DHI saç ekim tekniğiyle gür ve doğal saçlar - Son Dakika
Advertorial Sondakika

DHI saç ekim tekniğiyle gür ve doğal saçlar

DHI saç ekim tekniği sunduğu avantajlarla günümüzün en popüler saç ekimi teknikleri arasında... Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları ile doğrudan saç ekim tekniği olan DHI hakkında bilinmesi gerekenleri konuştuk.

07.03.2017 09:51  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Gür, doğal ve en sağlıklı saç ekimleri

DHI tekniğinin amacı kişileri en sık ve en doğal görünen saçlara sağlıklı ve modern bir saç ekim tekniği sunarak kavuşturmaktır. DHI tekniği saç ekim işlemini hasta açısından en zahmetsiz hale getiren günümüzün en modern tekniğidir.

En modern ve yenilikçe teknik olan DHI ile yara izi oluşmaz, greft'ler yani saç kökleri donör bölgesinden alınarak doğrudan ekilebilir. Bu sayede saç ekim merkezinde uygulanan tek bir seansla istediğiniz doğallıkta ve mükemmellikte saçlara sahip olabiliyorsunuz.

Doğal saç gibi kestirebilir, uzatabilirsiniz

DHI saç ekim tekniği ile yapılan saç ekim işleri ömürlüktür. Saçınızı tıpkı doğal saç gibi istediğiniz şekilde kestirebilirsiniz ya da istediğiniz kadar uzatabilirsiniz. En yeni ve en gelişmiş teknik olan DHI'nin özelliği greft'lerin alındıktan sonra herhangi bir işleme tabi tutulmasına gerek bırakmamasıdır. Bu sayede greft'lerin canlılıklarını yitirmesine neden olan dışarıda kalma sürelerini azaltır. DHI tekniğinde ekilecek olan greft'ler donör bölgesinden alınır almaz doğrudan saçın döküldüğü alana ekilebilmektedir. Bu sayede ekilen saç köklerinin hayatta kalma ve büyüme oranını da artırmaktadır.

DHI tekniği nasıl uygulanır

DHI tekniği ile ekilecek olan saç kökleri donör bölgesinden tek tek alınır, saç dökülmesinin başladığı alana tasarlandığı gibi hiç bekletilmeden direkt ekilir. Ve tüm bu işlemler sırasında herhangi bir kesi ya da saç kökü kanalı yani delik açılmasına gerek olmaz. DHI saç ekim işleminde saç kökleri özel bir alet ile çıkarılarak doğrudan ekilir. Bu işlem sırasında sadece çok hafif bir iğne hissedildiği ve herhangi bir saç kökü kanalı vs. açılmadığı için anesteziye daha az ihtiyaç olur. Makine kullanmaksızın, saç ekim uzmanı tarafından direkt yapılan bir işlem olduğu için sadece greft'ler değil beraberinde saç kökünün canlılığını ve tutunmasını artıran yağ bezleri ile dış zarlar da alınabiliyor.

DHI tekniğinin diğer tekniklerden farkı

DHI saç ekim tekniği çok sayıda avantaj sunuyor. Çizik, yara ya da kanal/delik oluşmaz. İşlem sonrasında ağrı kesici vb. ilaç kullanımına gerek kalmaz. Alınan saç kökleri DHI Ekici ile yerleştirildiğinden operasyon sırasında saç kökü kanalı açılmasına gerek olmaz. Operasyon tamamen saç ekim cerrahı tarafından gerçekleştirilir makine kullanılmaz. Saç köklerine herhangi bir işlem yapılmaz. Mikroskobik inceleme ile vakit kaybedilmez. Say sayımı için ekstra bir işleme gerek olmaz. DHI saç tekniği ile hayal ettiğiniz saç yoğunluğuna ve % 100 doğal bir görünüme kavuşmanız mümkün.

DHI tekniğinin sunduğu avantajlar

Mikroskop işlemine gerek olmadığı için saç kökleri yoğun ışık ve ısıya maruz kalmadığı için canlılığını yitirmez. Alınan saç greft'leri ekstra bir işleme tabi tutulmadığı için ekilen saç köklerinin tutunma oranı % 90 oranında artar. Greft'lerin kafa derisinin dışında kalma oranı azaldığı için kuruma oranı azalır. Daha anestezi ve ilaç kullanımı sağlar. Ekilen saç köklerinin canlılığını, tutunma oranını ve kalitesini artırır. Ekilen saç köklerinin büyük çoğunluğu hemen büyüme evresine geçer, bu sayede saçlar da erkenden büyür. Tüm bu avantajlar başarılı bir saç ekim için son derece önemlidir, aksi takdirde yeni ekilen saçların hayatta kalma şansı azalabilir.

Saç ekimi işleminde konforlu hale getirildi

Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, DHI saç ekim tekniğinin çok sayıda yenilik getirerek saç ekim operasyonlarının ve estetiğinin seyrini tamamen değiştirdiğini belirtiyor. Artık seyrelmiş saçlar ya da kellik sorunundan kurtulmak sinemaya gitmek gibi basit ve eğlenceli bir sürece dönüştü. Siz, size sunulan hijyenik ve konforlu klinik ortamında filminizi izlerken, kitap okurken ya da oyun oynarken uzman ekipler sizi gür, doğal ve sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

#GüncelÖztürk #HairNeva #SaçEkimi #TıraşsızSaçEkimi #DHISaçEkimi

Son Dakika Advertorial Sondakika DHI saç ekim tekniğiyle gür ve doğal saçlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İş İnsanı İsmet Yıldırım, Kuyumculuk Sektöründe Ülke Ekonomisine Katkı Sağlıyor
    25 Mar İş İnsanı İsmet Yıldırım, Kuyumculuk Sektöründe Ülke Ekonomisine Katkı Sağlıyor

    Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren iş insanı İsmet Yıldırım, gerçekleştirdiği ihracatlarla ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Dünya genelinde düzenlenen fuarlara katılarak Türkiye'yi başarıyla temsil eden Yıldırım, deprem felaketinden sonra kuyumculuk sektöründe ihracatın durma noktasına geldiğini ve bu durumun telafi edilmesi için büyük çaba harcandığını belirtti.

  • Gökalp İçer Liderliğindeki ICRYPEX Küresel Ölçekte Büyüyor
    21 Mar Gökalp İçer Liderliğindeki ICRYPEX Küresel Ölçekte Büyüyor

    Türkiye'nin önde gelen kripto para borsası ICRYPEX, büyüme stratejileri doğrultusunda yeni listelemeler ve yeni nesil finansal hizmetlerle küresel ölçekte ilerleyişini sürdürüyor.

  • 2024'ün En İyi Salon Dekorasyon Trendleri: Ev Sahiplerinin İlham Kaynağı
    19 Mar 2024'ün En İyi Salon Dekorasyon Trendleri: Ev Sahiplerinin İlham Kaynağı

    Salonlar, evin kalbi ve ruhu olarak kabul edilir. Bu nedenle de salonunuzun tasarımı ve dekorasyonu, evinizin genel atmosferini belirlerken önemli bir rol oynar. 2024 yılında, iç mimari ve dekorasyon dünyasında birçok yeni trend ortaya çıktı ve salonlar için tasarım konusunda heyecan verici yeni fikirlerle dolu bir yıl olacak gibi görünüyor.


Advertisement