Dicle'nin Sultanları Turnuvaya Galibiyetle Başladı - Son Dakika
Spor

Dicle'nin Sultanları Turnuvaya Galibiyetle Başladı

Dicle\'nin Sultanları Turnuvaya Galibiyetle Başladı

Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Üniversiteler arası 2. Lig Bayan Voleybol Turnuvası'nda ilk müsabakasını Artvin Çoruh Üniversitesi'ni 3-0 mağlup etti.

18.12.2014 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Belek Üniversiteler arası 2. Lig Bayan Voleybol Turnuvası'nda ilk müsabakasını Artvin Çoruh Üniversitesi ile gerçekleştiren Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, mücadeleden 3-0 galip ayrılarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. İkinci maçını da Siirt Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ile yapan Dicle'nin Sultanları bu maçta da 3-0 galip geldi.

Antalya Kaya Belek Otel'de gerçekleştirilen turnuvada 16 takım yer alıyor. Dicle Üniversitesi'nin yer aldığı A Grubunda Siirt Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Artvin Çoruh Üniversitesi bulunuyor. Grubu birincilikle bitiren takım B Grubunun ikincisiyle yarı final oynayacak.

Takımın oynadığı oyundan memnun olduklarını belirten D.Ü. Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Antrenör Zafer İpekçi, "Takım olarak konsantre olduk. Öğrencilerimin bu turnuvadan şampiyon olarak döneceklerine inanıyorum. Dicle Üniversitesi, Diyarbakır ve öğrencilerim bunu hak ediyor" dedi.

Dicle'nin Sultanları üçüncü maçını yarın Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ile oynayacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Dicle'nin Sultanları Turnuvaya Galibiyetle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement