Dicle EDAŞ'ta Müşteri İlişkileri Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Dicle EDAŞ'ta Müşteri İlişkileri Eğitimi

Dicle EDAŞ\'ta Müşteri İlişkileri Eğitimi

DEDAŞ ve Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketinde çalışan ilgili personele iletişim becerileri ve müşteri ilişkileri konusunda eğitim veriliyor.

18.06.2015 10:46  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Elektrik bünyesinde yer alan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi'nde (Dicle EPSAŞ) çalışan ilgili personele iletişim becerileri ve müşteri ilişkileri konusunda eğitim veriliyor.

İnsan Kaynakları Direktörlüğü tarafından hayata geçirilen 'Dicle Akademi' programı kapsamında 2015 yılı içerisindeki personele dönük planlı eğitim çalışmaları sürüyor. 2015 yılı eğitim programında bu kez de elektrik dağıtım hizmeti verilen Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta toplam 765 personele iletişim becerileri ve müşteri ilişkileri konusunda eğitim verilmeye başlandı. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlere şimdiye kadar 6 ildeki 356 personel katıldı. Personele 2 gün boyunca 22'şer kişilik gruplar halinde verilen eğitimler devam edecek.

EĞİTİMLERE, İLGİLİ PERSONEL KATILIYOR

Şimdiye kadar Diyarbakır'da 154, Şanlıurfa'da ise 202 personele iletişim becerileri ve müşteri ilişkileri eğitimi verildi. Diyarbakır'da 30, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta ise ilgili tüm diğer personele ise Ramazan ayı sonrasında aynı eğitimler verilecek.

Eğitim programına Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ'ın Enerji Kayıpları Kontrol Müdürlüğü saha personeli, abone memurları, tahsilat memurları ve veznede çalışanları katılıyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dicle EDAŞ'ta Müşteri İlişkileri Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement