Di Maria, Manchester United'da - Son Dakika
Güncel

Di Maria, Manchester United'da

Di Maria, Manchester United\'da

Real Madridli futbolcu Angel di Maria'nın 59,7 milyon sterlin transfer bedeliyle beş yıllığına Manchester United’a transferi konusunda anlaşmaya varıldı.

26.08.2014 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madridli futbolcu Angel di Maria'nın, 59,7 milyon sterlin transfer bedeliyle beş yıllığına Manchester United'a transfer edilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

Machester United'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, Real Madrid'de oynayan ünlü futbolcu Angel Di Maria'nın, 59,7 milyon sterlin (214,18 milyon lira) bedelle transfer edildiği duyuruldu.

Açıklamada, futbolcunun transferi için görüşmelerin bir süredir devam ettiği, Real Madrid'in transfer bedelini önce 75 milyon sterlin olarak belirlediği ancak sabah saatlerinde tarafların 59,7 milyon sterlin karşılığında 5 yıllık kontrat imzalanması konusunda anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Transferi konusunda değerlendirmede bulunan 26 yaşındaki Di Maria, "Manchester United'a katılmaktan dolayı kesinlikle çok mutluyum. İspanya'daki zamanımı nın  çok iyi geçirdim. Bu süreçte benimle ilgilenen çok sayıda kulüp vardı. Fakat Real Madrid'den ayrılınca  seçebileceğim tek takıma geldim" ifadesini kullandı.

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal'dan övgüyle bahseden Di Maria, "Louis van Gaal, geçmişi başarılarda dolu harika bir hoca. Herkesin bu kulübü, layık olduğu en tepeye taşımak konusundaki kararlılığı ve hedefinden çok etkilendim. Başlamak için can atıyorum" dedi.

Louis van Gaal ise "Angel, dünya standartlarında bir orta saha oyuncusu. Daha da önemlisi bir takım oyuncusu. Muhteşem doğal yeteneği konusunda hiç şüphe yok. Son derece hızlı ve sol ayağını keskin kullanabilen bir oyuncu olması en donanımlı defansa bile korku salıyor. Takıma muhteşem bir katkı oldu" değerlendirmesini yaptı.

Di Maria kariyerine Arjantin'deki futbol akademilerinde başladıktan sonra, 2007 yılında Avrupa'ya gelerek Portekiz'in Benfica takımında top koşturdu.

Başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri kısa sürede üzerinde toplayan Di Maria, 2010 yılında ise Real Madrid'e transfer oldu. - London, City of

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Di Maria, Manchester United'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Rize-Artvin Havalimanı 2024 Yılının İlk 3 Ayında 239 Bin 882 Yolcuya Hizmet Verdi
    11:29 Rize-Artvin Havalimanı 2024 Yılının İlk 3 Ayında 239 Bin 882 Yolcuya Hizmet Verdi

    Rize-Artvin Havalimanı, 2024 yılının ilk 3 ayında toplamda 239 bin 882 yolcuya hizmet verdi. Mart ayında ise iç hatlarda 72 bin 51 yolcu, dış hatlarda ise 79 yolcu trafiği gerçekleşti. Havalimanında toplamda 1.762 uçak iniş kalkış yaptı.

  • Mücbir Sebep Hali Süresi En Az 2 Yıl Daha Uzatılmalıdır
    11:28 Mücbir Sebep Hali Süresi En Az 2 Yıl Daha Uzatılmalıdır

    Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mücbir Sebep Hali süresinin son kez uzatılacağını belirterek, sürenin en az 2 yıl daha uzatılması gerektiğini söyledi. Sadıkoğlu, sürenin 6 ay sonra sona ermesi durumunda birçok işletmenin faaliyetini sonlandıracağını ve işsizlik ile göçün artacağını ifade etti.

  • Tekirdağ Malkara'da Otomobil Kazası: Bir Sürücü Hayatını Kaybetti
    11:28 Tekirdağ Malkara'da Otomobil Kazası: Bir Sürücü Hayatını Kaybetti

    Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada bir sürücü hayatını kaybetti. Kaza sonrası sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sürücünün cenazesi Malkara Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kaçan diğer sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

  • Maraton İzmir Başlıyor
    11:28 Maraton İzmir Başlıyor

    Beşincisi düzenlenen Maraton İzmir, 21 Nisan Pazar günü başlayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal ile ultramaraton yüzücüsü Bengisu Avcı da bu organizasyonda yer alacak.


Advertisement