Dice Kayek Koleksiyonu New York'ta Saks Fifth Avenue'da Modaseverlerle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Dice Kayek Koleksiyonu New York'ta Saks Fifth Avenue'da Modaseverlerle Buluşuyor

Dice Kayek Koleksiyonu New York\'ta Saks Fifth Avenue\'da Modaseverlerle Buluşuyor

Dice Kayek, lüks mağazalar zinciri Saks'ın önde gelen Fifth Avenue (Manhattan, New York) şubesinde ocak ayında özel bir defile düzenleyecek.

19.12.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dice Kayek, lüks mağazalar zinciri Saks'ın önde gelen Fifth Avenue ( Manhattan, New York) şubesinde ocak ayında özel bir defile düzenleyecek.

Seçkin defileleriyle bilinen dünyaca ünlü lüks tüketim markası, ilk desinatör defilesiyle büyük bir başarı yakalamıştı. Dice Kayek bu kez Saks Fifth'in New York Manhattan'daki ana mağazasına özel bir defile için davet edildi.

Parisli Türk firma, 2014/ 2015 sonbahar – kış kreasyonunu ve SS15 koleksiyonunu dünyanın dört bir yanından gelen özel konuklara sergiledi. Amerikalı aktris Kelly Rutherford, Dice Kayek'in tasarımlarıyla büyülenen ziyaretçilerden biriydi.

TÜRK KARDEŞLERE ÖVGÜ

Saks Fifth Avenue'nün Baş Moda Direktörü Colleen Sherin, Dice Kayek'in moda dünyasındaki önemli konumunu şöyle belirtti: "Dice Kayek markası moda endüstrisinde sürekli gelişim halinde. Ece ve Ayşe Ege adlı iki Türk kız kardeş tarafından 1992'de kurulan firma, yirmi yıldan fazla süredir insanları etkisi altına almaya devam ediyor. İlk başta sadece beyaz poplin gömlekler yaparak başlayan üretimleri, yıllar geçtikçe değişip gelişti ve artık yenilikçi tasarımlarıyla modanın seçkin isimlerinin aklını başından alıyor."

Dice Kayek'in moda koleksiyonu Ocak ayında New York'ta Saks Fifth Avenue'da tüm moda severlere sunulacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dice Kayek Koleksiyonu New York'ta Saks Fifth Avenue'da Modaseverlerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement