Diad Üyeleri 2.yılda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Diad Üyeleri 2.yılda Bir Araya Geldi

Diad Üyeleri 2.yılda Bir Araya Geldi

Dalaman’da iki yıl önce kurulan Dalaman İş Adamları Derneği (DİAD) üyeleri kuruluş yılının ikinci yılında birlik ve beraberlik dayanışma gecesinde bir araya geldi.

13.06.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman'da iki yıl önce kurulan Dalaman İş Adamları Derneği (DİAD) üyeleri kuruluş yılının ikinci yılında birlik ve beraberlik dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Dalaman İş Adamları Derneğinin iki yıl içinde yaptıkları slayt sunumu ile üyelerine ve davetlilere gösterildi. Düzenlenen gecede; Garnizon Komutanı Hv.İst. Alb. Murat Çol, Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, dernek üyeleri ve davetliler yer aldı.

Yapılan sunumdan sonra açılış konuşmasını yapan İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kaylı; "Biz, Dalaman İş Adamlarını Derneğini 2 yıl önce kurduk. Hedefimiz ilçemizde sosyal ekonomik kültürel yönden birlik beraberliği sağlamak her kulvarda kazanan Dalaman yaratmaktı. Hiç bir siyasi ve maddi amaç gütmeden tamamen Dalaman'ın çıkarları için ilçemizdeki tüm zenginlikleri harekete geçirerek dünyaca bilinen Dalamanı en iyi şekilde tanıtmak istedik. 2 yıllık süre içerisinde de elimizden geldiğince ilçemiz çıkarları adına bir şeyler yapmaya çalıştık. Çünkü bazı şeylerin değişmesi kişilerin vizyonlarının ve bakışlarının değişmesiyle gerçekleşir. İnanıyorum ki hepimiz bu duyguları taşıdığımız için buradayız. İlçemizi daha ileriye götürebilmek Türkiye ve dünya çapında daha iyi tanıtabilmek için büyük gayretler sarf etmemiz gerektiği bilinci içerisindeyiz. Hep birlikte bu gayretlerimizin devamını temenni eder derneğimizin kurulduğu günden bugüne bize inanarak ve güvenerek destek veren siz üyelerimize ve toplantımıza katılan misafirlerimize teşekkür eder, beraat kandilinizi kutlar. İyi bir gece geçirmenizi dilerim. Unutmayın ki başarılı olmak için güçlü olmak güçlü olmak için birlik olmalıyız" dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz da, "30 Mart'ta yapılan seçimlerden sonra iş adamlarımızın ilk toplantılarına katılıyorum. Bundan sonra Dalaman'da yeni bir anlayışın, sanayinin yerel yönetim ile esnafımızı, sanayicimize herkese göstereceğiz ki, Dalaman'ı layık olduğu yere çıkaralım. Esnafı olmadan, sanayisini ekonomisini yükseltmeden bir beldenin büyümesi mümkün değildir. Bundan sonra hep beraber el ele verip, Dalaman'ın kalkınması için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diad Üyeleri 2.yılda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement