Dha Yurt Bülteni-8 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni-8

Dha Yurt Bülteni-8

Tunceli-Ovacık yolunda kontrol noktasına saldırı girişimi kameradaTUNCELİ-Ovacık Karayolu'nda Salı günü polis noktasında durdurulan bir araçtan inerek polis noktasına el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenleyen 1 kişi kaçmak isterken polis tarafnıdan vurularak etkisiz hale getirilmişti.

08.12.2016 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli- Ovacık yolunda kontrol noktasına saldırı girişimi kamerada

TUNCELİ-Ovacık Karayolu'nda Salı günü polis noktasında durdurulan bir araçtan inerek polis noktasına el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenleyen 1 kişi kaçmak isterken polis tarafnıdan vurularak etkisiz hale getirilmişti. Saldırıda 1 polisin hafif yaralanmış ve araçta bulunan 3 kişi gözaltına alınmıştı. Saldırı girişimi güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Saldırı girişimi

-Polislerin el yapımı patlayıcı atmak isteyen kişinin etkisiz hale getirilmesi

-detaylar

Haber: TUNCELİ

============================================

İnşaatta boşluğa düşen işçi yaralandı

KARABÜK'te, inşaat işçisi 19 yaşındaki Ahmet Kurt, tek katlı inşaat halindeki iş yerinde zımpara çalışması yaparken boşluktan bodruma düşerek ağır yaralandı.

Soğuksu Mahallesi'ndeki iş yeri inşaatında çalışan Ahmet Kurt, duvarda zımpara çalışması yaparken zemin kattaki boşluktan bodruma düştü. Yaklaşık 2.5 metre yükseklikten beton zemine kafa üstü düşerek ağır yaralanan Ahmet Kurt'a, gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Kurt'un duran kalbi, yaklaşık 20 dakika kalp masajı ve elektro şok uygulanarak çalıştırıldı. Sedye üzerinde ambulansa taşınan Kurt'un, hastaneye kaldırılırken duran kalbi müdahale ile ikinci kez çalıştırıldı. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk tedavisi yapılan Kurt, buradan özel hastaneye sevk edildi. Kurt'un hayati tehlikesi devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Olay yeri

-Polisin incelemeleri

Haber-Kamera: Bülent DİKTEPE/KARABÜK,

==============================

Buz pisti inşaatı çatısında yaralanan işçiyi itfaiye ekipleri indirdi

KÜTAHYA'nın Tavşanlı İlçesi'nde çalıştığı buz pisti inşaatının 2'nci kat çatısından ayağının kayması sonucunda yanındaki 1'inci kat çatısına düşen 21 yaşındaki Murat Kibici yaralandı. Kibici, itfaiye ekipleri tarafından indirildikten sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay öğle saatlerinde Tavşanlı Belediyesi tarafından Ada Mahallesi'nde yapımı devam eden 2 katlı buz pisti inşaatında meydana geldi. Çatı kaplama işinde çalışan Murat Kibici, ayağının kayması sonucunda ikinci kat çatısından birinci kat çatısına düştü. Yaklaşık 3 metre yükseklikten düşüp yaralanan Kibici'yi çatıdan Tavşanlı Belediyesi İtfaiye ekipleri araç merdiveniyle aşağıya indirdi. Murat Kibici, ambulansa Tavşanlı Doç.Dr. Mustafa Kalemli Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI(Kütahya), -

====================================

Kalp krizinden ölen özel harekat polisi toprağa verildi

ANKARA'da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden özel harekat polisi 46 yaşındaki Erhan Karabulut'un cenazesi, memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda görevli evli ve 2 çocuk babası özel harekat polisi Erhan Karabulut başkentteki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Karabulut'un cenazesi toprağa verilmek için memleketi Sivas'a getirildi.

Ulu Camiinde öğle namazına mütakiben kılınan cenaze namazına Sivas Valisi Davut Gül, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Karabulut'un oğulları 19 yaşındaki Celal ve 9 yaşındaki Umut Karabulut, kardeşleri Erdal ve Serdal Karabulut, kurum müdürleri, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Karabulut, Yukarı Tekke Sıra Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Görüntü Dökümü:

-Cami avlusundan görüntü

-Oğullarının görnütüsü

-Cenazeye katılanlar

-Namazın kılınması ve omuzlarda uğurlanışı

-Fotoğraf

Haber-Kamera: Gökhan CEYLAN-Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS,

================================

AFAD ve UMKE'den gerçeği aratmayan tatbikat

ERZİNCAN'daki Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi'nde AFAD, UMKE ve 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı tatbikat gerçeği aratmadı. Senaryo gereği telesiyejde mahsur kalan ve bir kayakçının telesiyejden atlaması sonucu yaralanmasının ardından, kurtarma ekiplerinin yaptığı tatbikat göz doldurdu.

Munzur Dağı'nın deniz seviyesinden 2 bin 970 metre yüksekliğinde yer alan Ergan Dağı Kayak Merkezinde düzenlenen tatbikat ilgi çekti. Erzincan Valiliği koordinasyonundaki tatbikata, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Jandarma ve 112 Sağlık personelinden oluşan 25 kişilik ekip katıldı. Kayak Merkezi'nin ilk istasyonunda yapılan tatbikatta, senaryo gereği mekanik arıza sonucu telesiyejin durması nedeniyle vatandaşlar mahsur kaldı. Bir kişinin panik içerisinde atlayarak yaralanması ardından, Jandarma, AFAD, UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri harekete geçti.

Tatbikatta, senaryo uyarınca telesiyejden atlayan yaralıya ilk müdahale UMKE ekipleri tarafından yapıldı. Yaralının sedye ile ambulansa taşınması ardından, telesiyejde mahsur kalan ve yardım isteyenler için AFAD ekipleri telesiyejlerin direklerine çıkarak mahsur kalanları kurtarmak için harekete geçti. Kurtarma ekipleri halatlar vasıtası mahsur kalanlara ulaştı ve yine halatlar vasıtası ile onları indirdi. Kayak sezonun başlamak üzere olduğunu söyleyen Vali Ali Arslantaş, şöyle dedi: "Kayak sezonu başladığında mekanik arızalardan dolayı telesiyej sistemimizde kalabilecek vatandaşlarımızın ne şekilde kurtarılabileceğine yönelik olarak AFAD, UMKE ve Jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenledikleri bir tatbikatı izledik. Başarılı bir tatbikat oldu. Gerçeğini aratmadı. Arzu ettiğimiz hiçbir vatandaşımızın bu pozisyonu yaşamaması. Fakat mekanik arızadan dolayı meydana gelebilecek bu şekilde ve benzeri olayların vatandaşlarımızın zarar görmeden atlatabilmesi adına bizde idare olarak hazırlıklı olmak adına bu tatbikatı düzenledik."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Mahsur kalanlar

Genel görüntüler

Senaryo gereği atlayarak yaralanan kişiye sağlık ekiplerinin müdahalesi

Jandarma, umke ve afad ekiplerinin olay yerine intikali

Yaralıya müdahale

Yaralının taşınması

Mahsur kalanların kurtarılması

Genel görüntüler

Vali Ali Arslantaş ile röp

Haber-Kamera : Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN,

==========================================

Kayseri'de yerel gazete toplatma kararı tartışma çıkardı

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kayseri'de yerel Deniz Postası gazetesinin Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin ortağı olduğu şirketle ilgili haberi nedeniyle toplatıldığını belirterek, "Kabul edilecek bir iş değil. Bu sadece, sıkıyönetim anlayışıdır" dedi.

Kayseri'de günlük yayımlanan Deniz Postasi gazetesinin bugünkü nüshası yapı malzemeleri üreten bir şirketin zehirli atıkları doğaya gömdüğüne ilişkin 'Bakan böyle yaparsa' manşet haberi nedeniyle toplatıldı. Gazete yetkilileri, bastıkları gazetenin henüz dağıtılmadın toplatıldığını açıkladı.

CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN DESTEK

Parti çalışmaları için iki gündür Kayseri'de bulunan CHP milletvekilleri Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu, Aydın Uslupehlivan, Zülfikar İnönü Tümer ve Çetin Arık, olayı öğrenince Deniz Postası gazetesini ziyaret etti. Gazetenin sahibi Azim Deniz, CHP'li milletvekilerine olayla ilgili bilgi verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yaptığı açıklamada, henüz dağıtımı yapılmayan gazetedeki haberi gece yarısı savcının, hakimin, polisin nasıl öğrendiğini ve dağıtım yapılmadan toplatılmasını anlayamadıklarını söyledi. Tekin şöyle dedi: "Haber daha yayınlanmadan, hemen karara dönüştürülüp, işleme konulması hangi telaştır doğrusu merak ediyorum. Etik değil. Sayın Bakan'ın belli ki ortaklığı var. Şiddetle protesto ediyoruz. Gazetelerin basılmamış haberlerine el konulması kabul edilecek bir iş değil. Bu sadece sıkıyönetim anlayışıdır. Bizim ısrarla basın özgürlüğünü savunduğumuz ve OHAL Yasası'na karşı olduğumuzun ne kadar haklı bir gerekçe olduğu da ortada net olarak gözüküyor."

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da "Eğer iddialar doğru ise sayın Bakanın ya istifa etmesi lazım ya da söz konusu şirketten ayrılması lazım. Çünkü etik değil" dedi.

ÖZHASEKİ YANIT VERDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de yaptığı açıklamada, habere konu edilen şirketin üretim prosedüründe zararlı atık içeren bir madde olmadığını üretim çıktılarının geri dönüşümlü malzemeler olduğunu söyledi. Bakan Özhaseki açıklamasında şöyle dedi: "Sayın Gürsel Tekin bugün Kayseri'de şahsımı hedef alan bir basın açıklaması yapmış. Çevre hassasiyetimiz herkes tarafından bilinmektedir. Ben arkadaşlarımıza konuyu bir kez daha araştırmaları talimatını verdim. Şayet bir sorun varsa gereği neyse harfiyen yapılacaktır. Bu konuda asla tavizimiz olmaz. Ancak yalan ve iftira üzerinden şahsım yıpratılmak isteniyor ise sessiz kalmamız beklenmesin. Haklarımızı sonuna kadar savunuruz. Ben adı geçen şirketin ne genel müdürü ne de yöneticisiyim. Babamdan miras kalan yüzde 3,.'lük bir hissem var. ve şayet zehirli bir atık ile çevre kirletilmiş ise buradan ilan ediyorum ki; yüzde 3.3 olan hissemi CHP'nin gösterdiği yere bağışlayacağım. CHP daha önce Kayseri'de yine şahsıma yönelik bir iftira kampanyası yapmıştı. Vatandaşa dağıttığımız sucuk ikramı bu iftiraların bedeli olarak CHP'den çıkmıştı. Galiba tarih tekrar tekerrür edecek."

Görüntü dökümü:

-Gazete sahibi Azim Deniz'in açıklaması

-CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in açıklaması

-CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın açıklaması

-Detaylar

Haber: Oktay ENSARİ/Kamera: Cafer ZENGİN/KAYSERİ,DHA)

==========================================

AK Partili Filiz 2023 dolar bozdurdu

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın dolar kurunun aşırı yükselişi üzerine dolarları bozdurup Türk lirasına geçme çağrısına destek vererek Türkiye'nin 2023 hedeflerine atfen 2023 ABD dolarını bozduran AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP ve CHP'li yöneticileri de dövizlerini bozdurmaya davet etti.

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına destek vermek için Bayramyeri Meydanı'nda 'Dövizini Bozdur' kampanyası başlattı. İl Başkanı Necip Filiz, il yönetim kurulu üyeleri, il kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ve üyeleri ellerinde dövizlerle Bayramyeri Meydanı'nda toplandı. Partili kadınlar da kampanyaya destek vererek döviz bozdurdu, "Ha dendi gari, doları bozduruverin gari", "Reis boz dedi bozalım", "Yalnız değilsiniz Erdoğan","1 dolar için vatanını satanlara doları bozdur darbeni vur", "Ölmekten korkmayan bu millet 3-5 kör kuruşun esiri olmaz", "Akideş dövizini bozuve, oyunu bozuve", "Hindi doları kaktırıve" yazılı pankartlar taşıdı.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, piyasalardaki durgunluğun provakatif faktörlerden kaynaklandığını, döviz kurundaki artışın Türk ekonomisindeki yapısal sorunlardan kaynaklanmadığını savunarak, "Türkiye büyüyor. Bunu çekemeyenler, engel olmak isteyenler bir takım operasyonlarla yeniden Türkiye ekonomisinin üzerine dağılıyorlar ve algılarını ekonomimizin çöktüğü üzerine yoğunlaştırmaya çalışıyorlar. Bu darbeye izin vermeyen tankın altına yatan aziz Türk milleti buna asla izin vermeyecektir. Cumhurbaşkanımızın doların bozdurulması talimatları üzerine biz de AK Parti teşkilatı olarak her şeyden önce bir vatandaş olarak ülkemizde olan sıkıntılara, algı operasyonlarına son vermek için Türk liramıza sahip çıkıyoruz, dövizlerimizi bozduruyoruz" dedi.

"HALK ZARARLI DEĞİL KARLI ÇIKACAK"

İşadamlarına, yatırımcılara, esnafa ve Denizlililere seslenen Necip Filiz, "Türk ekonomisi güçlüdür, ekonomimize destek vermek lazım. Gelin ülkenize güvenin ve sahip çıkın. Böyle bir dönemde üretime yüklenin, istihdamı arttırın. Yastık altında dövizi olan, gelsin Türk Lirası'na çevirsin. Dövize değer kazandırmayın, Türkiye'nin euro ve doların etkisinden kurtulabilmesi için bunu bu şekilde yapmak gerekiyor. 10, 20 yada 100 doların hiç önemi yok. Yolumuzu safımızı belli etmek, ülkemize ve milletimize sahip çıkmak için siz de gelin dövizlerinizi bozdurun. İnanın Türkiye güçlenecek. İnsanımız bu dönemden zararlı değil karlı çıkacak. Ekonomik algı operasyonlarını da bu şekilde sonlandırmış olacağız. Önümüzdeki günlerde Türk Lirası hak ettiği yerlere gelecektir" diye konuştu.

CHP ve MHP İl Başkanlıkları'na da kampanyaya katılma çağrısı yapan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, "Bugün bu duruşu aynı şekilde CHP ve MHP İl başkanlıklarından da bekliyoruz. Bu önemli bir gündür, bu duyarlılığı bir millet bilinciyle bugün gerçekleştiriyoruz. O yüzden ben hepsine kendi paranızın değerlendirilmesine yönelik bu kampanyayı, bu harekete dahil olmalarını bu treni kaçırmamalarını tavsiye ediyorum" dedi. Filiz, Türkiye'nin 2023 hedeflerine dikkat çekmek için 2023 Amerikan doları bozdurduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Meydanda toplanan partililerden görüntü

-Pankart açan partililerden görüntü

-İl Başkanı Necip Filiz'in konuşması

-İl Başkanı döviz bozdururken görüntü

aber: Osman Nuri BOYACI, Kamera: Deniz TOKAT/ DENİZLİ,

========================================

Dolar bozduran seyahat acentesine Uludağ'da günübirlik tatil (

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, 2 bin dolar bozduran seyahat acenteleriyle Uludağ'da günübirlik tatil yapacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Dövizini boz, oyunu boz' kampanyasına destek veren TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, ekonomiye destek vermek için 2 bin dolar bozduran seyahat acenteleriyle Uludağ'da günübirlik tatil yapacaklarını söyledi. Tatil için seyahat acentelerinin doları bozdurduğuna dair makbuzu getirmelerinin yeterli olacağını dile getiren Akkuş, "Kamu kurumlarımız bu kampanyaya destek veriyor. Boş bir ülke değiliz. Ülkemiz her tarafı şehitlerle dolu ülke. Bizler ülkemize oynanan oyunlara izin vermeyiz. Ülkemizde dövizle çalışan turizm sektörü doların hızlı yükselişinden dolayı zarar etti. Biz de bu kampanyaya retsek verdik. Bölgemizdeki 350 acentemize mesaj göndererek '2 bin dolar bozduran seyahat acentesine Uludağ'da günübirlik tatil yapma fırsatı verilecek' şeklinde mesaj attık. Tüm yol masrafları, teleferik ücreti, yeme-içme ve eğlence masrafları tarafımızca karşılanacak. Konaklama olmayacak, günübirlik olacakö dedi.

TÜRSAB'a üye acentelerle el ele vererek Türkiye'yi kalkındıracaklarını aktaran Akkuş, "Uludağ'da acentelerimizle adeta Uludağ zirvesi yapacağız. Konaklama dışında her şey dahil olacak. Otel ayrımı olmayacak. Bize gelen acenteleri aynı gün toplayacağız. Hep birlikte günübirlik Uludağ'a çıkacağızö şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Akkuş'un konuşması

Haber-Kamera: Edip TEKİN/ BURSA, -

===========================================

Döviz bozdurana kimlikli fidan

SİVAS Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan dolar bozdurma kampanyasına destek vererek dolar bozduran herkes için bir fidan dikme kampanyası başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısından sonra Türk Lirası'nın değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek devam ediyor. Sivas Belediyesi ülke ekonomisine katkıda bulunmak için 'Senin de dikili bir ağacın olsun' isimli kampanya başlattı. Dolarını, Türk Lirası veya altına çevirip makbuzunu belediyeye ulaştıran Türkiye'nin her yerinde bulunanlara kimlikli fidan dikimi yapılacak.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında Türkiye'de 15 Temmuz'da hain bir kalkışmaya tanıklık ettiklerini anlatırken, şöyle dedi:

"Millet olarak öyle bir duruş sergiledik ki 40 yıllık planı bir gecede bertaraf ettik. Darbe ve Türkiye'yi bölme girişimini başaramayanların bundan sonraki süreçte ekonomi üzerinde bir takım oyunlar oynayacakları aşilardı. Son zamanlarda ülkemizde dolar üzerinden Türkiye'yi ekonomik anlamda sıkıntıya sokma hamlesini görüyoruz. İnanıyorum ki Türkiye'yi bölme girişimi halk tarafından püskürtüldüyse buda halk tarafından püskürtülecektir. Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyayı belediyemiz olarak destekliyoruz. Bunu daha da belirgin hale getirebilmek için 'Senin de dikili bir ağacın olsun' kampanyasını başlattık. Türkiye'nin dört yanında elindeki doları bozduran ve bize makbuzunu ulaştıran her vatandaşımızın ismini ölümsüzleştirmek için kendisi adına bir fidan dikeceğiz."

Görüntü Dökümü:

-Fidanların görüntüsü

-Başkan Aydın'ın açıklamaları

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS,

================================================

Kars'ta 250 kiloluk orkinosa ilgi

ÇANAKKALE Boğazı'nda yakalanarak Kars'a getirilen yaklaşık 2 metre uzunluğunda 250 kilo ağırlığındaki dev orkinos balığı ilgi çekti.

Daha önce hiç görmedikleri devasa balığı bir anda karşılarında görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Marina Balıkçılık işletmesi önünde asılan 250 kiloluk dev orkinos, bir anda işletme önünde kalabalığa neden oldu. Çok sayıda kişi meraklı gözlerle baktığı balığın yanında fotoğraf çektirerek, orkinosun nereden yakalandığı ve fiyatı hakkında işletme sahibinden bilgi aldı. Deniz olmadığı için görmeye çok alışık olmadığı balık türünü karşılarında gören bazı kişiler, "Kars Çayı'ndan mı çıktı?" sorusunu da yöneltti.

Geçen hafta da Karadeniz'de yakalanan ve 45 kilo ağırlığındaki orkinos balığını getirdiğini söyleyen işletme sahibi Volkan Daştan, yaklaşık 2 aydır açtıkları işletmelerinde Kars'ta çeşitliliğin artırılmasını hedeflediklerini ve bu yönde çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Öte yandan kilosu 20-25 TL arasında satışa sunulacağı belirtilen orkinos balığının ilk müşterisi de balıkçının karşısında bulunan bir restoran işletmesi oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Dev orkinos balığı genel ve detay

-Meraklı kalabalık

-Balıkla fotoğraf çektiren vatandaşlar

-Balıkçı Volkan Daştan ile röp.

-Vatandaşlarla röp.

Haber-Kamera: KARS,

=====================================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni-8 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da Damat, Eşi ve Kayınpederini Bıçaklayarak Öldürdü
    02:54 Bolu'da Damat, Eşi ve Kayınpederini Bıçaklayarak Öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde yaşanan olayda, ailenin damadı olan Serkan Zengin, tartıştığı eşi Meltem Zengin ve kayınpederi Turgut Doğanyiğit'i bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.


Advertisement