DHKP-C'li Akkol'un Emniyetteki Sorgusu Başladı - Son Dakika
Güncel

DHKP-C'li Akkol'un Emniyetteki Sorgusu Başladı

Sabancı Suikastı zanlısı DHKP-C'li İsmail Akkol'un kimlik tespiti için DNA örneği alındı. Akkol'un emniyetteki sorgusuna da başlandığı öğrenildi.

03.02.2016 18:25  Güncelleme: 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke ilçesinde polisin operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan terör örgütü DHKP-C üyesi İbrahim Akkol ile Fadik Adıyaman'ın sorgulanmalarına başlandığı öğrenildi.

Avukat Oya Aslan, Aydın Terörle Mücadele Şubesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, emniyet yetkililerince müvekkilleri Akkol ve Adıyaman'ın ifadelerinin alımına başlanacağı belirtilerek, şubeye davet edildiğini söyledi.

AKKOL'A DNA TESTİ YAPILDI

Aslan, müvekkillerinin ifadelerinin tamamlanmasının ardından Söke Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceklerini ifade etti. Soru üzerine, kimlik tespiti konusundaki sorun nedeniyle İbrahim Akkol'un, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine götürülerek DNA örneğinin alındığına işaret eden Aslan, ayrıca ele geçirilen silah ve mühimmat ile giysilerin de incelenmek üzere polis kriminal laboratuvarına gönderildiğini kaydetti.

DHKP-C\'li Akkol\'un Emniyetteki Sorgusu Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DHKP-C'li Akkol'un Emniyetteki Sorgusu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ars: Bu kansızların kökü kazınacak YAŞASIN TÜRK MİLLETİ 6 0 Yanıtla
  • NURI: Hakaten avukat ne tipsizmiş. 2 0 Yanıtla
  • Hasan kaya: Ekonomi batık. Medyaya devletin verilerine inanmayın. Çevrenize bakın iş yerleri kapanıyor. Firmalar tek tek iflas erteleme istiyor. Büyük bir kriz kapıda. Teyet falan geçmeyecek artık tam kalbimizden vuracak. Koyunlar nerde koyunlar. Cahiller eserinizle övünün.Nihat Hatipoğlu anlatsın siz şükredin. Yakında Öcalan da serbest bırakılacak. Oslo görüşmeleri açıklanacak. Güneydoğu da özerlik ilan edilecek. Uyu güzel ülkem uyu. 0 1 Yanıtla
  • tarafsız: meeeleyin koyunlar hadi 0 1 Yanıtla
  • Selçukcan: Kafanız güzelmi yazıyorsunuz siz bunları ismail akkolmu ibrahim akkolmu 1 0 Yanıtla
  • NAMİKİSMAİLANGUN: daha.hala.akp.diyenin..nutku.tutulsun.insallah 0 0 Yanıtla

Advertisement