verdim ve yumurtasını satarak geçimimizi sağlamak istedik. Şuanda Erdemli'de 3 dönüm arazi üzerinde tavuk çiftliği kurdum. 350 yumurta tavuğu besliyorum. Tavukların yumurtladığı yumurtaları toplayıp, sipariş üzerine yumurtaları satarak geçimimizi sağlıyoruz"dedi.

Yumurta tek olduğu zaman ucuz gibi gözükse de toplu halde satıldığında iyi geliri olduğunu belirten Mutlu, "Günde 200-250 adet yumurta topluyoruz. Ayda 3-4 bin TL gelir elde ediyoruz. Siyasetçinin en önemli özelliği gelirinin iyi olmasıdır. Yumurtacılık bize iyi bir gelir kapısı oldu" diye konuştu.

Görüntü Dökümü:

------------------

-Musa Mutlu Tavuklara yem verirken

-Musa Mutlu tavuklar ile ilgilenirken

-Musa Mutlu yumurta toplarken

-Tavukların görüntüsü

-Yumurta görüntüsü

-Musa Mutlu ile röprotaj

(Boyut: 108 MB Süre 3.23 dakika)

Haber-Kamera: Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin),

====================================================

7)KURSİYER KUAFÖRLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

YOZGAT'ın Sorgun Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü ile İş-Kur İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa açtıkları 'Saça Geçici Şekil Verme' kursuna katılan 25 kursiyer, jüri üyeleri önünde hünerlerini sergilediler. 1,5 saat içerisinde en güzel saç modeli yapmak için ter döken kursiyerler, yaptıkları birbirinden ilginç saç modelleriyle kıyasıya yarıştılar. Yarışma sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Sorgun HEM Müdürlüğü ile İş-Kur İl Müdürlüğü'nün 3,5 ay öncesinde açtıkları 'Saça Geçici Şekil Verme' kursu tamamlandı. Açılan kursun, kuaförlük kursunun bir modeli olduğunu belirten usta öğretici Fatma Eymir, "Bu kursumuz, saça geçici şekil verme kursuydu. Kursu boyunca sağlıklı beslenme, saça nasıl şekil verilir, nasıl hijyen olunur, nasıl temizlik yapılır, saçımızı nasıl yıkarız gibi konularda ders gördü arkadaşlar. Bir nefi kalifiye eleman olma noktasına geldiler. Buradan alacakları sertifikalarla kendi işlerini kurabilecekler. Kursumuzun son haftasına gelirken, artık emeklerini toplama zamanı geldi. Bugün burada en güzel görsel saçı, topuz alanında, örgü alanında kim yapacak diye bir yarışma düzenlendik. Emeklerimizin sonucu görelim diye. Dereceyi girenlere çeşitli hediyeler vereceğiz"dedi.

Kursiyer Hicran Uslu ise, 3 aydır katıldığı kursta kendi saçlarını nasıl daha güzel bakım yapacağını öğrendiklerini belirterek, "Nasıl sağlıklı besleneceğimizi, dolaşım sistemini, yani lisede ortaokulda gördüğümüz dersleri özet olarak burada tekrar gördük. Sonra uygulamaya geçtik. Uygulamada da saç şekillendirme kursu olduğu için fönden, maşadan, saç topuzundan, gelin saçından, türban yapımından bütün saç yapımını öğrendik" dedi.

Görüntü Dökümü

---------------------

Bayanların saç yarışmasından görüntü

Detay görüntüler

Salondan görüntü

Usta öğretici Fatma Eymir'in konuşması

Kursiye Hicran Uslu'nun konuşması

Detay görüntüler

Halit YILMAZ SORGUN/YOZGAT, (DHA

=================================================

8)MARKETTEN 15 BİN TL'LİK SİGARA VE İÇKİ ÇALINDI

ANTALYA'da sabaha karşı marketin ön kapısını kıran hırsızlar, güvenlik kameralarını etkisiz hale getirdikten sonra 15 bin liralık içki ve sigara çaldı.

Polisi harekete geçiren hırsızlık olayı saat 04.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Meltem Mahallesi Arpet Sitesi altında bulunan markette yaşandı. Markete gelen hırsızlar, getirdikleri aletlerle ön cephedeki kapıyı kırıp içeri girdi. İçkilerin bulunduğu reyondan çok sayıda içki ile sigara çalan hırsızlar, güvenlik kameralarını da etkisiz hale getirdi.

Sabah iş yerine geldiğinde soygunu fark eden market sahibi Oğuzhan Ünal, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, hırsız ya da hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. 15 bin lira değerinde içki ve sigara çalındığı söyleyen Oğuzhan Ünal, "Hırsızlar kapıyı zorlayarak açmış. Önce güvenlik kamerasını devreden çıkardıktan sonra olayı gerçekleştirmişler. İnşallah bir an önce hırsızlar bulunur" diye konuştu.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Marketin dışarıdan görüntüsü

-Zorla açılan kapıdan görüntü

-Güvenlik kamerasından detay

-Market sahibi Oğuzhan Ünal ile röp

-Detaylar

107 MB 57 SN/

Haber Kamera Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-7 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement