Dicle EPSAŞ Yeni Adresinde - Son Dakika
Güncel

Dicle EPSAŞ Yeni Adresinde

Dicle EPSAŞ Yeni Adresinde

Dicle EPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü, müşteri hizmetleri, tahakkuk ve tahsilat hizmetlerini yeni adresindeki binasında verecek.

23.08.2015 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle EPSAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü, hazırlıkları bir süreden bu yana devam eden yeni hizmet binasının hizmete hazır hale gelmesi üzerine buraya taşındı.

İl Müdürlüğü, müşteri hizmetleri, tahakkuk ve tahsilat hizmetlerini bundan böyle yeni adresinde verecek.

Kurum İl Müdürü Mehmet Şükrü Bereket, "Müşterilerimize hak ettiği hizmeti verebilmek adına ulaşımı daha kolay olan yeni binamıza taşındık" dedi.

Daha önce hizmet verdikleri binanın, personel ve müşteri taleplerinin karşılanmasında yetersiz kaldığını belirten İl Müdürü Bereket, şu ifadelerini kullandı:"Ulaşım ve otopark sorunu yaşaması, özellikle yaşlı ve engelli müşterilerimizin çok katlı binada yaşadığı güçlükleri göz önüne alarak, İl Valiliği arkasında bulunan Paşabağı Mahallesi 160. Sokak No: 8 adresine taşınarak, müşterilerimize burada hizmet vermeye başladık. Valilik, adliye ve diğer kamu kurumlarının bulunduğu bir yerde, vatandaşların yoğunlaştığı ve otobüs güzergâhlarının merkezinde bulunan yeni hizmet binamızın, tüm şehrimize hayırlı olmasını dileriz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Dicle EPSAŞ Yeni Adresinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement