DHL Express Sağlık Sektörüne Olan Odağını Artırıyor - Son Dakika
Güncel

DHL Express Sağlık Sektörüne Olan Odağını Artırıyor

DHL Express, biyolojik örneklerin acil gönderimi, ilaç ve tıbbi cihazların iletilmesi alanında hizmet verdiği Yaşam Bilimi ve Sağlık sektörüne olan odağını artırıyor.

02.11.2015 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu doğrultuda ekibini genişleten DHL Express Türkiye, Yaşam Bilimi ve Sağlık Hizmetleri İş Geliştirme Müdürü olarak Hasan Hamzaoğlu'nu göreve getirdi.

Uluslararası lojistik ve hızlı hava taşımacılık sektörü lideri DHL Express Türkiye Yaşam Bilimi ve Sağlık sektörüne yönelik hizmetlerini ve ekibini geliştirmeye devam ediyor. DHL Express bu doğrultuda Hasan Hamzaoğlu'nun 1 Eylül itibariyle Yaşam Bilimi ve Sağlık Hizmetleri İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapmaya başladığını duyurdu.

Hasan Hamzaoğlu 2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya bölümünden mezun oldu ve ardından Bahçeşehir Üniversitesi MBA programını yüksek onur derecesiyle tamamladı. Bitirme projesini İlaç Sektöründe İlişki Yönetimi ve Doğrudan Pazarlama konusunu ele alan Hamzaoğlu profesyonel kariyerine de bu alanda başladı. 2008'de Abdi İbrahim'de ve 2009 yılında Lundbeck ilaç şirketlerinde satış pozisyonlarında görev aldı. Ardından 2011 yılında teknoloji şirketi Cegedim'de Satış Yöneticisi olarak görev alan Hamzaoğlu burada 2012 yılında Proje Müdürü ve 2013'te İş Birimi Müdürü rollerini üstlendi.

DHL Express'in Yaşam Bilimi ve Sağlık Hizmetleri

DHL Express, öncelikli sektörlerden biri olarak tanımladığı Yaşam Bilimi ve Sağlık sektörü için, özellikle klinik deneyler ve tanı birimlerine bağlı biyolojik örneklerin acil gönderimleri, ayrıca tıbbi cihaz ve ilaçların iletilmesi alanında ekspres hizmetler veriyor. DHL Medikal Express, termal paketleme, kuru buz ile dağıtım gibi özgün hizmetlerle sektörün ihtiyaçlarına özel çözüm sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DHL Express Sağlık Sektörüne Olan Odağını Artırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement