Diamond Kozmetik Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Diamond Kozmetik Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı

Diamond Kozmetik Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı

Diyarbakır'ın tanınmış üç kozmetik firmasının bir Araya gelerek kurduğu Diamond Kozmetik, görkemli bir açılış töreniyle, bölge halkının hizmete girdi.

22.11.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en büyük toptan kozmetik mağazalarından biri olan Dıamond Kozmetik, görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Üç kozmetik firmasının bir Araya gelerek, güçlerini birleştirdiği Diamond Kozmetik, bu anlamda, Diyarbakır'ın yanı sıra, Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde bir ilk olma özelliği taşıyor.

Açılış kurdelesini DBP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası (DİBEKOD) Başkanı Cemil Değirmenci, Hayırseverliği ile tanınan ,Dermanbaba lakaplı Yılmaz Acu, siyasetçi Alaattin Parlak, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, Mardin Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Porduğan, Elazığ Kuaförler Odası başkanı Nizamettin Türkoğlu, iş Adamı Mehmet Ali Deniz, Ergani Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ethem Anlı, çok sayıda kuaför, berber ve parfümerici, kozmetik sektörünün bileşenleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Mardin, Elazığ ve çevre illerden bayan kuaförleri katıldı.

Diyarbakır'ın tanınmış kuaförleri Cüneyt Alyamaç, Mevlüt Yetişkin, kuaför Nihat Asoğlu, By Talat Talver'in yanı sıra, çok sayıda bay ve bayan kuaförü, gelinlikçi, muhtelif meslek gruplarına mensup esnaflar, davetliler ve kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı açılış töreni, Akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

MANKENLERİN GELİNLİKLİ DEFİLESİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Organizasyonu bölgemizin tanınmış organizasyon firmalarından END Organizasyonun gerçekleştirdiği Açılışta mankenlerin sunduğu defile büyük beğeni topladı. Ünlü kuaförler, Cüneyt Alyamaç, Mevlüt Yetişkin, Nilat Asoğlu, By Talat Talver'in tasarımlarını yaptıkları güzel ve şık saç modelleri ilgi görürken, özellikle bayanlar büyük hayranlıkla izledi.

Gelinlik giyerek podyuma çıkan mankenlerin sunduğu gösteri ise, günün en ilgi gören sürprizlerinden biri oldu. Ünlü mankenler Nesrin Güner, Tuğba Havikli, Yağmur Doğrulur, Tuğçe Öz'ün, şık tasarımlı ve göz kamaştırıcı gelinliklerle sundukları gösteri, büyük beğeni topladı.Son derece kaliteli, dünyaca ünlü, tanınmış ve kullanışlı ürünlerin, oldukça ekonomik fiyatlarla satışa sunulması ise, ürünlere olan rağbeti, bir hayli artırdı.Ayrıca, mankenlerin lazer ve havai fişekler ile karanlığı bir elmas gibi aydınlatmaları da, davetliler için farklı bir sürpriz oldu.

A-NATUREL ÜRÜNLER, BÜYÜK İLGİ ÇEKTİ

Birbirinden ünlü markalar ile birlikte Diyarbakır ve ülkemizin yanı sıra, dünyanın bir çok ülkesine satış yapan Mehmet Cansız'ın sahibi olduğu Lilafix ve Diyarbakır'ın ilk kozmetik ürünleri imalatçısı Abdullah Kızılay'ın sergilediği, A-Naturel ürünler de, yine Diamond Kozmetik'te satışa sunuldu.

BARIŞ SÜRECİ MEYVELERİNİ VERİYOR

Dünya genelinde rağbeti bir hayli Artmakta olan kozmetik piyasası hakkında Açıklamalarda bulunan Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası (DİBEKOD) başkanı Cemil Değirmenci, özellikle barış süreciyle beraber, kentimiz ve bölgemiz genelinde ciddi yatırım hamlelerinin start Aldığını kaydetti.
'Özellikle Diyarbakırlı markaların ön plana çıkması, beraberinde bir çok faydaları getiriyor. Hem ekonomiye katma değer sağlandığı gibi, hem de istihdama büyük katkılar sağlanıyor' diyen Değirmenci, şöyle devam etti:

'Diamond kozmetik hem hanımlara, hem de erkeklere de, kozmetik konusunda, saç tasarım ve bakım konularında sınırsız hizmet sunuyor. A'dan Z'ye, ihtiyaç duyulan her konuda, bay ve bayan üyelerimize her türlü danışmanlık hizmeti de sağlanıyor. Diyarbakır ve bölgemiz genelindeki kuaförler ve berberler genelde İstanbul'dan alışveriş yapmaktaydı. Diamond Kozmetiğin Açılmasıyla başta üyelerimiz olmak üzere, bütün sektör temsilcileri büyük rahatlık yaşayacaklar. O nedenle yerel girişimcilerin desteklenmesi gerektiği kanaatindeyiz.
Diamond kozmetik bölgemizin yanı sıra, ülkemiz geneline Türkiye geneli toptan satış yapacak. Yine, Diyarbakırda üretim yapan lila kozmetik ve Abdullah Kızılay gibi girişimcilerin desteklenmesi ve teşvik edilmesi gerekiyor.
Böylelikle barış sürecine, biz esnaf sanatkârlar ve ticaret erbabı olarak, okyanusta damla misali de olsa katkı sağlayacağız. Artık herkes üzerine düşeni yapmalı. İcraat yapmak, üretmek, yanlışlardan ders alıp, geleceğe yönelik kalıcı projelere omuz vermek zorundayız.Aksi halde, hepimiz kaybederiz. Unutulmamalıdır ki, siyaset kurumunun yaptığı hatalar, en başta esnaflar ve ticaret erbabının canını yakmaktadır. Teşvik ve desteklemelerden yeteri kadar esnaflarımızın ve ticaret erbabının yararlanamadığını üzülerek gözlemliyoruz. DİBEKOD olarak diyoruz ki, 'geç oldu, Ama güç olmasın. Artık hepimizin sadece elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koyalım'.

GÜNİAD Başkanı Hakan Akbal ise, 'bu tür firmaların hizmete Açılması, bizleri fazlasıyla memnun ediyor. İşsizliğin ve ekonomik sorunların had safhada olduğu kentimizde, Açılacak her işletme, işsizliğe vurulmuş bir darbe olacak. Bu nedenle, yerel firmaların desteklenmesi gerekiyor' şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diamond Kozmetik Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement